Lumia 900 Arkadaşlar Yardım Lütfen !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900 Arkadaşlar Yardım Lütfen !!!
Arkadaşlar merhaba; bi konuda yardıma daha doğrusu bilgiye ihtiyacım var...

Amerikadan Lumia 900 sipariş ettim yakın zamanda gelecek...

Fakat Amerikada 4g LTE destekleyen bu modeli Türkiye'de kullanmakta bir sıkıntı yaşar mıyım?

Türkiye'de 4g yok biliyorum ama mevcut 3g de bir problem olur mu? Yani uyumsuzluk olur mu?

Aşağıda bir yazı var altı çizili yere bakıp yorumlarınızı bekliyorum....Saygılar....

Nokia geçtiğimiz ay düzenlenen CES 2012′de 4G LTE şebekesinde düzgün çalışan bir Windows Phone Mango cihazını, Nokia Lumia 900′ü tanıtmıştı. Yaklaşık bir buçuk aylık aranın ardından Barselona’da, bu cihazın dünyanın diğer yerlerinde düzgün bir şekilde çalışacak tanıtıldı. Nokia Lumia 900 Dual-HSPA desteği sayesinde 42 Mbps’ye kadar mobil veri iletişimine izin veriyor. Tabii bu hız için mobil operatörün destek vermesi gerekiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
problem yok arkadaşim 4g olmasi 3g olmadigi anlamina gelmiyor. Ayarlardan istedigin şebekeyi secip kullanabilirsin ya da otomatik yapip kullanabilirsin. Yazida bahsedilen dc hspa+ ile 4g olmadan da 42mbps internet hizini destekleyen modeli kastetmişler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hiç sıkıntı olmaz rahat rahat kullanırsın kardeşim.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Hımm yani Amirakadan gelecek modelde 42 mbps desteği olmayacak mı ?? Bu çok kötü oldu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Olacak arkadaşım amerikadaki model en iyisi onda 4g de var 42mb de var.

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
Oh be içime su serptin teşekkür ederim arkadaşlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederim Türkiye de en hızlı şebeke interneti sende olacak yani :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten bir yila kalmaz operatorler 4g hizmeti vermeye başlayacak. Aldigim bilgilere gore Turkcell yılsonundan once istanbul ve ankarada 4g hizmetini başlatacak. Ayrica bir duzeltme yapayim lumia900 4g ile 50mbps hiz destekler. Dc hspa+ ile 42mbps

cinaski12

Üye
    Konu Sahibi
evet lumia sahibi olanlarda...650 dolar verdim olsun o kadar...batman versiyonu da bulup alırsa arkadaşım süper olacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iyi almişsin tags ile beraber 700e gelir.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
zaten bir yila kalmaz operatorler 4g hizmeti vermeye başlayacak. Aldigim bilgilere gore Turkcell yılsonundan once istanbul ve ankarada 4g hizmetini başlatacak. Ayrica bir duzeltme yapayim lumia900 4g ile 50mbps hiz destekler. Dc hspa+ ile 42mbps

Çok güzel hünkarım.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
710 ve 610da batman arka kapaklar var

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
problem yok arkadaşim 4g olmasi 3g olmadigi anlamina gelmiyor. Ayarlardan istedigin şebekeyi secip kullanabilirsin ya da otomatik yapip kullanabilirsin. Yazida bahsedilen dc hspa+ ile 4g olmadan da 42mbps internet hizini destekleyen modeli kastetmişler
bence de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...