Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Kusursuz ararsanız yanlız kalırsınız:naughty:

greenmile

greenmile

Üye
şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım'' :) çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum (L)

yaş 17 mi senin

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Türk kızı;doğal.Başka ülke kızı;silikonlu:kop:

Elektr0

Elektr0

Üye
şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım'' :) çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum (L)

neden şaşıralım ki bende 20 yaşındayım aynen senin gibi düşünüyorum haklısın yaa :d:

- - - Eklendi - - -

kusursuz değil kendime uygun bulamadım ..

senin işin zor teknoloji mağazalarında gez belki senin gibi smart bulursun :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

neden şaşıralım ki bende 20 yaşındayım aynen senin gibi düşünüyorum haklısın yaa :d:

- - - Eklendi - - -

senin işin zor teknoloji mağazalarında gez belki senin gibi smart bulursun :d:

:ah ona gerek yok. FIFA oynasın NBA takip etsin Celtics taraftarı olsun. Futbola ilgisi fark etmez. Arada buz hokeyi oynamalı.

Ciddi değilim tabi ki :zzz:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şurda 8 günün hesabını mı yapıosun? :) ben 18 demek istiyorum artık :)

Yasalar önünde daha 17'sin :ehe Banada çok eziyet etmişlerdi 17-18 arasında.Birde ben aralık doğumluyum arkadaşlarım yapmadıklarını bırakmamışlardı çocuk çocuk diye -.-

man20

man20

Üye

Yasalar önünde daha 17'sin :ehe Banada çok eziyet etmişlerdi 17-18 arasında.Birde ben aralık doğumluyum arkadaşlarım yapmadıklarını bırakmamışlardı çocuk çocuk diye -.-
ben ehliyet almak istiyorum ama heralde 18 yaşına bastıktan 6 ay sonra ehliyete yazılabiliosun :/ üfff seneye kaldı galiba ehliyet işi :/ araba kullanıom yollarda ama hep bi tedirginlik var polis yakalicak die. bi kez başıma geldi zaten geçen sene polis yakaladı yolda beni yanımda da babam vardı Allah'tan babamın polis bi arkadaşı vardı da kurtardı beni :) o günden beri ana yollara çıkmıom. hep araba kullanma yerlerinde kullanıom :/ (yokuşlarda sıfır kaydırma yapıorum :D )

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben ehliyet almak istiyorum ama heralde 18 yaşına bastıktan 6 ay sonra ehliyete yazılabiliosun :/ üfff seneye kaldı galiba ehliyet işi :/ araba kullanıom yollarda ama hep bi tedirginlik var polis yakalicak die. bi kez başıma geldi zaten geçen sene polis yakaladı yolda beni yanımda da babam vardı Allah'tan babamın polis bi arkadaşı vardı da kurtardı beni :) o günden beri ana yollara çıkmıom. hep araba kullanma yerlerinde kullanıom :/ (yokuşlarda sıfır kaydırma yapıorum :D )

Helal olsun :ehe Ben fazla ilgili değildim araba şeysilerine ama bilirim yani fena değilimdir şuanki öğrenci halimle bir arabaya para vermek çarçur gibi geliyor bana.Bu arada sen 17-18 yaşındaysan liseye mi gidiyorsun yoksa lise bitti üniversite seçimi mi yapacaksın ? Tabi okuyorsan :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

benim arkadaşım 18i doldurdu 1 ay sonra ehliyet aldı. :hmmm

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Biz ehliyetliyiz ama polis bizi bulmuyor:ehe

man20

man20

Üye

Helal olsun :ehe Ben fazla ilgili değildim araba şeysilerine ama bilirim yani fena değilimdir şuanki öğrenci halimle bir arabaya para vermek çarçur gibi geliyor bana.Bu arada sen 17-18 yaşındaysan liseye mi gidiyorsun yoksa lise bitti üniversite seçimi mi yapacaksın ? Tabi okuyorsan :ehe
lise bu sene bitti işte sınavada girdim ama seneye bi daha gircem :/

Revengeful

Emekli Yönetici
6 ay mı ? Ben hatırladığım kadarıyla 18 olur olmaz direk başvurmuştum sınava ve ilk sınavda kazandım.

Üst Alt