Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ofw flashla düzelir

Secret26

Secret26

Üye
ofw flash ne

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
navifirm programıyla orjina yazılımı indir phoenix programıyla tele yùkle

wodo18

Üye
C5-03 , C5-06'dan daha mi iyi

Joker.

Joker.

Üye
tabiki de iyi c5-06 300 lira c5-03 450 lira

mv_9522

Üye
Benim telefonum Nokia C5-03. Firm ware dili ingilisce, ama ben onu Turkce yapmak istiyorum. Forumdaki cozumlemeleri okudum. Ama ben Navifirm 1.7 kurdum telefon siyahisindan tel secirem, 22.0.7 en son guncellemeyi secirem, amma bir hata veriyor veRM-697 dil kodlari alanina bi sey gelmiyorki indiriyim, sonrada kalan isi phoenix yapayim(yapa bilsem tabiiki) Sizden ricam benim icin bu konuda yardim ede bilermisiniuz (bu siteden dil kodunuda buldum , ama yamayi bulamadim_) tesekkurler

meLo7

Üye
iyi geceler arkadaşlar ben yeni üye oldum bende nokia c5-03 var ben şimdi oyun yüklemek istiyorum bi yardımcı olabilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Benim telefonum Nokia C5-03. Firm ware dili ingilisce, ama ben onu Turkce yapmak istiyorum. Forumdaki cozumlemeleri okudum. Ama ben Navifirm 1.7 kurdum telefon siyahisindan tel secirem, 22.0.7 en son guncellemeyi secirem, amma bir hata veriyor veRM-697 dil kodlari alanina bi sey gelmiyorki indiriyim, sonrada kalan isi phoenix yapayim(yapa bilsem tabiiki) Sizden ricam benim icin bu konuda yardim ede bilermisiniuz (bu siteden dil kodunuda buldum , ama yamayi bulamadim_) tesekkurler
c5 03 cfw indir hem dil sorunun çözülür hem daha hızlı

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
cpu hizi:192 mhz normal mi? Degilse cozum nedir?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
3. Parti Yazılımlarında Öyle Gösterir Normalde 600 Mhz

erkannmt

Üye
c5-03 telefonuma en son güncellemeleri aldıktan sonra telefonda inanılmaz bir yavaşlama oldu . mesajları neredeyse yazamayacak duruma geldim. en hızlı formatında bile . yardımcı olursanız çok sevinirim

siyadari

Üye
c5 telefonumda dolu tema bu temaları sılemiyorun ne yapmam lazım

- - - Eklendi - - -

emrahakkaya22

Üye
Ben telefonun hafızasındaki mesajları hafıza kartıma taşımak istiyorum fakat hafıza kartına taşıma bende çıkmıyor. :(

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Ayarlar/ uygulama yöneticisi/ yüklü uygulamalar
sırayla seç ve kaldırmak istediğin uygulamanın ismini bulup seçeneklerden kaldır de...

- - - Eklendi - - -

Ben telefonun hafızasındaki mesajları hafıza kartıma taşımak istiyorum fakat hafıza kartına taşıma bende çıkmıyor. :(

Mesajların hafıza kartına taşına bildiğini sanmıyorum..
Sadece mesaj hafızasını, hafıza kartı seçersin, bundan sonra gelen mesajlar hafıza kartına kaydedilir..
Yada dosya yöneticisinden telefon hafızasındaki mesajları, hafıza kartına yedeklersin ama yedeklediğin mesajların Mesajlarda görünmez, tekrar telefon hafızasına geri yükleme yaparak görebilirsin...

deathclock1

deathclock1

Üye
SELAMLAR.. NOKİA C5-03 TELEFONUMA CFW ATMAK İSTİYORUM AMA YAPAMADIM.. YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADAŞLAR. PHONEİX LE HERŞEYİ DOĞRU ŞEKİLDE YAPIYORUM AMA OLMUYOR..

RM-697 DOSYALARINI C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-697 OLARAK ATTIM..
VE PHONEİX İLE
FİLE OPEN PRODUCT RM-697 SEÇİP OKEY DEDİM

FLAŞHİNG /FİREM VARE UPDATE/PRODUCT KODE/RM-697 SEÇİP OK BASTIM/
SONRA OPTİONSA BASTIM KIRMIZI OLANLARI SİLDİM
VE ORDA BİŞEYLER YAPMAM GEREKİYOR HERŞEYİ DENEDİM
AMA YİNEDE Bİ HATA YAPIYORUM ÇARESİNİ BULAMADIM BANA GÜZEL BİR ŞEKİLDE ANLATIRMISINIZ... TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

neşter1461

neşter1461

Üye
Haritalarda kullanılan belleği artırma seçeneği var bu ne işe yarıyor ki.

Üst Alt