Türk kızı ve diyer ülke kızları arasında ki farklar?

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

Kurban olun len siz bize bıy gdıp kocamızn sewglımızn yakın arkadaslarının dudağndan öpup kucağna otrmuyoz ar namusmu war onlarda çok yakın bı arkadasm ewlendı rus bı kızla smdı ayrlmaya çalısyo yok yok yabancı olmaz tamam cok guzeller sexi ler falanda neyse sus pelin:)

• Beğen
Tepkiler: man20

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Kurban olun len siz bize bıy gdıp kocamızn sewglımızn yakın arkadaslarının dudağndan öpup kucağna otrmuyoz ar namusmu war onlarda çok yakın bı arkadasm ewlendı rus bı kızla smdı ayrlmaya çalısyo yok yok yabancı olmaz tamam cok guzeller sexi ler falanda neyse sus pelin:)
Ona bakarsan bu dediklerin Türkler de de oluyor görüp duyuyoruz:naughty:
Yabancı Türk fark etmez önemli olan kafası uyuşun birde sadık olsun.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Tamam pelin sakin ol :ehe Yabancı Türk farketmez önemli olan kişiliğinde.Ne namuslu yabancı arkadaşlarım var ne yoldan çıkmış türk tanıdıklarım.

kendimden beklemediğim derece felsefik bir söz yazdım mesudum

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle

pelın_

Tabikı biz sadce warsayım üzerne konuşuyoruz beş parmağın hepsı bır deil dmı?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Tabikı biz sadce warsayım üzerne konuşuyoruz beş parmağın hepsı bır deil dmı?
DEğil tabi ki şu var ama arayan bulur,bu olayda erkeğide kızıda aynı dediğin türde çıkan oluyor.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ama benim yaşadığım olay mesela ankarada kızılayda atatürk bulvarında sonra kızlara bi saydırdım :d

man20

man20

Üye

hayır tatlım susma devam... Ağzından baş damlıyor :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
:oha: ne bacakmis o :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Tamam artık bacak muhabbetini kapayalım :ehe

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
yok beee. o gün kızlarla buluştuğumuzda yaptığımız nadir anlardan biriydi. normalde ben sadece göz kalemi sürerim bide parlatıcı :)

İnşallah bide şu bide bu diye devamı gelmiyordur :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Emre
greenmile

greenmile

Üye
genelleme yapmıyayım ama kezban kesim çok fena :D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Dağıttınız konuyu yine

symbian.forever

symbian.forever

Üye
gençler siz ne derseniz deyin kendi adamınızdan vazgeçmeyin. Bakın bi örnek vereyim. Bizim bi akraba b**ç*k*dan geldi. Akrabanın kızı orda doğup büyümüş. Aslında türkler ama uzun süredir orda yaşıyorlar. Akrabanın bi kızı var. Resmen robot arkadaş. Robot ondan iyidir. Ne konuşuyor kız ne bi yere gidiyor. Cansız varlık gibi birşey arkadaş.

Üst Alt