türk kızlarını zaten hiç sevmem iyiki bi türkle evlenmicem
Bazı ülkelerde erken yaşta evlilik ya da erken yaşta seks oranı düşük en azından ülkemizde.birisi koysun şu video yu ben mobilim
yabancı kadın elıne sılahı alamıyor
bizim köylü anamız, saydırıyor silahla
böylemıydı bende tam hatırlıyamadım ama önemli olan bizimkinin üstün olduğu![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tabi akıllı olanlarda var ama türkiyede sokakta çok gevşek kızlar var kızılayda kız arkadaşımla gezerken türke benzemiyorum diye saçma sapan bir ingilizceyle dalga geçmeye çalıştı bikaç kız garip olan şu kız arkadaşımdan daha çok almana benziomsakadan anlamazmısın arki dalga gecmek icin boyle bir foto koymus. Turk kızları boyle değildir. Bazıları makyajsız bile guzeldir. Coğu yabancı kizlar gibi boya kupu değildir. Gordukleri terbiye ile diğerlerinden ayrılır.yukardaki resimle alakaları yoktur. Her ulkede istisnalar olabilir. Ben turkum ve turkle evliyim ve cooook mutluyum.

tabi akıllı olanlarda var ama türkiyede sokakta çok gevşek kızlar var kızılayda kız arkadaşımla gezerken türke benzemiyorum diye saçma sapan bir ingilizceyle dalga geçmeye çalıştı bikaç kız garip olan şu kız arkadaşımdan daha çok almana benziom![]()

birisi koysun şu video yu ben mobilim
yabancı kadın elıne sılahı alamıyor
bizim köylü anamız, saydırıyor silahla
böylemıydı bende tam hatırlıyamadım ama önemli olan bizimkinin üstün olduğu![]()
Merak ettim vallatabi akıllı olanlarda var ama türkiyede sokakta çok gevşek kızlar var kızılayda kız arkadaşımla gezerken türke benzemiyorum diye saçma sapan bir ingilizceyle dalga geçmeye çalıştı bikaç kız garip olan şu kız arkadaşımdan daha çok almana benziom![]()
Bir fotoğrafını koy yahu 
avatarındaki kişinin kuzeni kendisi
Merak ettim vallaBir fotoğrafını koy yahu
![]()
Ben senin fotoğrafını demiştim abim ama
avatarındaki kişinin kuzeni kendisi