Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia c7 kamerasının eksikliği
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatör2475
Üye
Konu Sahibi
nokia c7 kamerasının eksikliği
evde bı samsung galaxyW bıde c7 var kağıttakı yazıyı ikisi içinde çekıyorum nokıada çektığim okunmuyo samsungtakı okunaklı güzel bu neden kaynaklanıyo bıde bunun bı ayarı varmı kamerası 8 mp güzel dedıler hiç de öyle çıkmadı aldığıma pişman oldum
Burakkk250
Üye
autofocus yok çünkü kardeşim.tek çare o sayfaları ön kamerayla çekmek o da çok zor oluyor.alırken araştırsaydın keşke
emreli01
Üye
auto focus yok malesef kamerasında o yüzden
CanKartaL
Emekli Yönetici
20 cm uzaklıktan çekip zoom yapabilirsin veya ön kamera ile çekeceksin
ne yazık kı Nokia 8 mp lik kameralarında fixed focus kullanıyor ve auto focus olmadığından 20 cm e kadar yakınlıkta görüntü odaklanamıyor
Mad EagLe
Üye
ah ah daha kaç tane auto focus hd oyun mağduru göreceğiz... Malesef arkadaşlarında dediği gibi auto focustan kaynaklanıyor ben telefonu araştırarak aldım bu sorunu biliyordum vazgeçecektim nerdeyse ama e71 vardı onun gibi çizgili çekmiyordu en azından almış bulundum memnunum böyle ufak şeylere takılmamak gerek ya da seçimimizi ona göre yapmak gerek
punisher123
Üye
Hiç anlayamadım Bu nokia 800-900 tllik ceplere niye Fixed Focus kamera koydu.. Bilinen bi kamerası vardı nokianın,Onuda öldürmeye niyetli..
2005 senesinde aldığım n70'te bile vardı sene 2012 olanıda çalıyor.
aleranol
Üye
valla o bu değilde 2 tane ama adam gibi sorun var. O da 1 fotolarda çok fazla gürültü var 2 otomatik odaklama yok. Bu arada bu cezam kalktıktan sonraki ilk mesajım değerini bil kardeşim
slant1111
Üye
valla mercek koyun önüne yakın çekimlerde başka çözümü yok
aldemirfatih
Üye
ben telefonu alırken hiç aklıma gelmemişti.yüzlerce lira vereceğim ve autofocus olmayacak.sonrasi hayal kırıklığı.resmen saçmalık.nokia bunu hep yaptı biz ed hep yuttuk.bir daha zor yedirir.
painkler
Üye
kardeşim ışte nokia bu c6 c7 adam hepsine 8mp kamera koyuyor git birde iphone 4 e bak 5 mp kamera var ama nokia nin 12mp e denk
valla o bu değilde 2 tane ama adam gibi sorun var. O da 1 fotolarda çok fazla gürültü var 2 otomatik odaklama yok. Bu arada bu cezam kalktıktan sonraki ilk mesajım değerini bil kardeşim
androidcinin tekine cahil dediğim için. Adamlar satdırıyorlar biz ne yapsak da ceza yemezler ama ben cahil dediğim için ban yiyom. Maxicepin taraflı olduğunu düşünmeye başladım.
erdgnblt
Üye
autofocus meselesinden bende konu açtım ama s^3lerin sadece N8inde var.
Ama bizim evin camına çıktm bigün. Resim çektim resimde oyalanırken tesadüfn bisey fark ettim yolun öbür ucundaki arabanın plakasını okuyabiliyordum.
ergene123
Üye
otofokus ile alakası yok bunun ya makro çekim ile alakası var mercek eksikliği yani
autofocus meselesinden bende konu açtım ama s^3lerin sadece N8inde var.
Ama bizim evin camına çıktm bigün. Resim çektim resimde oyalanırken tesadüfn bisey fark ettim yolun öbür ucundaki arabanın plakasını okuyabiliyordum.