jackalmami
Üye
kendime uygun bi kız bulamadım
o zaman hiç bulamazsın

kendime uygun bi kız bulamadım

şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım''çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum
![]()
Kusursuz ararsanız yanlız kalırsınız![]()
şimdi bişi sölicem çok şaşıracaksınız. ''ben daha kimseyle çıkmadım''çünkü ben ilklerimi evleniceğim kişiyle yapmak istiyorum. herşeyi onunla öğrenmek istiyorum
![]()

kusursuz değil kendime uygun bulamadım ..

neden şaşıralım ki bende 20 yaşındayım aynen senin gibi düşünüyorum haklısın yaa
- - - Eklendi - - -
senin işin zor teknoloji mağazalarında gez belki senin gibi smart bulursun![]()
ona gerek yok. FIFA oynasın NBA takip etsin Celtics taraftarı olsun. Futbola ilgisi fark etmez. Arada buz hokeyi oynamalı.
Kriterlerini yaz belki uygun biri çıkar
kusursuz değil kendime uygun bulamadım ..

Kriterlerini yaz belki uygun biri çıkar![]()

Sunucumuz nokia_belle her bi halta atlayan gözlüklü kel adamda benim 
31 temmuzda 18 yaşında olcam
yaş 17 mi senin

31 temmuzda 18 yaşında olcam![]()

şurda 8 günün hesabını mı yapıosun?
Tamam sonuç olarak 17 yaşındasın![]()
ben 18 demek istiyorum artık 
şurda 8 günün hesabını mı yapıosun?ben 18 demek istiyorum artık
![]()
Banada çok eziyet etmişlerdi 17-18 arasında.Birde ben aralık doğumluyum arkadaşlarım yapmadıklarını bırakmamışlardı çocuk çocuk diye -.-ben ehliyet almak istiyorum ama heralde 18 yaşına bastıktan 6 ay sonra ehliyete yazılabiliosun :/ üfff seneye kaldı galiba ehliyet işi :/ araba kullanıom yollarda ama hep bi tedirginlik var polis yakalicak die. bi kez başıma geldi zaten geçen sene polis yakaladı yolda beni yanımda da babam vardı Allah'tan babamın polis bi arkadaşı vardı da kurtardı beni
Yasalar önünde daha 17'sinBanada çok eziyet etmişlerdi 17-18 arasında.Birde ben aralık doğumluyum arkadaşlarım yapmadıklarını bırakmamışlardı çocuk çocuk diye -.-
o günden beri ana yollara çıkmıom. hep araba kullanma yerlerinde kullanıom :/ (yokuşlarda sıfır kaydırma yapıorum
)ben ehliyet almak istiyorum ama heralde 18 yaşına bastıktan 6 ay sonra ehliyete yazılabiliosun :/ üfff seneye kaldı galiba ehliyet işi :/ araba kullanıom yollarda ama hep bi tedirginlik var polis yakalicak die. bi kez başıma geldi zaten geçen sene polis yakaladı yolda beni yanımda da babam vardı Allah'tan babamın polis bi arkadaşı vardı da kurtardı benio günden beri ana yollara çıkmıom. hep araba kullanma yerlerinde kullanıom :/ (yokuşlarda sıfır kaydırma yapıorum
)
Ben fazla ilgili değildim araba şeysilerine ama bilirim yani fena değilimdir şuanki öğrenci halimle bir arabaya para vermek çarçur gibi geliyor bana.Bu arada sen 17-18 yaşındaysan liseye mi gidiyorsun yoksa lise bitti üniversite seçimi mi yapacaksın ? Tabi okuyorsan 
ben ehliyet almak istiyorum ama heralde 18 yaşına bastıktan 6 ay sonra ehliyete yazılabiliosun :/ üfff seneye kaldı galiba ehliyet işi :/ araba kullanıom yollarda ama hep bi tedirginlik var polis yakalicak die. bi kez başıma geldi zaten geçen sene polis yakaladı yolda beni yanımda da babam vardı Allah'tan babamın polis bi arkadaşı vardı da kurtardı benio günden beri ana yollara çıkmıom. hep araba kullanma yerlerinde kullanıom :/ (yokuşlarda sıfır kaydırma yapıorum
)

lise bu sene bitti işte sınavada girdim ama seneye bi daha gircem :/
Helal olsunBen fazla ilgili değildim araba şeysilerine ama bilirim yani fena değilimdir şuanki öğrenci halimle bir arabaya para vermek çarçur gibi geliyor bana.Bu arada sen 17-18 yaşındaysan liseye mi gidiyorsun yoksa lise bitti üniversite seçimi mi yapacaksın ? Tabi okuyorsan
![]()
6 ay mı ? Ben hatırladığım kadarıyla 18 olur olmaz direk başvurmuştum sınava ve ilk sınavda kazandım.ben ehliyet almak istiyorum ama heralde 18 yaşına bastıktan 6 ay sonra ehliyete yazılabiliosun :/ üfff seneye kaldı galiba ehliyet işi :/ araba kullanıom yollarda ama hep bi tedirginlik var polis yakalicak die. bi kez başıma geldi zaten geçen sene polis yakaladı yolda beni yanımda da babam vardı Allah'tan babamın polis bi arkadaşı vardı da kurtardı benio günden beri ana yollara çıkmıom. hep araba kullanma yerlerinde kullanıom :/ (yokuşlarda sıfır kaydırma yapıorum
)