Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C5-00 Flash sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omarr_
Üye
Konu Sahibi
Nokia C5-00 Flash sorunu
Selam arkadaşlar.. Telefonda flashla fotoğraf çekince foto blurlaşıyor bulanıklaşıyor, çok değişik bi durum bilgisi olan bir arkadaş varsa sevinirim, saygılar..
MasteLaa
Üye
Benim fotoğraf makinesi var 4-5 yıllık bir şey onda da akşamları değil de sabahları flash ile çekersem bulanık oluyor.
ZaZuM
Üye
ben n97 kullanırken bende de oluyordu ben de çareyi flash in etrafini siyah kalemle çiziyordum ve faydasini da görmüştüm çizme derken derin bi çizik değil sadece siyahlİh belli olsun yeter
ben n97 kullanırken bende de oluyordu ben de çareyi flash in etrafini siyah kalemle çiziyordum ve faydasini da görmüştüm çizme derken derin bi çizik değil sadece siyahlİh belli olsun yeter
siyah bant çeksek nası olur acep bi denemek lazım.. başka da çözüm bulan yok sanırsam
HasimSahin
Üye
Flaş ışığı kameranın biraz daha önündeyse fotoğraf buharlaşıp, daha düşük çözünürlükte görünebilir. Kamera ile flaşın arasında banta 2,3 kere şerit çek. Arada yükseklik olsun. Dene bakalım.