T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bir de sunu söylemek istiyorum orijinal hali ile kullanırken teli mesajlardan iletım raporuna girip çıkınca telefon çok kasılıyordu cfw yükleyince geçer dedim ama yine değişmedi, bunun çözümü nedir, gelecek seri de bu düzeltileçek mi

SensitiveFocus

Üye
ne zamana çıkar v2 tahminen

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
bir de sunu söylemek istiyorum orijinal hali ile kullanırken teli mesajlardan iletım raporuna girip çıkınca telefon çok kasılıyordu cfw yükleyince geçer dedim ama yine değişmedi, bunun çözümü nedir, gelecek seri de bu düzeltileçek mi

Ramblow ile temizlik yap. Muhtalemen mesajlar açık kalıyordur.(belki iletim raporları sistemden başka bişey tetikliyor olabilir.)
Not: Bende senin dediğin gibi kasma olmuyor.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
v2 de karakterlere maxicepdeki simile listesini ekleme imkanı varmı?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Eklense çok iyi olurdu. :(

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
söyle bir önerim var, belle topbar yükleyince en aşağı kadar iniyor ya perde o yarıya kadar in se olmaz mi, sonuçta o bar da 4 uygulama var yani bir de bildirimler, oraya uygulama ekleme şansı var mi yada o tamamen aşağı inen perdeyı ortaya kadar indirsek olmaz mi 4 uygulama için perde epey aşağı iniyor geri kalan yer bomboş yani

muzocuk.

Üye
Ben sizin yaptığınız cfwleri çok beğenip kullanıyorum allah sizden razı olsun telefonumu satmak istiyorum ama malum açma kapama resimleri yüzünden satamiyorum ne demek istediğimi anlayın yanlışda anlamayın lütfen bana yardımcı olabilecek misiniz başka cfw kullan demeyin en sorumsuz sizinkiler bide bu belle sürümünde hani seçenekler ve geri simge oluyor ya insan beğendiği yazı tipini atınca o simgeler bozuluyo bu sorun çıkmaz inşallah

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
çıkar sorun çıkmaması için belle navibar destekli font bulman lazım

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben sizin yaptığınız cfwleri çok beğenip kullanıyorum allah sizden razı olsun telefonumu satmak istiyorum ama malum açma kapama resimleri yüzünden satamiyorum ne demek istediğimi anlayın yanlışda anlamayın lütfen bana yardımcı olabilecek misiniz başka cfw kullan demeyin en sorumsuz sizinkiler bide bu belle sürümünde hani seçenekler ve geri simge oluyor ya insan beğendiği yazı tipini atınca o simgeler bozuluyo bu sorun çıkmaz inşallah

dostum o zaman satmadan önce ofw ye dön derim . Cfw yüklü şekilde cihazı satma derim :)

efsndrftc

efsndrftc

Üye
O Lanet Batarya Zayıf Uyarısının Sesini Değiştirebiliyorum Dersen Varya :D Sana Öyle Bi Ses Dosyası Göndericemki :D Bırak CFW Dünyasını NOKİA'nın Üretim Merkezinde İş Teklifi Sunmazlarsa Banada Burak Demesinler :D :D

- - - Eklendi - - -

https://hotfile.com/dl/163676222/c432e46/Sesler.rar.html

Burada Ses Dosyaları Bence Bi İnceleyin :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ah keşke dediğin sesi değiştirebilsem :D Neyse ben linki not aldım müsait bir zamanda indireceğim :oke:

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
söyle bir önerim var, belle topbar yükleyince en
aşağı kadar iniyor ya perde o yarıya kadar in se
olmaz mi, sonuçta o bar da 4 uygulama var yani bir
de bildirimler, oraya uygulama ekleme şansı var mi
yada o tamamen aşağı inen perdeyı ortaya kadar
indirsek olmaz mi 4 uygulama için perde epey aşağı iniyor geri kalan yer bomboş yani

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
söyle bir önerim var, belle topbar yükleyince en
aşağı kadar iniyor ya perde o yarıya kadar in se
olmaz mi, sonuçta o bar da 4 uygulama var yani bir
de bildirimler, oraya uygulama ekleme şansı var mi
yada o tamamen aşağı inen perdeyı ortaya kadar
indirsek olmaz mi 4 uygulama için perde epey aşağı iniyor geri kalan yer bomboş yani

Bakalım yapabilirsek yarıya kadar indirtiriz.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
datada batary low diye bi ses dosyası var odur büyük ihtimal

- - - Eklendi - - -

yarıya kadar indirtirsinde hoş durmaz

• Beğen
Tepkiler: emreatasoy01
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ama tamamen aşağı inince de bomboş ekran sadece 4 uygulama var hoş dürmüyor yani

- - - Eklendi - - -

yada o perdeye biz daha çok uygulama ekleyebilelim

- - - Eklendi - - -

bir de sohbet uygulamasinin kısayolunu yapabilir miyiz, ve sohbet uygulamasinin rengini şeklini semalini kendimiz değiştirebilirsek çok güzel olur,

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ama tamamen aşağı inince de bomboş ekran sadece 4 uygulama var hoş dürmüyor yani

- - - Eklendi - - -

yada o perdeye biz daha çok uygulama ekleyebilelim

- - - Eklendi - - -

bir de sohbet uygulamasinin kısayolunu yapabilir miyiz, ve sohbet uygulamasinin rengini şeklini semalini kendimiz değiştirebilirsek çok güzel olur,
o perdeye bildirimlerde geliyo biliyosun dimi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
dm de vardı öyle bi mod oraya bak istersen bende bi ararım

Üst Alt