acil bir telefon sorusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
acil bir telefon sorusu
SELAMUN ALEYKÜM;

Ben telefon almayı düşünüyorum (max-300tl)

aradığım özellikler symbian veya android güzel bir işletim sistemi olsun telefon temisse 2. elde kullanırım.Geçen gün n95 sordum adam 180 tl dedi ama kızaklıda sevmiyorum sorun çıkartabiliyor.Sizce nasıl birşey almalıyım bana yardımcı olurmusnuz ?

kullandığım özellikler

kamera ses oyun vb genel şeyler

(ünüversite okuyorum güzel görünüşlü olsun)

tavsiyelerinizi bekliyorum

avcitalip

avcitalip

Üye
nokia 5800 xm,n97 önerebilirim n97 nin kızağını açmadığın süre birşey olmaz:oke:bu fiyata alabileceğin en iyi telefonlar bunlardır bence yükle cfw'ni kur opera mini'yi paşalar gibi gez

- - - Eklendi - - -

kızaklı ve sürgülü telefonlardan uzak durmanı tavsiye ederim ileride filmleri bozulabiliyor ve 50-60 TL ye yaptırıyorsun vede eskisi gibi olmuyor...

• Beğen
Tepkiler: mustafaxxx
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
nokia asha telefonlara bak

• Beğen
backwater

backwater

Üye
ama kizaklilarda guzel gorunuyor mesela n96...

• Beğen
mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
5800 ın dokunmatiği hoşuma gitmedi n97 kaç tl civarında demek istediğimi anlamışsınız uzun süre kullancak bişey arıyorum :) n95 nasıl iş görümü 180 tl aklıma yattı ama 8 gb ile 4 gb arasındaki farklar tek hafızamdırı başka fark varmıdır başka hangi tel modeli olabilir.

avcitalip

avcitalip

Üye
5800 ın dokunmatiği hoşuma gitmedi n97 kaç tl civarında demek istediğimi anlamışsınız uzun süre kullancak bişey arıyorum :) n95 nasıl iş görümü 180 tl aklıma yattı ama 8 gb ile 4 gb arasındaki farklar tek hafızamdırı başka fark varmıdır başka hangi tel modeli olabilir.

bence n97 bak 300 TL ye rahatlıkla alabilirsin + cfw kurarsan senin için ondan iyisi olmaz:oke:

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
n97 kızak ve dokunmatiği nasıl sorun çıkarmı kamera ses ayrıntılı bi bilgi verirmisinz internette var ama yani demek istediğim net çekiyormu veya sesi güzelmi kızak sorun çıkartırmı cfw dediğiz olay nedir bi ayrıntılı anlatırmınısız.ram i ve işlemcisi bellimi ?

- - - Eklendi - - -

2. el iphone nasıl olur ?

cyber

cyber

Üye
bence asha serisine bakmalısın

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
asha serisi derken biraz açıklarmısın :) ilk defa duydumda :D

avcitalip

avcitalip

Üye
asha serisi derken biraz açıklarmısın :) ilk defa duydumda :D

ekranı ufak e serisi telefonlar gibi

sen n97 al boşver asha yı asha nın ekranı falan ufak...

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Şahsen kendim kullanıyorum n95 8gb yı kaç senelik telefon kızağına hiç birşey olmadı :) cebinde para da kalır.

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şimdi telefonu mu satayım diyecem kuzum ama millet dalga geçecek :D Bence sen 5800 al başka bir şey bulabileceğini sanmıyorum kuzum :) İyi forumlar..

• Beğen
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
galaxy gio ıkıncı el bulursun

- - - Eklendi - - -

galaxy gio ıkıncı el bulursun

• Beğen
Waveman

Waveman

Üye
N97 yi 300 e bulabiliyosan al gayet güzel telefon

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
herkes 5800 demiş C5-03 ün eksiği ne anlamadım bi ön kamerası yok bide flaşı yok yoksa diğer bütün açılardan iyi işlemcisi görüntüsü.

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
N97 ve 5800ın dokunmatikleri aynı ...5800 3.2 mp n97 5 mp.Aynı işletim sistemi var ikisinde de.N97 klavyeli 5800 sanal klavyeli.5800 ın ekranı 3.2 inch n97nin 3.5 inch.Gerisi sana kalmış.300 tlye temiz n 97 zor bulunurken 300 tlye krallar gibi 5800 alırsın.Seçim senin :oke:

- - - Eklendi - - -

N97 tanıdığımda var bende 5800 var . Açıkçası ben daha hızlı yazıyorum 5800ın sanal klavyesinde . :naughty:

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
N97 ve 5800ın dokunmatikleri aynı ...5800 3.2 mp n97 5 mp.Aynı işletim sistemi var ikisinde de.N97 klavyeli 5800 sanal klavyeli.5800 ın ekranı 3.2 inch n97nin 3.5 inch.Gerisi sana kalmış.300 tlye temiz n 97 zor bulunurken 300 tlye krallar gibi 5800 alırsın.Seçim senin :oke:

- - - Eklendi - - -

N97 tanıdığımda var bende 5800 var . Açıkçası ben daha hızlı yazıyorum 5800ın sanal klavyesinde . :naughty:

+1,N97'ye Sanal Klavye Eklenebiliyor O Açıdan Probleminiz Olmasın:oke:

• Beğen
mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
    Konu Sahibi
beyler bilgisayar mühendisi teyze oğlumla konuştum sybian önermiyor 1 yıl içinde destek kesilir diyor bu yüzden sybiandan soğdum 4 yıldır felen symbian kullanıyorum 6680 7610 6600 vb n73 geldi geçi elimden.n97 iş görürmü düz 95 buldum bugün bidaha sordum yine 180 tl dedi n82(tam emin deilim) de aynı fiyat işte balıkesir tarafta fiyatlar böle.şimdi bana birazdaha tavsiye verin 5800 ın dokunmatiği hoşuma gitmiyor ama iş görürmü nasıl telefon fzla inceleemedimde ?

avcitalip

avcitalip

Üye
beyler bilgisayar mühendisi teyze oğlumla konuştum sybian önermiyor 1 yıl içinde destek kesilir diyor bu yüzden sybiandan soğdum 4 yıldır felen symbian kullanıyorum 6680 7610 6600 vb n73 geldi geçi elimden.n97 iş görürmü düz 95 buldum bugün bidaha sordum yine 180 tl dedi n82(tam emin deilim) de aynı fiyat işte balıkesir tarafta fiyatlar böle.şimdi bana birazdaha tavsiye verin 5800 ın dokunmatiği hoşuma gitmiyor ama iş görürmü nasıl telefon fzla inceleemedimde ?

o fiyata alabileceğin en iyi telefon 5800

- - - Eklendi - - -

5800 S60v5 tir,o n82 gibi nserisi telefonlar S60v3 tür (N97 hariç)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...