Hangi Telefon Alınmalı? IPhone 4s, Samsung Galaxy S3, HTC Sensetion XL, HTC One X.

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
TeAmo42

TeAmo42

Üye

iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyor :hmmm İ5 ve diğerleri olacak sanki :hmmm

- - - Eklendi - - -

Estafirulah kardeşim :tebessüm:

iphone 4s bıle suan one x ve s3 den gerı kalmıyor onlara kafa tutuyorsa iphone 5 ne yapar bılemem artık.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyor :hmmm İ5 ve diğerleri olacak sanki :hmmm

- - - Eklendi - - -

Estafirulah kardeşim :tebessüm:

Zaten hep iPhone yıldız oldu.Diğerleri iPhone Killer olmaya çalıştı.iPhone'un tahtını sallayan oldu ama liderliğini tamamen yıkan.:dry:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

yurt dışından yanı almanyadan dayım gelecek maddı durumum yeterse one x ısmarlayacagım. Ama garantı guvencesı olsn ıstıyorm.o yuzden yanı.

- - - Eklendi - - -

şuan alanyadayım. 2.220 olmalı tam emın degılım.

tamam işte uluslararası garanti diye bi hizmet var sorarsın alacağın yere.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
franzliszt

franzliszt

Üye
Bence de.Muhtemelen sgx543mp4 ile gelir ki bu da One X felan yer yutar onları.
bende öyle düşünüyorum new ipaddeki gpu gelir :)

- - - Eklendi - - -

Burda ki fiyatını düşünemiyorum ben dostum :)
valla haklısın kardeşim türkiyeden iphone alınamıyor okadar pahalıki ben yine moskovadan alıcam . aslında moskovadakii gibi kaçakçılarda 1200tl den satsalar millet alır türkiyede paşa paşada kullanır.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

akdeniz222

Üye
Muzık + Internet + Açık kodları kullanmak +Ekran büyüklügu. := Htc One x :oke:
Ya arkadaş bide böyle bilip bilmeden one x i övmek için internet yönünden one x diyorsunuzya hayret ediyorum, internette her sitede bi karşılaştırması var girin bakın bakıyım s3 one x i kaç kaç atlıyor internet bakımından videoları izleyin gelin öyle konuşun burda .

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
One X'den hiç müzik dinlemedim. Müzik kalitesinde saçmalamazlarsa One X'e bir +. :)
istanbul içindeysen gel sana bi müzik dinletiyim müzik kalitesini gör sonra o cümleyi tekrar kur :cool

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaş bide böyle bilip bilmeden one x i övmek için internet yönünden one x diyorsunuzya hayret ediyorum, internette her sitede bi karşılaştırması var girin bakın bakıyım s3 one x i kaç kaç atlıyor internet bakımından videoları izleyin gelin öyle konuşun burda .
Eğer one x kullansaydın son güncelleme ile ne kadar başarılı olduğunu görürdün. Benim gözümde en kral telefon hiiiç çamur atmayınızz :zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye
bende öyle düşünüyorum new ipaddeki gpu gelir :)

- - - Eklendi - - -

valla haklısın kardeşim türkiyeden iphone alınamıyor okadar pahalıki ben yine moskovadan alıcam . aslında moskovadakii gibi kaçakçılarda 1200tl den satsalar millet alır türkiyede paşa paşada kullanır.

moskovadaki kaçakçılar hangi ülkeden getirtiyor ? :allalla: :ehe

abandonware

abandonware

Üye
sensation xl'yi listeden çıkar :kotu:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Konu tam 2 aylık :locked:

Üst Alt