Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
hmm öle mi?? o zaman bi babama soriyimde izin verirse bu sene alırım vermezse seneye kesin alırım ehliyeti :)

18 den gün almaya başlayınca ehliyet alınabiliyor diye biliyorum bir de bir arkadaşım stajyer ehliyet dönemi geldi dedi tam bir bilgim yok ama eğer öyle ise tek başına araba kullanamazsın

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: man20
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

18 den gün almaya başlayınca ehliyet alınabiliyor diye biliyorum bir de bir arkadaşım stajyer ehliyet dönemi geldi dedi tam bir bilgim yok ama eğer öyle ise tek başına araba kullanamazsın
Onu torunum görcekmiş,geçen gece rüyamda dedi:D

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi

:ehe dedim ya tam anlamıyla bir bilgim yok geldi dediler ve bir de ehliyetler değişiyor
Süreli ehliyetler olucakmış öyle diyorlar ama şu stajer ehliyet olayı konusu ilk çıktığından beri her yıl ha geldi ha gelicek diyorlar:D

Revengeful

Emekli Yönetici

Sanırım o daha gelmedi. Ama vitese göre ehliyet verilecekmiş artık.

Hayırlısı olsun.Lisede ders çalışıyorum zannederdim taki üniversiteye kadar -.-
Aynen. Üniversiteye başlayınca rahatlarım sanıyordum

man20

man20

Üye
bişi sorcam bu kural bundan sora ehliyet alacaklar için mi geçerli yoksa önceden almış olanlar içinde mi geçerli?

Revengeful

Emekli Yönetici
Onu bilmiyorum. Biz tam zamanında almışız :ehe Düz ile sınava girdim oto kullanıyorum :ehe

man20

man20

Üye
Onu bilmiyorum. Biz tam zamanında almışız :ehe Düz ile sınava girdim oto kullanıyorum :ehe
eğer bundan sora ehliyet alanlara bu kural uygulanırsa çok saçma olur bence olursa herkese olur. düz viteste bişi yokki bende düz vites kullanıom :D

__xXx__

__xXx__

Üye

ya arkadaş saçma sapan şeyler çıkarıyorlar yok süreli ehliyet yok vitese göre ehliyet yok stajyeri yok ustası yakında cinsiyete göre de verirler

- - - Eklendi - - -

eğer bundan sora ehliyet alanlara bu kural uygulanırsa çok saçma olur bence olursa herkese olur. düz viteste bişi yokki bende düz vites kullanıom :D

hayatımda ilk defa düz viteste bişi yok diyen bayan gördüm ölsemde gam yemem
:ehe

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle ve man20
man20

man20

Üye
hayatımda ilk defa düz viteste bişi yok diyen bayan gördüm ölsemde gam yemem :ehe
otomatik vites hiç kullanmadım :) bu arada ben 9 yaşımdan beri araba kullanıyorum o yüzden uzmanlaştım artık :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

ya arkadaş saçma sapan şeyler çıkarıyorlar yok süreli ehliyet yok vitese göre ehliyet yok stajyeri yok ustası yakında cinsiyete göre de verirler

- - - Eklendi - - -

hayatımda ilk defa düz viteste bişi yok diyen bayan gördüm ölsemde gam yemem
:ehe

düz daha keyifli paşa. Ilk zamanlar zorlandım ama unuttum o günleri :D

vitese göre ehliyet çok saçma olur

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Driftte yapıosundur sen:D

__xXx__

__xXx__

Üye
otomatik vites hiç kullanmadım :) bu arada ben 9 yaşımdan beri araba kullanıyorum o yüzden uzmanlaştım artık :D

sonra trafikte millete kaza yaptırma bak:D daha geçen sene büyük ihtimalle senin gibi düzde bişi yok diye düşünüp kendine güvenen bi bayan bana kaza yaptırdı 20.000 lira gibi bi masraf çıkardı başıma

__xXx__

__xXx__

Üye

düz daha keyifli paşa. Ilk zamanlar zorlandım ama unuttum o günleri :D

vitese göre ehliyet çok saçma olur

zaten düz vites zevksiz demedim ki bayanların harcı değil bence iki gündür pederin arabasıyla geziyom canım sıkılıyo uyku basıyor sonra benimkine atlıyom acayip zevkli oluyo

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
bişi sorcam bu kural bundan sora ehliyet alacaklar için mi geçerli yoksa önceden almış olanlar içinde mi geçerli?
Eyer kanun çıktıysa,sen ehliyeti alıcaksan ozaman kapsamaz.Senden sonrasını ilgilendirir.

- - - Eklendi - - -

yok onu yapamıom çünkü yanımda babam oluo hep :D
Neyse artık baban sağ koltukta olmadığı zaman,bende otomatikte denedim olmuyormuş bi trip. bir de manuelde oluyor:D
Aslında tripte daha akıcı oluyor,hele birde yoldan çıkmaması için tuş varsa o tuş kapalı olunca deymesin keyine:naughty:

Üst Alt