T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
cık :D

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
çok çok merakla bekliyorum su an v1 kullanıyorum :-)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bir de arkadaşlar ikon olarak maxicep de kullanımal smile lardan eklesek olmaz mi :-)

realites

Üye
bir de şunu belirteyim yapmış olduğunuz v1 v5 ve v2 titreşim kapalı olduğu halde açık oluyor anlamadım neden böyle oluyo titreşimi kapatıyorum ana hala açlık ?

erkan5441

Üye
arkadaşlar nokıa c5-03 e de istiyoruz,.

realites

Üye
bende n97 aldım hacklemek yerine hacklemek yerine fw atmak daha kolay ben simdiye kadar 10fw kurup sildim nedeni şu kiminde kamera yi açınca kamera açılmıyo onun yerine nokia bar açılıyor du, kimine ise titreşim kapalı iken telefon hala titreşim modun da kalıyor du kimi de ram çok yiyor hafıza dolu bazi verileri silin uyarısı veriyordu nete girdim de bu çok oluyor du ! Kiminde ise t9 da kelime kısıtlığı var di yazmak istediğim kelimeyi yazmakta zorlamıyordum daha önce nokia n82 kullanıyodum onda öyle bir şey olmuyo du yani anlayacağınız doğru durust bir fw bulamadim umarım bu çalışmanız derdime derman olur bu arada ne zaman çıkacak fw niz sabırsızlıkla bekliyorum öneri telefonu yan tutunca klawye de yan dönerse çok iyi olur bir fw de görmüşüm çok güzeldi iyi çalışmalar başarılar...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bir de şunu belirteyim yapmış olduğunuz v1 v5 ve v2 titreşim kapalı olduğu halde açık oluyor anlamadım neden böyle oluyo titreşimi kapatıyorum ana hala açlık ?
bizde öyle bir sorun yok. ve bugune kadar da bu şekilde sorun olmadık. bir yerde hata yapıyorsundur buyuk ıhtımalle.
bende n97 aldım hacklemek yerine hacklemek yerine fw atmak daha kolay ben simdiye kadar 10fw kurup sildim nedeni şu kiminde kamera yi açınca kamera açılmıyo onun yerine nokia bar açılıyor du, kimine ise titreşim kapalı iken telefon hala titreşim modun da kalıyor du kimi de ram çok yiyor hafıza dolu bazi verileri silin uyarısı veriyordu nete girdim de bu çok oluyor du ! Kiminde ise t9 da kelime kısıtlığı var di yazmak istediğim kelimeyi yazmakta zorlamıyordum daha önce nokia n82 kullanıyodum onda öyle bir şey olmuyo du yani anlayacağınız doğru durust bir fw bulamadim umarım bu çalışmanız derdime derman olur bu arada ne zaman çıkacak fw niz sabırsızlıkla bekliyorum öneri telefonu yan tutunca klawye de yan dönerse çok iyi olur bir fw de görmüşüm çok güzeldi iyi çalışmalar başarılar...
önerin için sağol lakin sensörleri actıgında zaten bızım fw'mızdede klavye dönüyor. senin dediğin efekt olarak mı ;?

- - - Eklendi - - -

bizim fwmızde t9 haznesi e'ye alındı ve en son gelişmiş bir şekilde yayımlandı. o bakımdan sıkıntı olmuyor

realites

Üye

bizde öyle bir sorun yok. ve bugune kadar da bu şekilde sorun olmadık. bir yerde hata yapıyorsundur buyuk ıhtımalle.

önerin için sağol lakin sensörleri actıgında zaten bızım fw'mızdede klavye dönüyor. senin dediğin efekt olarak mı ;?

- - - Eklendi - - -

bizim fwmızde t9 haznesi e'ye alındı ve en son gelişmiş bir şekilde yayımlandı. o bakımdan sıkıntı olmuyor

galiba ben hatalı yükleme yapıyorum tekrar deneyeceğim ilgin için teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Fikir iyi de uygulaması zor :s Hem ses hem animasyon senkronizasyonunu iyi ayarlamak lazım. C6 portlarında giriş animasyonu çok yavaş oluyor, orjinaldeki gibi değil.

Yani yine kapak resmi olucak diyosun.

ByKatre

ByKatre

Üye
Bekliyorum :alkis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
dostlar smile olarak maxicep de kullanılan smile ları da eklesek olmaz mi ya

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
T.C.K v1 in üzerinemi olacak bu v2 yoksa sıfırdanmı başlanacak?

kenanaba

kenanaba

Üye
kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
cem720

cem720

Üye
Siz C5'e C6 portlayamaz mısınız?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Yani yine kapak resmi olucak diyosun.

Ben ve Anılbaran yaptığımız bir çalışma sonucu güzel bir açılış ve kapanış animasyonu hazırladım. Şöyle; girişte siyah zemin üzerinde beyaz NOKIA yazıyor daha sonra animasyonda ise bu NOKIA yazısı tamamen kararıyor ve yine NOKIA yazı tipi ile T.C.K aydınlanıyor. Kapanışta ise tam tersi :oke:

dostlar smile olarak maxicep de kullanılan smile ları da eklesek olmaz mi ya

Olmaz, bu iş için tasarımcı lazım, koder lazım. Kolay değil :s

T.C.K v1 in üzerinemi olacak bu v2 yoksa sıfırdanmı başlanacak?

Sıfırdan yazmak ile v1'i kullanmak arasında fark yok. v1'i düzenliyoruz şuan :)

Siz C5'e C6 portlayamaz mısınız?

C5-03'ümüz yok :s

burakgs_1995

Üye
5250 için olacak değil mi ?

realites

Üye
Ya animasyon fikri çok güzel açılış ve kapanıta lakin reklama yer vermeyin T.C.K olmasın yer almasın onun yerine bir resim koyun derim dostlar... ;)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Ya animasyon fikri çok güzel açılış ve kapanıta lakin reklama yer vermeyin T.C.K olmasın yer almasın onun yerine bir resim koyun derim dostlar... ;)
kendimizi nerde sergileyecegız o zaman ? su sekıl olsa haklısın" TCK yaptıgı cfw yı para ile satıyor olup sende para verip almıs olsan haklısın diyebilirim" ama bu tamamen gönül işi bırakda o kadar olsun dimi :oke:

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Üst Alt