Galaxy s3 arka plan sorunu hk.

Sponsorlu Bağlantılar

invisiblee

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 arka plan sorunu hk.
Merhaba ,

Arkadaslar uzun suredir Galaxy s3 model telefonumda arayuzde, internette veya telefonun genelinde gezinirken arka planda cok rahatsiz edici derecede olmasa da sanki ekran goruntusu cekilmis bir whatsapp ekraninin goruntusu beliriyor golge seklinde ama bunun minimum duzeyde olduğunu ve cok dikkatlice baktiginizda gordugunuzu düşünün , ozelliklede arayuzu beyaz olan bir program ornek olarak google play store veya internet google ana sayfasi gibi uzantılara tikladigimda daha çok karşılaşıyorum bu sorunla yani daha belirleyici sekilde gormek mumkun oluyor bir kac kez bu konuyu baz alarak degil ama genel olarak telefonu fabrika ayarlarina dondurdugum zamanlar oldu ama bu sorun duzelmedi. Sonuc olarak sorun kucuk de olsa Tabi ki bu ufak sorunu cozmek de en guzeli olacaktir . Bu konuda fikri olan veya boyle bi durumu yasayan arkadaşlar varsa sorunun cozulmesi icin fikir, görüş ve cozum onerilerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.

Saygilarimla, Iyi forumlar .
 


strk92

Üye
Arkadaşım malesef bu sorunun bir çözümü yok. Bu sorun ekranda bulunan katmanlardan birinin zaman içerisinde hasar görmesiyle meydana geliyor ve tüm amoled ekranlarda meydana gelebilecek bir sorun. Eğer bu durumdan rahatsızsanız tek çözümü ekranı yenisiyle değiştirmektir
 

invisiblee

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum , yani aman aman rahatsiz edici bir konu degil açıkçası .Dikkatli baktigimda görebiliyorum , peki nasil bir hasar bu ? Zamanla olan bir sey mi yoksa Kullanici hatasindan dolayi olan bir sorun mu ?

Teşekkür ederim, iyi forumlar.
 
Son düzenleme:

strk92

Üye
Zamanla oluşabilecek bir sorun telefonu servise götürürsen belki ekranı değiştirebilirler eğer garantisi varsa götürmeni tavsiye ederim
 

invisiblee

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum ,Servise goturmek sıkıntı değil ama orada telefon ordan oraya gidiyor ordan oraya ve uzun surede geri donus oluyo bu yüzden servis taraftari degilim peki servise gotursem cami ucretsiz degistirirlermi ?
 

strk92

Üye
Benim bildiğim kadarıyla değişmesi gerekir çünkü üeetim kaynaklı bir hata
 

invisiblee

Üye
    Konu Sahibi
Anliyorum olabilir dostum bakiyim servis konusunu bi dusunuyim tesekkur ederim dostum.

iyi forumlar.
 

strk92

Üye
Rica ederim :D
 


Üst Alt