T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

kendimizi nerde sergileyecegız o zaman ? su sekıl olsa haklısın" TCK yaptıgı cfw yı para ile satıyor olup sende para verip almıs olsan haklısın diyebilirim" ama bu tamamen gönül işi bırakda o kadar olsun dimi :oke:

Güzel fikir :eller:

Şaka :D Biz aylarımızı veriyoruz, bir kaç küçük reklamdan birşey olmaz :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence de yani en azından bilinmesi iyi olur sonuçta gönül işi bir de ne zaman çıkacak v2

realites

Üye
Pekhala pekala tamam siz kazandiniz koyun t.c.k logosunu ne yapalim gülü seven dikenine katlanir ya bu fw lerde neden mesaj yazarken mesajlar bölümünde telefonu yan çevirince handwriting e geçiyooo ?? Alphanumeric keypad yaziyo ama yan konumda iken bu moda geçmiyoooo ne yapmam gerek yan konumda iken yazi yaza bilmek için ?? Teşekkürler...

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Silme tuşunu basılı tutunca silmiyordu bu sorunu çözebildinmi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence de yani en azından bilinmesi iyi olur sonuçta gönül işi bir de ne zaman çıkacak v2

Konuda yazıyor. Tahmini bir süre tabi.

Pekhala pekala tamam siz kazandiniz koyun t.c.k logosunu ne yapalim gülü seven dikenine katlanir ya bu fw lerde neden mesaj yazarken mesajlar bölümünde telefonu yan çevirince handwriting e geçiyooo ?? Alphanumeric keypad yaziyo ama yan konumda iken bu moda geçmiyoooo ne yapmam gerek yan konumda iken yazi yaza bilmek için ?? Teşekkürler...

Reklamları kolayca kaldırabileceğin yamalar mevcut zaten.

Telefonu yan tutunca büyük QWERTY klavye dik tutunca alfasayısal klavye çıkıyor. Sen klavye ayarlarını kontrol et.

Silme tuşunu basılı tutunca silmiyordu bu sorunu çözebildinmi?

Çok uğraştım ama ben dahil hiç kimse çözemedi. Bizzat portların yapımcısı Binh24'te çözemedi.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
küçük qwerty klavyede tuş yerleri bazıları yoktu bazılarıda birbirine girmişti bunu çözebildinmi? Çözemediysen qwert klavyeyi sil ozaman boşuna yer kaplamasın :)

- - - Eklendi - - -

Siz daha iyi bilirsiniz ama klavyedeki silme sorunu için orjinal portlardaki klavye kodunu yada dosyalarını tck ne editlenebilirmi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
küçük qwerty klavyede tuş yerleri bazıları yoktu bazılarıda birbirine girmişti bunu çözebildinmi? Çözemediysen qwert klavyeyi sil ozaman boşuna yer kaplamasın :)

- - - Eklendi - - -

Siz daha iyi bilirsiniz ama klavyedeki silme sorunu için orjinal portlardaki klavye kodunu yada dosyalarını tck ne editlenebilirmi?

Küçük klavye yer kaplamıyor.
İkinci söylediğinde haklısın. Olsaydı biz yapmıştık böyle birakmazdık.

hakanLp07

hakanLp07

Üye
Basılı tutulmama sorunu küçük bişi gibi ama sorunu kimse çözemiyo çok ilginç :)

efsndrftc

efsndrftc

Üye
açılış ve kapanışa animasyonlu bişey koyarsanız iyi olur.
Örn: tck kapak resmi yine aynı olacak ilk açılırken ekran siyah olacak sonra şimşek çakması olacak ve resim yavaş yavaş gözükecek (seste olacak tabi)

Tabi bu sadece örnek böyle bişey veya farklı bişey yapmak size düşer. (Fikrim iyimi? :D )

Allahın İzniyle ve Üstlerimdende İzin Gelirse Elimde Telefonunuzu Eşinize Dostunuza Yapay zeka Gibi Gösterebilecek Açılış Ve Kapanış Ses Dosyalarım Mevcut =) =)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Allahın İzniyle ve Üstlerimdende İzin Gelirse Elimde Telefonunuzu Eşinize Dostunuza Yapay zeka Gibi Gösterebilecek Açılış Ve Kapanış Ses Dosyalarım Mevcut =) =)

