T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Açılış animasyonu ve kapanış için bir fikrim var tabi bunu yapmak veya yapmamak size kalmış.
+Açılışta sesli olarak hoş geldiniz.
+Kapanışta sesli olarak güle güle veya buna benzer bişey.
Sesleri nerden bulacağız diyorsanız google ne güne duruyor.google çeviriden hoş geldiniz yazısını türçeden türkçe ye çevirin sonra sesli oku deyin.
Evet şimdi gelelim bu sesi download yapmaya bunun için çok iyi bir dowloader programı var adı 'internet download manager' bu proyu yükleyin sonra google çeviride söylediğim işlemi yapın sesli olarak okuttuğunuzda otamatik olarak indirme butonu gelecek veee hoş geldiniz sesi artık pc de
not: googledaki sesli okuma nokia adan daha iyi ve net söylüyor.

- - - Eklendi - - -

Birde .gif formatındaki duvar kağıtları ekrana konulduğunda haraket etmiyor .gif formatını desteklemesini sağlaya bilirmisin?

komandoma

komandoma

Üye
Kolay gelsin. Çalışmanızın sonucunu merakla bekliyorum. Yaptığınız işleri beğeniyorum. Çok sağlam iş çıkartıyorsunuz. Bunun için ayrıca övülmeyi hakediyosunuz arkadaşlar.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Binh24 ün son yaptığı cfw lerde 7 sayfa karakter var v2 yede 7 sayfa karakter ekliyebilirmisin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açılış animasyonu ve kapanış için bir fikrim var tabi bunu yapmak veya yapmamak size kalmış.
+Açılışta sesli olarak hoş geldiniz.
+Kapanışta sesli olarak güle güle veya buna benzer bişey.
Sesleri nerden bulacağız diyorsanız google ne güne duruyor.google çeviriden hoş geldiniz yazısını türçeden türkçe ye çevirin sonra sesli oku deyin.
Evet şimdi gelelim bu sesi download yapmaya bunun için çok iyi bir dowloader programı var adı 'internet download manager' bu proyu yükleyin sonra google çeviride söylediğim işlemi yapın sesli olarak okuttuğunuzda otamatik olarak indirme butonu gelecek veee hoş geldiniz sesi artık pc de
not: googledaki sesli okuma nokia adan daha iyi ve net söylüyor.

- - - Eklendi - - -

Birde .gif formatındaki duvar kağıtları ekrana konulduğunda haraket etmiyor .gif formatını desteklemesini sağlaya bilirmisin?

Google Translate'deki adam çok gevşek :D O yüzden başka sesler iyi olur. Hatta ben kendim "Hoşgeldiniz!" diyebilir bunu deneyebilirim. Belki güzel söylerim :D Bir bayan söylerse daha iyi olur ekipte öyle biri yok :(

Ev ekranına verilen gifleri hareketli yapabilmek için yapabilecek birşeyim yok :s

Binh24 ün son yaptığı cfw lerde 7 sayfa karakter var v2 yede 7 sayfa karakter ekliyebilirmisin

7 sayfa karakter eklemeye çalışacağız bakalım.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Google Translate'deki adam çok gevşek :D O yüzden başka sesler iyi olur. Hatta ben kendim "Hoşgeldiniz!" diyebilir bunu deneyebilirim. Belki güzel söylerim :D Bir bayan söylerse daha iyi olur ekipte öyle biri yok :(

Kendi sesini kaydet sonra sesin üzerinde az oyna bayan sesine benzetebilirsin bence :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Forumda yardımcı olabilicek biri vardır belki ses konusunda :)

catlax66

catlax66

Üye
hacım belle shell düşünüyorsaniz lütfen orjinal fw modlayın

lazye

lazye

Üye
@rambo_ft bide adobe flash lite 4 ü gömebilir miyiz ? Abi
;)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:D Konu 1. sırada olsun. :D (not: bu bir istek değildir :D )

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Yeni bir fikrim daha var :D umarım fikirlerimden bıkmamışsınızdır. :)

Symbianın yıllardır kullandığı hata,onaylama vs. gibi eski seslerinin yerine windows7 deki hata vs. sesleri koyarsanız çok güzel olur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni bir fikrim daha var :D umarım fikirlerimden bıkmamışsınızdır. :)

Symbianın yıllardır kullandığı hata,onaylama vs. gibi eski seslerinin yerine windows7 deki hata vs. sesleri koyarsanız çok güzel olur.

Telefon çok kasar :s

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

1 kb olsaydı veya ripleyebilseydin yaparmıydın?

Kısaca beep.rng diye bir dosya var, bunun kadar hafif boyutlu ve bunun formatında bir dosya yapabilisem tabi neden olmasın ama yapamıyorum :( .rng'ye dönüştüremiyorum.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bu versiyonda ana menu olarak ekran ekleyebilecek miyiz

- - - Eklendi - - -

yani ev ekranı ekleyebilecek miyiz bir kaç tane

Üst Alt