T.C.K v2 Belle Geliyor! [Sonuçlandı]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
merakla bekliyor olacağım :) şimdiden ağzımın suyu aktı :D hehehe:naughty:

*#0000# yaptığımızda özel sürüm yazan yer yine symbian belle olsun lütfen rica ediyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ofw'de bekliyoruz ama olmuyor böyle :):)

İnşallah V3 ile ona da el atacağız :)

İhtiyacınız Varsa N97 RM-505 İçin Tester Olabilirim..

Şuan için başkasına söz verdim, ondan geri dönüş alamazsam düşüneceğiz :)

merakla bekliyor olacağım :) şimdiden ağzımın suyu aktı :D hehehe:naughty:

*#0000# yaptığımızda özel sürüm yazan yer yine symbian belle olsun lütfen rica ediyorum :)

Bakalım, dediğin gibi olacak zaten. Herşey belleye benzetilecek :) Ses ve görüntü dahil.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Furkan hayırlı olsun simdiden. Yazılımı bekliyoruz gene güzel işler çıkacak belli :) TCK ekibine ve sana kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

sem_sen

Üye
kolay gelsin :)

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
kolay gelsin şimdiden.ben wildfire s aldım bugün.dolayısı ile ben de 5800dan emekli oldum ama kuzende var.ona yükleyip deneyecem...

• Beğen
Lancerr

Lancerr

Üye

İnşallah V3 ile ona da el atacağız :)

Şuan için başkasına söz verdim, ondan geri dönüş alamazsam düşüneceğiz :)

Bakalım, dediğin gibi olacak zaten. Herşey belleye benzetilecek :) Ses ve görüntü dahil.

oh oh süpermis daha fazla ram deyince çok heyecanlandım :D

• Beğen
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Oh.Oh iyi haberler bunlar.Bekilyorum Test etmek için.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
rambo bizede haber vereydin keşke ya :D n97 mını de dahıl dımı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bizede haber vereydin keşke ya :D n97 mını de dahıl dımı

Zaten onun için bu konuyu açtım :ok2: Bir süre anılbaran ve ben aramızda konuştuk. Sonra konuyu açtım.

N97'de dahil olacak. Yani dahil etmeye çalışacağız. C6 portu kullanacağımız için yapması kolay olur.

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Zaten onun için bu konuyu açtım :ok2: Bir süre anılbaran ve ben aramızda konuştuk. Sonra konuyu açtım.

N97'de dahil olacak. Yani dahil etmeye çalışacağız. C6 portu kullanacağımız için yapması kolay olur.
artık şu fizksel klavyeye benım el atma vaktım geldi sanırım ama nasıl yapacagım bı fikir yürütemedim daha :D eger bu fiziksel klavyede hallolursa sorunsuz bır cfw çıkmış olur yani n97 mını adıına.ben bu dahıl olması ıcın caba gösterebilirim

kyobekir

Üye
insallah babacanlar kralsınız super yazılımlara bir yenisinide atıyorsunuz heyacanla bekliyoruz tşkler

• Beğen
Turan

Turan

Üye
Furkan yani ev ekranı belle ev ekranı gibimi olucak ? hedefiniz o mu?

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
kolay gelsin o zaman ekibe. Sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kolay gelsin :)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan yani ev ekranı belle ev ekranı gibimi olucak ? hedefiniz o mu?

Belle saati falan kullanmayacağız, yine standart widgetler olacak. Belle saati gibi 3. parti uygulamalar kararsız çalışıyor.

lolsensin

lolsensin

Üye
Kolay Gelsin İNşallah Sonunda Beklediğim Birşey Gerçekleşiyor ----------Belle---------- :D

• Beğen
MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
açılış ve kapanışa animasyonlu bişey koyarsanız iyi olur.
Örn: tck kapak resmi yine aynı olacak ilk açılırken ekran siyah olacak sonra şimşek çakması olacak ve resim yavaş yavaş gözükecek (seste olacak tabi)

Tabi bu sadece örnek böyle bişey veya farklı bişey yapmak size düşer. (Fikrim iyimi? :D )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 için kullandığımız hız modu olumlu sonuç verdi, telefon T.C.K v1'den 2-3 kat hızlandı. Asphalt 4 HD daha akıcı oynanabiliyor.

açılış ve kapanışa animasyonlu bişey koyarsanız iyi olur.
Örn: tck kapak resmi yine aynı olacak ilk açılırken ekran siyah olacak sonra şimşek çakması olacak ve resim yavaş yavaş gözükecek (seste olacak tabi)

Tabi bu sadece örnek böyle bişey veya farklı bişey yapmak size düşer. (Fikrim iyimi? :D )

Fikir iyi de uygulaması zor :s Hem ses hem animasyon senkronizasyonunu iyi ayarlamak lazım. C6 portlarında giriş animasyonu çok yavaş oluyor, orjinaldeki gibi değil.

cem720

cem720

Üye
c5-03 için çıkacak mı?

Üst Alt