Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]
Sponsorlu Bağlantılar
Lancerr
Üye
merakla bekliyor olacağım şimdiden ağzımın suyu aktı hehehe
*#0000# yaptığımızda özel sürüm yazan yer yine symbian belle olsun lütfen rica ediyorum
artık şu fizksel klavyeye benım el atma vaktım geldi sanırım ama nasıl yapacagım bı fikir yürütemedim daha eger bu fiziksel klavyede hallolursa sorunsuz bır cfw çıkmış olur yani n97 mını adıına.ben bu dahıl olması ıcın caba gösterebilirim
kyobekir
Üye
insallah babacanlar kralsınız super yazılımlara bir yenisinide atıyorsunuz heyacanla bekliyoruz tşkler
Turan
Üye
Furkan yani ev ekranı belle ev ekranı gibimi olucak ? hedefiniz o mu?
ahmet_0063
Üye
kolay gelsin o zaman ekibe. Sabırsızlıkla bekliyorum
Kolay Gelsin İNşallah Sonunda Beklediğim Birşey Gerçekleşiyor ----------Belle----------
MarjinaL -TR
Üye
açılış ve kapanışa animasyonlu bişey koyarsanız iyi olur.
Örn: tck kapak resmi yine aynı olacak ilk açılırken ekran siyah olacak sonra şimşek çakması olacak ve resim yavaş yavaş gözükecek (seste olacak tabi)
Tabi bu sadece örnek böyle bişey veya farklı bişey yapmak size düşer. (Fikrim iyimi? )
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
T.C.K v2 için kullandığımız hız modu olumlu sonuç verdi, telefon T.C.K v1'den 2-3 kat hızlandı. Asphalt 4 HD daha akıcı oynanabiliyor.
açılış ve kapanışa animasyonlu bişey koyarsanız iyi olur.
Örn: tck kapak resmi yine aynı olacak ilk açılırken ekran siyah olacak sonra şimşek çakması olacak ve resim yavaş yavaş gözükecek (seste olacak tabi)
Tabi bu sadece örnek böyle bişey veya farklı bişey yapmak size düşer. (Fikrim iyimi? )
Fikir iyi de uygulaması zor Hem ses hem animasyon senkronizasyonunu iyi ayarlamak lazım. C6 portlarında giriş animasyonu çok yavaş oluyor, orjinaldeki gibi değil.