n97 mi alayım 5800 mı ?
beyler bilgisayar mühendisi teyze oğlumla konuştum sybian önermiyor 1 yıl içinde destek kesilir diyor bu yüzden sybiandan soğdum 4 yıldır felen symbian kullanıyorum 6680 7610 6600 vb n73 geldi geçi elimden.n97 iş görürmü düz 95 buldum bugün bidaha sordum yine 180 tl dedi n82(tam emin deilim) de aynı fiyat işte balıkesir tarafta fiyatlar böle.şimdi bana birazdaha tavsiye verin 5800 ın dokunmatiği hoşuma gitmiyor ama iş görürmü nasıl telefon fzla inceleemedimde ?
Altına imzamı atıyorum kuzum .. Bu zamanda herkes dokunmatik alıyor5800 alabilirsin ama n95 i alacaksan 8gb al pil ömrü fazla düz n95 den 2 kat daha hızlı işlemcisi var . birsürü ekstra özellikleri var . n95 8gb tek kötu ozellıgı dokunmatik değil. şu zamanlarda herkez dokunmatık alıyor. ama dokunmatik çıkmadan önce ki en kral symbıan telefonu..

Altına imzamı atıyorum kuzum .. Bu zamanda herkes dokunmatik alıyor![]()
Bazı kişiler dokunmatiği sevmez.
benim arkadaşım n95 den blackbery e geçtı yani guzel dokunmatik alacak parası da var dı ama o klavyeli telefon seviyordu 
o fiyata bulabilceğin en iyi dokunmatikli telefon 5800dır.symbianı istemiyorsan androide veya iosa yönelceksin.300 tlye 0 veya 2.el android bulsan dahi hiç bir verim alamazsın.eğer hakiki android istiyorsan 800tlyi gözden çıkarmalısn. İos desen zaten fiyatları ateş pahası.Uzun lafın kısası gene symbian sana uygun olacaktır 
5800 ın dokunmatiği hoşuma gitmedi n97 kaç tl civarında demek istediğimi anlamışsınız uzun süre kullancak bişey arıyorumn95 nasıl iş görümü 180 tl aklıma yattı ama 8 gb ile 4 gb arasındaki farklar tek hafızamdırı başka fark varmıdır başka hangi tel modeli olabilir.
o fiyata flashlı cihaz malesef yok.
İyi bir android telefon alman lazım 300 tl ye flash player destekli telefon bulamazsın bulsan bile diğer özellikleri kötüdür..galaxy gio ıkıncı el bulursun
- - - Eklendi - - -
galaxy gio ıkıncı el bulursun
ikinci el t20.
300 tlye iPhone dokunmatikli telefon mu arıyorsun anlamadım ki .o fiyata bulabilceğin en iyi dokunmatikli telefon 5800dır.symbianı istemiyorsan androide veya iosa yönelceksin.300 tlye 0 veya 2.el android bulsan dahi hiç bir verim alamazsın.eğer hakiki android istiyorsan 800tlyi gözden çıkarmalısn. İos desen zaten fiyatları ateş pahası.Uzun lafın kısası gene symbian sana uygun olacaktır
![]()

5800 al flash la da olmasa da opera mini ile işte internete girersin.
Tehlike ";4857027][COLOR=DarkRed][SIZE=3]O fiyata en iyi f/p telefon vodafone 945 [URL="http://www.hepsiburada.com/liste/vodafone-945-vodafone-/productDetails.aspx?productId=telcepvfdv945&categoryId=371946' Alıntı:Vodafone 945 ( Vodafone ) - Telefon - Hepsiburada.com[/URL] ikinci ele hiç bulaşma bozuk çıkıyor.[/SIZE][/COLOR]

çünkü berbat bir telefon bende o fiyata satmaya çalışıyorum zamanında 600tl ye almıştımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızçok ucuz :S

[/QUOTE]
5800 ın n97 den üstünlüğü nedir herkes 5800 önermişte ?
özellik olarak hemen hemen aynılar işlemci falan olarak fakat n97'nin kamerası 5MP iken 5800'ın kamerası 3.2(ama berbat 2MP bile denemez bence) + olarak n97 nin ekranı biraz daha büyük ve klavyesi var n97nin kamerası çok daha net çekim yapıyor...benım telefondayine iyi telefon bence o fiyattaki hangi telefonda 5MP kamera var ? ekranı falanda büyük benim arkadaşımda vardı opera minisini yüklemiş takır takır nette dolaşıyordu fakat tabiki video izleyemiyordu(youtube hariç)![]()
n95 8gb