MasteLaa
Üye
Benimkini alıntı yapıca
arkadaşa diyorum![]()

Benimkini alıntı yapıca
arkadaşa diyorum![]()

bence cihaz alacak arkadaş beklesin new iphone alsın dahada güç için beklesin
pardon
Benimkini alıntı yapıca![]()

iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyorBence de.Muhtemelen sgx543mp4 ile gelir ki bu da One X felan yer yutar onları.
İ5 ve diğerleri olacak sanki 
Estafirulah kardeşim
pardon![]()

iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyorİ5 ve diğerleri olacak sanki
- - - Eklendi - - -
Estafirulah kardeşim![]()
iphone 5 piyasanın seyrini aşırı derece değiştirecek gibi görünüyorİ5 ve diğerleri olacak sanki
- - - Eklendi - - -
Estafirulah kardeşim![]()

yurt dışından yanı almanyadan dayım gelecek maddı durumum yeterse one x ısmarlayacagım. Ama garantı guvencesı olsn ıstıyorm.o yuzden yanı.
- - - Eklendi - - -
şuan alanyadayım. 2.220 olmalı tam emın degılım.
Uluslararası garanti AB ülkelerinde geçerli.
tamam işte uluslararası garanti diye bi hizmet var sorarsın alacağın yere.
bence cihaz alacak arkadaş beklesin new iphone alsın dahada güç için beklesin

bende öyle düşünüyorum new ipaddeki gpu gelirBence de.Muhtemelen sgx543mp4 ile gelir ki bu da One X felan yer yutar onları.

valla haklısın kardeşim türkiyeden iphone alınamıyor okadar pahalıki ben yine moskovadan alıcam . aslında moskovadakii gibi kaçakçılarda 1200tl den satsalar millet alır türkiyede paşa paşada kullanır.
Burda ki fiyatını düşünemiyorum ben dostum![]()
Ya arkadaş bide böyle bilip bilmeden one x i övmek için internet yönünden one x diyorsunuzya hayret ediyorum, internette her sitede bi karşılaştırması var girin bakın bakıyım s3 one x i kaç kaç atlıyor internet bakımından videoları izleyin gelin öyle konuşun burda .Muzık + Internet + Açık kodları kullanmak +Ekran büyüklügu. := Htc One x![]()
istanbul içindeysen gel sana bi müzik dinletiyim müzik kalitesini gör sonra o cümleyi tekrar kurOne X'den hiç müzik dinlemedim. Müzik kalitesinde saçmalamazlarsa One X'e bir +.![]()

Eğer one x kullansaydın son güncelleme ile ne kadar başarılı olduğunu görürdün. Benim gözümde en kral telefon hiiiç çamur atmayınızzYa arkadaş bide böyle bilip bilmeden one x i övmek için internet yönünden one x diyorsunuzya hayret ediyorum, internette her sitede bi karşılaştırması var girin bakın bakıyım s3 one x i kaç kaç atlıyor internet bakımından videoları izleyin gelin öyle konuşun burda .

bende öyle düşünüyorum new ipaddeki gpu gelir
- - - Eklendi - - -
valla haklısın kardeşim türkiyeden iphone alınamıyor okadar pahalıki ben yine moskovadan alıcam . aslında moskovadakii gibi kaçakçılarda 1200tl den satsalar millet alır türkiyede paşa paşada kullanır.

Türkiye'de 1 yıl.
türkiyede geçiyor diye biliyorum?
sensation xl'yi listeden çıkar![]()
Tek çekirdek