Limit 800-1000TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Aklım hala 3GS'de(iPhpneyi seviyorum hem paramda yetiyo fakat Appl3 ilişkiyi kescek diyorsunuz)
Sonra Neo V (Çok güzel telefon galiba bunu alıcama ama aklım İphonede ve Sony telleri iyimi bilmiyorum)
Neden bu kadar iphoneci oldum anlamadım.Sanki babamda iphone vardı

• Beğen
Tepkiler: Isabel
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Aklım hala 3GS'de(iPhpneyi seviyorum hem paramda yetiyo fakat Appl3 ilişkiyi kescek diyorsunuz)
Sonra Neo V (Çok güzel telefon galiba bunu alıcama ama aklım İphonede ve Sony telleri iyimi bilmiyorum)
Neden bu kadar iphoneci oldum anlamadım.Sanki babamda iphone vardı
Eğer öyle ise 3GS al kardeşim önünde tonlarca seçenek var ;) İphone seviyorsan al 3GS .. 3GS yi genelde eski diye önermiyorum ama böyle bir takıntın yok ise 3GS çoğu telefon ile yarışır emin ol :oke:

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi

Eğer öyle ise 3GS al kardeşim önünde tonlarca seçenek var ;) İphone seviyorsan al 3GS .. 3GS yi genelde eski diye önermiyorum ama böyle bir takıntın yok ise 3GS çoğu telefon ile yarışır emin ol :oke:

Eski takıntım yok aradığım oyun uygulama ve internet özellikleri uyar mı beni 4 sene idare eder mi?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Eski takıntım yok aradığım oyun uygulama ve internet özellikleri uyar mı beni 4 sene idare eder mi?
4 sene mi :hmmm Yok hayır 4 sene anca 4s kardeşim.Şu anda 4 sene idare edecek telefon yok ;)

codblackops2

codblackops2

Üye
Galaxy s3bile seni 4sene idare etmez emin ol(h)
Smart kardeşiminde dediği gibi ya 4s yada iphone 5 seni rahat 4sene idare eder(h)

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Peki xperia neo V bu telefonu çok metediyorlar nasıl sizce?

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Peki xperia neo V bu telefonu çok metediyorlar nasıl sizce?
Xperia Neo V iyi bir telefondur kardeşim.Sar değeri diyorlar da yüksek ama bu senin kararın tabii ki bunları umursamıyor isen iyi telefondur :) 3.7 inç ;)

- - - Eklendi - - -

Xperia Neo V iyi bir telefondur kardeşim.Sar değeri diyorlar da yüksek ama bu senin kararın tabii ki bunları umursamıyor isen iyi telefondur :) 3.7 inç ;)
Bunun yanında Neo V değil de Neo ya da bakabilirsin kardeşim 8 mp kameralı olanı :)

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Tamam reisler evy 1 haftadır kahrımı çekiyorsunuz hergün yeni konu acıyorum kararım %85 neo V alıcam eyv.

• Beğen
Tepkiler: Isabel ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tamam reisler evy 1 haftadır kahrımı çekiyorsunuz hergün yeni konu acıyorum kararım %85 neo V alıcam eyv.
Estafirulah kardeşim ne kahrı ;) Şimdiden hayırlı olsun Adreno 205 GPU lu :)

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Peki son olarak :P Dayım 4 bulabilirse, Neo V mi 4 mü ?

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...