T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
En yüksek hız denmişse batarya moduna gerek yoktur.Performansı düşürebilir.Başka bir şey soracağım.ST'nin RAM MODU kullanıldı mı?

- - - Eklendi - - -

BENCHMARK TEST sonucu ve diğer tüm test sonuçlarımı burada paylaşacağım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En yüksek hız denmişse batarya moduna gerek yoktur.Performansı düşürebilir.Başka bir şey soracağım.ST'nin RAM MODU kullanıldı mı?

- - - Eklendi - - -

BENCHMARK TEST sonucu ve diğer tüm test sonuçlarımı burada paylaşacağım.

ST'nin derken? Hız modunu ben yaptım :) Aldım tüm işlemci, ram, hızlandırma vs. modlarını birleştirdim ve düzenleyebileceğim tüm dosyaları baştan düzenleyerek en yüksek ayarları verdim. Cihaz yanmaz bundan eminim :) Yansaydı benim cihaz çoktan yanmıştı :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
RAM TAKVİYESİ'nden bahsetmek istemiştim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
RAM TAKVİYESİ'nden bahsetmek istemiştim

Yok, o konuyu kullanmadık. CFW'lerimizde betalık olaya yer vermek istemiyoruz. Sadece 1 telefona yapsaydık betalık modları da uygulardık :)

muzocuk.

Üye
dostum o zaman satmadan önce ofw ye dön derim . Cfw yüklü şekilde cihazı satma derim :)
olmaz kardeşim illa sizin cfw ile satacagim symbian seven biriyim ama öldü artık ne yeni uygulamaları var nede başka birşeyi ram çok az androîde geçmeyi düşünüyorum

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Aynen herkes android'e geçmeyi planlıyor.Nokia artık benim gözümde sadece cfw,testlik telefonlardan oluşuyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Hayırlı olsun.Yine cfw'nizi sabırsızlıkla bekliyorum.TopBar önemli değil bence de o belle saatleri falan da iyi olmuyor gibi.Skyfire diye bi fw çıkarttılar dm de hiç güzel değildi.Sizinkiler çok iyi oluyor her bakımdan.

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee ve Silinen Üye 94869
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Skyfire başarılı ama bizden iyi değil.Rakipsiziz biz

- - - Eklendi - - -

çomolokko

Üye
şu skyfire linkini atabilir misiniz bi bakalım nasıl bişey

Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
arkadaşlar yapım çalışmalarını biraz daha hızlandıramazmıyız. Çok sabırsısız@

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Klavyedeki silme sorununa çözüm buldunmu?

- - - Eklendi - - -

Klavye sorunu için bir çözüm buldum ama yapabilirmisin bilmiyorum.
Adres çubuğunda yazı yazarken yazı seçilebiliyor ve tek silme ile seçtiğin yerin hepsini siliyor. Bu özellik normalde yazı yazarken olurmu? Normalde yazı yazarken bu özellik neden yok? :hmmm

ibyz07823

ibyz07823

Üye
her gün kontrol ediyorum cıktımı diye

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bekleyin biraz daha.Sabırlı olun lütfen!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Klavyedeki silme sorununa çözüm buldunmu?

- - - Eklendi - - -

Klavye sorunu için bir çözüm buldum ama yapabilirmisin bilmiyorum.
Adres çubuğunda yazı yazarken yazı seçilebiliyor ve tek silme ile seçtiğin yerin hepsini siliyor. Bu özellik normalde yazı yazarken olurmu? Normalde yazı yazarken bu özellik neden yok? :hmmm

Dediğin normalde de oluyor.

killer78

Üye
rambo sabırsızlıkla bekliyorum tam olarak gün verseniz millet heyecanlanır mesela sunrise de durum böyleydi :-)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
rambo sabırsızlıkla bekliyorum tam olarak gün verseniz millet heyecanlanır mesela sunrise de durum böyleydi :-)

Bu işler öyle yürümüyo. Bende bir ara bir oyuna mod yapmıştım. Tam bitecek diyosun aklına eksik bişey geliyo onu yapıyosun veya bazı oyun içi hatalar oluyor fix arıyorsun... Bazende tek bir hata seni geriletebiliyor. Bu işlerde tam kesin tarih söylemek zor.

Fur-kan.12

Fur-kan.12

Üye
...

Üst Alt