Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?
Dostum yabancı bir ülkede bir kızla arkadaşlık kurmak daha basit.Bu ülkede bi kızla el ele tutşmuş gidrkn o kzn babası yada absi görürse;arkana ble bkmadan kaçman lazm.Ama yabncı ülkelerde kızı evine kadar bile brakablrsn
Dostum yabancı bir ülkede bir kızla arkadaşlık kurmak daha basit.Bu ülkede bi kızla el ele tutşmuş gidrkn o kzn babası yada absi görürse;arkana ble bkmadan kaçman lazm.Ama yabncı ülkelerde kızı evine kadar bile brakablrsn
%90'ı güzeldir. Çok seksi olup her erkeği baştan çıkartabilir ve en meşhur lafları "Sen vermek $100; ben sana verecek." Bu lafı en güzelleri bile kullanır.
Türk Kızı:
%40'ından daha azı güzeldir. Seksi değillerdir, öyle her erkeği baştan çıkartamazlar. Fakat bizim yoğun ilgimizin sayesinde ....leri kalkar. En meşhur laflarıysa "Uff snne be slk .s.s ."
night_jack
Üye
Yabancı ülkede yaşamıyorum,zaten olsamda çok bir fark olmaz anca gezmek için o yüzden şu anda Türk kızından yana hayır var.