codblackops2
Üye
Abi Bana Alabilirsin![]()
Smart 2

Abi Bana Alabilirsin![]()

İçim Smart
Sana niye smart denildiğini şimdi anladım![]()

İçim Smart![]()

"çok sevdim yahu 
Bu 2 oldu Fathim.
Hayattan soğutan espriler
Bu arada bu smileyi""çok sevdim yahu
![]()
Ben de bunu Seviyorum ''
: '' Yalnız esprileri çaktırma 
Çok havalı duruyor Ömer'im
Ben de bunu Seviyorum ''
: '' Yalnız esprileri çaktırma
![]()

Eğer öyle ise 3GS al kardeşim önünde tonlarca seçenek varAklım hala 3GS'de(iPhpneyi seviyorum hem paramda yetiyo fakat Appl3 ilişkiyi kescek diyorsunuz)
Sonra Neo V (Çok güzel telefon galiba bunu alıcama ama aklım İphonede ve Sony telleri iyimi bilmiyorum)
Neden bu kadar iphoneci oldum anlamadım.Sanki babamda iphone vardı

Eğer öyle ise 3GS al kardeşim önünde tonlarca seçenek varİphone seviyorsan al 3GS .. 3GS yi genelde eski diye önermiyorum ama böyle bir takıntın yok ise 3GS çoğu telefon ile yarışır emin ol
![]()
Eski takıntım yok aradığım oyun uygulama ve internet özellikleri uyar mı beni 4 sene idare eder mi?

4 sene miEski takıntım yok aradığım oyun uygulama ve internet özellikleri uyar mı beni 4 sene idare eder mi?
Yok hayır 4 sene anca 4s kardeşim.Şu anda 4 sene idare edecek telefon yok Peki xperia neo V bu telefonu çok metediyorlar nasıl sizce?

Radyasyon değeri yüksek donanımı güzel ama bence tipsiz bir telefon![]()
tip konusunda bende sıkıntı yokta.Radyasyonu heryerden yiyon zaten yüksek ihtimal neo v alıyorum

Xperia Neo V iyi bir telefondur kardeşim.Sar değeri diyorlar da yüksek ama bu senin kararın tabii ki bunları umursamıyor isen iyi telefondurPeki xperia neo V bu telefonu çok metediyorlar nasıl sizce?
3.7 inç Bunun yanında Neo V değil de Neo ya da bakabilirsin kardeşim 8 mp kameralı olanı
Xperia Neo V iyi bir telefondur kardeşim.Sar değeri diyorlar da yüksek ama bu senin kararın tabii ki bunları umursamıyor isen iyi telefondur3.7 inç
![]()

Estafirulah kardeşim ne kahrıTamam reisler evy 1 haftadır kahrımı çekiyorsunuz hergün yeni konu acıyorum kararım %85 neo V alıcam eyv.

Peki son olarak :P Dayım 4 bulabilirse, Neo V mi 4 mü ?