MaJoRiS GiantStar Vol1 By Openstar (5800 OFW) (04/07/2012)

Sponsorlu Bağlantılar

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
samsung ev ekranı yok. flash ev ekranları normallerden farklıdır ve sürekli açıktır.hazır kalıptır değiştirilemez.
Acaba buna samsung ev ekranını nasıl eklerim ? Eklemek için ne yapabilirim ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
flas ekranların hepsi hazır kalıp değildir :D

klavyeci

klavyeci

Üye
Kardeş hoşgeldin gözlerimiz yollarda kaldı.Hayırlı olsun

yanlizsevdali

Üye
mrb hayırlı olsun bayagıdır takip ediyorum.Ama email çalışmıyor ovi magazada sorunlu arkadaşların dediği gibi bide telefon çok kasılıyor.

crazy_young

Üye
yükleme nasıl oluyor jaf la değil mi ?

- - - Eklendi - - -

birde bir sorum daha var, ben buradan başka bi cfw yüklemiştim. onu kaldırmama gerek var mı? yoksa direk yükleme mi yapıcaz? jaf ile ?

x-scarface

x-scarface

Üye
yükleme nasıl oluyor jaf la değil mi ?

- - - Eklendi - - -

birde bir sorum daha var, ben buradan başka bi cfw yüklemiştim. onu kaldırmama gerek var mı? yoksa direk yükleme mi yapıcaz? jaf ile ?

üzerine yükle sorun olmaz zaten cfwyi telefondan silemezsin hep üzerine hep üzerine :D

r@sim

r@sim

Üye
hayırlı olsun kardeş

maybek

Üye
Openstar hocam 5800 için c6 tarzında çalışman yok mu. Merakla bekliyorum. Bu arada moonlight 1.4 veya moonlight pev' i bulamadım. Tekrar verirsdn çok iyi olur. Çalışmalarında kolay gelsin

Lancerr

Lancerr

Üye
tebrikler :)

uluca

Üye
Çok güzel bir yazılım.Fakat telefonda olmadık kasılmalar oluyordu.Bazen donup kalıyordu.Bunun içinde eski yazılıma geri döndüm.
Emeğin için çok teşekkür ederim hocam.Yazılımı bir gözden geçirebilirsen minnettar olacağım.Bana göre extradan eklenen ev ekranları sistemde zorlanma ve kararsızlığa yol açtı.Mümkünse onları çıkartın ve sadece orjinal ev ekranları kalsın.

Ayrıca moonlight yazılımızın indirme linkini hiçbir yerde bulamıyoruz.Mümkünse onuda yükleyebilirmisiniz?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
samsung ev ekranını diğer ev ekranlarının olduğu klasöre at :)

halilaykol42

Üye
afedersiniz ben bu flash ev ekranlarını uygulamayı bilemedim programa giriyorum seçimi yapıyorum beyaz bı ekran geliyor fakat uygulamaya gecmıyor eksık yaptıgım bırsey olabılır mı ? emeğinize sağlık çok güzel herşey başarılarınızın devamını dılerım...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hocam zip i yazılıma gömmeseydin keşke. Dosya yöneticiden zıp dosyasını açmıyor bu zip. Bendekini de kuramıyorum gömülü olduğu için. Acaba patch falan varmı dosya yöneticiden açmak için

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hocam zip i yazılıma gömmeseydin keşke. Dosya yöneticiden zıp dosyasını açmıyor bu zip. Bendekini de kuramıyorum gömülü olduğu için. Acaba patch falan varmı dosya yöneticiden açmak için
idecompreser en iyisi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 440290
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
3sn gıcık ediyo adamı :)

Karayel-a.k

Üye
şifre istiyo dizine çıkartmam için ne yapmam gerekiyo??

Üst Alt