Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Türk kızlarının "kezban" kesiminden bahsediyoruz neden dağıtmış olalım ki :ehe
tamam adaş devam

- - - Eklendi - - -

gençler siz ne derseniz deyin kendi adamınızdan vazgeçmeyin. Bakın bi örnek vereyim. Bizim bi akraba b**ç*k*dan geldi. Akrabanın kızı orda doğup büyümüş. Aslında türkler ama uzun süredir orda yaşıyorlar. Akrabanın bi kızı var. Resmen robot arkadaş. Robot ondan iyidir. Ne konuşuyor kız ne bi yere gidiyor. Cansız varlık gibi birşey arkadaş.
tam aksine kız arkadaşım türklere göre çok sıcak tabi benim babannemde alman çok ilgili biriydi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

tamam adaş devam

- - - Eklendi - - -

tam aksine kız arkadaşım türklere göre çok sıcak tabi benim babannemde alman çok ilgili biriydi

Zaten devam edecek bir şey kalmadı :ehe

Daha önce dediğim gibi ülke ülke kıyaslamak biraz gereksiz.İnsanların kişiliği belirliyor nasıl olduklarını.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:aha:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Zaten devam edecek bir şey kalmadı :ehe

Daha önce dediğim gibi ülke ülke kıyaslamak biraz gereksiz.İnsanların kişiliği belirliyor nasıl olduklarını.
Bir nevi ortak özelliklerine bakıyoruz:D
Şimdi avrupalı örnek verirsek,ya sarışındır yada sarışındır:d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
unutmadan bkz,
Nefes alsın yeter

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Bide şu var avrupalı kızlar öyle çok utanıp sıkılmaz,sizden hoşalnıyorsa bile söyler.
Bizimkilerde hoşlanıyorsa bile ebediyen saklar anca siz söylettirirseniz:d:

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bide şu var avrupalı kızlar öyle çok utanıp sıkılmaz,sizden hoşalnıyorsa bile söyler.
Bizimkilerde hoşlanıyorsa bile ebediyen saklar anca siz söylettirirseniz:d:

Hepsi öyle değil.Bana 4-5 kız çıkma teklif etmişti genelde ben etmem zaten utançtan değilde ne bileyim öyle 3-5 günlük işleri gereksiz buluyorum kendime uygun biride daha denk gelmedi -.-

Efkarlandım şimdi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Hepsi öyle değil.Bana 4-5 kız çıkma teklif etmişti genelde ben etmem zaten utançtan değilde ne bileyim öyle 3-5 günlük işleri gereksiz buluyorum kendime uygun biride daha denk gelmedi -.-

Efkarlandım şimdi
Ayağına gelen şansı geri tepmiyeceksin:D
Abi direk evliliği düşünme iyi değil,şu var kız arkadaşın hatta uzun süreli beraberliklerin olucak ki evlilikte sorun olmayacak:)
Boşver ya efkarlan ma vardır onda da bi hayır:)

man20

man20

Üye
şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım'' :) çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum (L)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ayağına gelen şansı geri tepmiyeceksin:D
Abi direk evliliği düşünme iyi değil,şu var kız arkadaşın hatta uzun süreli beraberliklerin olucak ki evlilikte sorun olmayacak:)
Boşver ya efkarlan ma vardır onda da bi hayır:)

Yok geri tepmekle ilgili değil uzun süreli şeylerde oldu da pek bana göre insan bulamadım galiba bulamayacağımda -.- Toplam iyi geçindiğim insan sayısı 10'dur galiba ben biraz ilgincim ama hayvanlarla çok iyi geçinirim bak.

Zaten Marcus'un gözü hastalandı veteriner ilaç verdi 1 hafta gözüne sık dedi nasıl efkarlanmim he nasıl :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım'' :) çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum

Vuhuu daha çok beklersin :ehe Bende 18 yaşıma kadar uygun kişiler zırvalamasından biriyle çıkmamıştım daha sonra değişir büyük ihtimalle.Tabi günümüzde sevgili olma olayı ile dostluk ayırt edilemiyebiliyor.Biz çıkıyoruz diyorlar e ne yapıyorsunuz sadece muhabbet ediyorlar birde birbirlerine canım diyorlar.Bence olması gereken bu değil.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

Yok geri tepmekle ilgili değil uzun süreli şeylerde oldu da pek bana göre insan bulamadım galiba bulamayacağımda -.- Toplam iyi geçindiğim insan sayısı 10'dur galiba ben biraz ilgincim ama hayvanlarla çok iyi geçinirim bak.

Zaten Marcus'un gözü hastalandı veteriner verdi 1 hafta gözüne sık dedi nasıl efkarlanmim he nasıl :ağlarım:
Bende de kediler var ama yemek oldumu gözü beni bile görmez:)Bu arada geçmiş olsun.
Zaten bir anda bulunmuyor öylesi yada karşına çıkmıyor zamanla:)

- - - Eklendi - - -

şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım'' :) çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum (L)
İçin çürür artık:D
İlkler derken başka bişiyden bahsediyorsun da o konuda olabilir sana kalmıştır tabi ama neyse zaman gösterir sana:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bende de kediler var ama yemek oldumu gözü beni bile görmez:)Bu arada geçmiş olsun.
Zaten bir anda bulunmuyor öylesi yada karşına çıkmıyor zamanla:)

- - - Eklendi - - -

İçin çürür artık:D
İlkler derken başka bişiyden bahsediyorsun da o konuda olabilir sana kalmıştır tabi ama neyse zaman gösterir sana:D

En yakın arkadaşımda Marcus'tur.Hatta sık sık dışarı gezmeye çıkarız sırf gezdirmek için kuşa tasma aldım köpek gezdirir gibi gezdiriyorum :kıskıs: Daha önce Marcus'u stüdyoya götürmüştüm hayvanlar kızlar karşısında etkili oluyorlar :ehe Birde sırtımdan ayrılmıyınca iyice ilginç olmuştum diyebilirim gitar çalan ilginç bir adam kafasında, omzunda gezinen bir papağan -.-

- - - Eklendi - - -

Bu arada her şeyin içine çeşitli şeyler gelebilir mesela aldatma gibi :ehe Antreman her zaman iyidir ben bunu bilir bunu söylerim.Tabi biz erkek kafasıyla düşünüyoruz o ayrı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ben de böyleydim.
Hâlâ böyleyim :utandım:

- - - Eklendi - - -

:zong:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
jackalmami

jackalmami

Üye

:alkis ama haketti :alkis

Revengeful

Emekli Yönetici
Şaşırmadım :D

• Beğen
Tepkiler: man20

Üst Alt