Galaxy S3 mü iPhone 4s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 mü iPhone 4s mi ?
Biliyorun konu var ama gercekten tartismadan oneriler ve nedenler istiyorum.

Simdi ben cihazimda fotograf cekerim , muzik cok dinlerim , internette haber365 , facebook , twitter , maxicep , youtube a girerim en cok , oyun oynarim . Bu dogrultuda 4s ' i kucuklugu , pratikligi , uygulamalari ve interneti icin ; s3 ' u muzik , .internet , buyuklugu ve ekrani icin istiyorum. S3 ten korkum ekran ileride buyuklugu yuzunden sorun olusturur mu yonunde. Degerli yorumlarinizi bekliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
saydigin beklentiler icin ikisi de işini gorur. Tabi buyuklugun sorun olup olmayacagina sen karar vermelisin. Ama yogun internet kullanimi icin iphonedan daha buyuk ekranli telefonlara bak derim. Tabi sgs3un ekrani da baya buyuk bence bir magazada incele ona gore karar ver.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İki telefonda baya baya iyiler. Hangisini alırsan seni her yönden tatmin eder ben kusur bulamıyorum bu telefonlarda ancak bence ekran büyüklüklerini göz önünde bulundurarak seçimini yapabilirsin. S3'de ekran büyük güzel film/oyun çok zevkli olur ancak ne kadar rahat taşınabilir orası tartışılır öte yandan 4s ekranı küçük kalır ancak taşıması falan rahattır ve alacaksan tabi ki Jailbreak de şart özgürlük açısından.

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
arkadasta s3 var dun inceledim abi gercekten cok hosuma gitti ama iPhone un kamerasi ve uygulamalari aklimi celiyi acikcasi

- - - Eklendi - - -

İki telefonda baya baya iyiler. Hangisini alırsan seni her yönden tatmin eder ben kusur bulamıyorum bu telefonlarda ancak bence ekran büyüklüklerini göz önünde bulundurarak seçimini yapabilirsin. S3'de ekran büyük güzel film/oyun çok zevkli olur ancak ne kadar rahat taşınabilir orası tartışılır öte yandan 4s ekranı küçük kalır ancak taşıması falan rahattır ve alacaksan tabi ki Jailbreak de şart özgürlük açısından.

Ozgurluk cok sorun degil iki sistemi de iyi biliyorum yani sikinti olmaz kisitlamalar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence SIII'ün büyüklüğü kadar 4S'in küçüklüğünü de düşünmelisin.Ben olsam 4S seçerdim galiba.SIII'e nedense bir türlü ısınamadım.Her ikisi de ihtiyaçlarını karşılayacaktır.Her iki sisteminde marketleri gayet yeterli durumda (Google Play'de çöplük olan bölgeler var tabi)

Şimdi karar vermen gereken ekranı büyük mü yoksa küçük mü istiyorsun.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
aslinda dikkat ettiyseniz ustduzey cihazlarda 8mp kamera standart oldu neredeyse yani nokia dişinda bir tek htc 8mp ustu kamera kullaniyor o yuzden bu cihazlardan cok ust duzey kamera performansi beklememek lazim.

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
Ama su bir gercek iPhone 4s cok kaliteli cekim gucune sahip

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
aslinda dikkat ettiyseniz ustduzey cihazlarda 8mp kamera standart oldu neredeyse yani nokia dişinda bir tek htc 8mp ustu kamera kullaniyor o yuzden bu cihazlardan cok ust duzey kamera performansi beklememek lazim.

Hocam Sony'de kullanıyor.Tabi o 13 MP'ler kağıt üstünde orası ayrı.

- - - Eklendi - - -

Ama su bir gercek iPhone 4s cok kaliteli cekim gucune sahip

Evet ama kamerayı fazla önemseme bence.İkiside yeterli olacaktır.Kamera çok önemliyse zaten ikiside yetersiz kalırlar.Bana göre asıl etken boyut farkı olacak.

Bu arada sen nerden nereye geldin hala telefon alamadın bu gidişle yeni modeller çıkacak yine alamayacaksın :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

ona bakarsan bir karşilaştirma paylaşmiştim lumia900&titan2 karşilaştirmasi. Biri 8 biri 16mp ama lumia daha iyiydi.

Dediğim gibi kağıt üstündeler ama zaten MP çekim kalitesine etken değil.Önemli olan bildiğiniz üzere mercek lakin 8 MP'den fazlalar sonuç olarak :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
sonuc olarak kamera önemliyse bu iki cihazda tatmin etmeyebilir ama bu cihazlar karşisinda 808 alinir mi o da başka bir olay.

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
Bence SIII'ün büyüklüğü kadar 4S'in küçüklüğünü de düşünmelisin.Ben olsam 4S seçerdim galiba.SIII'e nedense bir türlü ısınamadım.Her ikisi de ihtiyaçlarını karşılayacaktır.Her iki sisteminde marketleri gayet yeterli durumda (Google Play'de çöplük olan bölgeler var tabi)

Şimdi karar vermen gereken ekranı büyük mü yoksa küçük mü istiyorsun.
Bilmiyorum ki ya of :(
uyuklukten sikilir miyim diye dusunuyorum , iPhone 4 kullandigimda ekran hic de kucuk degildi yani yeterliydi benim icin .

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
sonuc olarak kamera önemliyse bu iki cihazda tatmin etmeyebilir ama bu cihazlar karşisinda 808 alinir mi o da başka bir olay.

808 zaten arkadaşın istekleriyle hiç uyuşmuyor.808 zaten azınlık telefonu öyle kamerası için almak, bilmiyorum zor.

- - - Eklendi - - -

Bilmiyorum ki ya of :(
uyuklukten sikilir miyim diye dusunuyorum , iPhone 4 kullandigimda ekran hic de kucuk degildi yani yeterliydi benim icin .

Ben hastalık derecesinde büyük ekran seviyorum.Benim ekran boyutu konusundaki düşüncelerime pek aldırış etme.Daha önce "bana kalsa bütün telefonlar en az Galaxy Note boyutunda olur" demiş adamım ben :ehe

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
iyiymis :ehe iPhone a kaydim ama bilemiyorum s3 de ordan bakiyir bana :hmmm

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kardesim kamera konusuna pek takilma ;) iphone 4s ve gs3 te sony firmasinin ayni mercekleri kullanildi su anda iphone 4s in fotograf cekimi yazilimdan kaynakli olarak daha guzel ama ilerde guncellemelerle gs3 te iphone seviyesine gelir. Iki telefonda senin isini gorecektir; burda kendine sorman gereken 4.8 ekranmi yoksa 3.5 ekranmi benim isimi gorur;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
yani tam olarak iki cihazin ekran farki 33.2mm

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
3 cm yani :hmmm az degil :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Eskran boyutu önemli değilse her türlü 4s derim ben :) Tabi bu benim görüşüm :) Benim imkanım olsa 4s alırdım :tebessüm:

mertgold

Üye
s3 tabiki. ekranı büyük dersende s2 al nasılsa s2bile şu anda piyasadaki bütün uygulamaları yüksek performans ile çalıştırabiliyor.

Matador03

Matador03

Üye
    Konu Sahibi
s2 var elimde zaten , sanirim 4s alicam ama bana oyle bisey diyij ki s3 u unutayim :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...