Rambo_FT ve anılbaran bir animasyon hazırlamışlar. Ama ses varmı bilmiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ya animasyon fikri çok güzel açılış ve kapanıta lakin reklama yer vermeyin T.C.K olmasın yer almasın onun yerine bir resim koyun derim dostlar... ;)

Bence tck kapak resmi havalı ve gurur verici bizlerden(türk olarak) böyle kaliteli işler görmek çok iyi. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
efsndrftc

efsndrftc

Üye
Elimdeki Ses Dosyalarıda Türkçe zaten :D Bence Değerlendirilmesi Gerekir Yinede Siz Bilirsiniz :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Kolay gelsin kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

girdap235

Üye
belle görünümü derken orijinal belle görünümünü mü yoksa diğer cfwlerdeki belleyi mi kastettiniz?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Telefonun kendi d. yöneticisinden tüm gizli klasörleri göstermesini sağlayabilirmisiniz? (x-plore vb. Onlardaki gibi)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
belle görünümü derken orijinal belle görünümünü mü yoksa diğer cfwlerdeki belleyi mi kastettiniz?

Şu Seçenekler, Geri, Çıkış butonlarını belle simgeleriyle değiştireceğiz. Menü ve ev ekranı arkaplanlarını belledeki gibi değiştireceğiz. Tek dokunuş henüz portlanamadığı için yok.

Telefonun kendi d. yöneticisinden tüm gizli klasörleri göstermesini sağlayabilirmisiniz? (x-plore vb. Onlardaki gibi)

Yamaları var ancak varsayılan olarak mümkün görünmüyr. Ayrıca çok gerekli görmüyr. X-Plore sayesinde herşeyi görebilirsin :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Rambo_FT Sizin ekip port-icon-font-karakter vs. Bunları sizmi yapıyorsunuz yoksa T.C.K toplama modlardanmı oluşuyor?

Mert045

Mert045

Üye
Furkan abi varsayılan temayı düzenlerken topbar kullandığımızda üstte çıkan yazılar var şeffaf topbarda belli oluyor o yazıları tema ile aynı renk yapıp gizlerseniz ve alt geri ve seçenekler barlarında yazı ortalama modu uygulamazsanız süper olur. Extra button kullanma imkanımız olur. Anna ikonu yerine de n9 yada mix bi ikon paketi kullanırsınız süper olur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo_FT Sizin ekip port-icon-font-karakter vs. Bunları sizmi yapıyorsunuz yoksa T.C.K toplama modlardanmı oluşuyor?

Hazır modlar dışında CFW'de olmasını istediğimiz özelliklerin bazılarını da kendimiz yapıyoruz. Port Binh24'e ait ancak tüm hata ve eksiklerinin giderimi ile birlikte eklenti ekleme bize ait. Mesela bazı ikon paketlerinde mediabar ikonları uyumsuz, bunlara ikonları ben yapmıştım. Mesela T.C.K v2'de kullandığımız hız pakedi başka hiçbir yerde bulunmamakta olup tamamen ekibimizin ürettiği bir moddur.

- - - Eklendi - - -

Furkan abi varsayılan temayı düzenlerken topbar kullandığımızda üstte çıkan yazılar var şeffaf topbarda belli oluyor o yazıları tema ile aynı renk yapıp gizlerseniz ve alt geri ve seçenekler barlarında yazı ortalama modu uygulamazsanız süper olur. Extra button kullanma imkanımız olur. Anna ikonu yerine de n9 yada mix bi ikon paketi kullanırsınız süper olur.

Topbar ile ilgili bir çalışma yapmadım. Anılın gönderdiği modlar öyle duruyor. Şuan tatildeyim ancak foruma mesaj atabiliyorum. Döndüğümde dediklerini yapmaya çalışacağım.

Yazıları ortalama modunu iptal etmek için sabah 10'dan öğleden sonra 2-3'e kadar uğraştım ve sonunda başardım. Çk zahmetliydi HEX kodlarını bulup değiştirmek. T.C.K v1'den aldığım dosyayı kullandığım için tamamen sorunsuz oldu.

İkon pakedini değiştirmek istemiyorum çünkü T.C.K v1'de üzerinde bolca uğraşmıştım. Yeni bir ikon pakedi ie tüm bu uğraşları tekrar yapmam lazım. Üstelik ben T.C.K v1 ile ilgili yaptığım tüm çalışmalarımı kaybettim :s.

Üst Alt