Beyler Yeni Nesil 500 Tarifesinden menun olan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
telefonu açıp kapadığımız da kısa mesaj gönderiliyor diyor ama o bir sorun teşkil etmiyor fatura ile ilgili

cicoz23

Üye
benim fatura geçen ay 30 lira geldi. Hiçbir sorunumda yok.

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerini aradım böyle bir faturanız yok dedi anlamadım gitti.
fatura srgulamaya güvenme,bende gecen ay sorguladım 57 Lira diye mesaj geldi ama faturam 30 Lira geldi ;)

- - - Eklendi - - -

Müşteri hizmetlerini aradım böyle bir faturanız yok dedi anlamadım gitti.

Umarım dediğin gibi olur :) Çünkü hiç bir extra bir arama ya da kota aşma gibi bir durum yok, sadece çok fazla kısa mesaj gönderiliyor diyor.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
forumdaslar internet kullanimim 28 gb. olmus fatura kabarik gelmez insallah (sinirsiz internet diyorlar ama?) interneti benim gibi somuren arkadaslar size fatura normalmi geldi ? yoksa kabarik mi geldi fatura?

AHMED...

AHMED...

Üye
fatura srgulamaya güvenme,bende gecen ay sorguladım 57 Lira diye mesaj geldi ama faturam 30 Lira geldi ;)

nasıl bir sistem bilmem sapıtıyor bazen :D

- - - Eklendi - - -

forumdaslar internet kullanimim 28 gb. olmus fatura kabarik gelmez insallah (sinirsiz internet diyorlar ama?) interneti benim gibi somuren arkadaslar size fatura normalmi geldi ? yoksa kabarik mi geldi fatura?

maşallah nasıl kullandın o kadar veriyi benim aylık en fazla 4 gb oluyor

AHMED...

AHMED...

Üye
2 gb den sonra hız duruyor düşük hızla hangi sitede Izledin kardeş bizde deneyelim

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
hizim dusmedi benim ;)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Tehlike ";4851241][COLOR="DarkRed' Alıntı:

:hmmm:hmmm yeni nesil 500 tarifesi olduguna eminmisiniz? çünkü olmaz böyle birşey bende kullanıyorum hız düşüyor.
[/COLOR]

Evet eminim;)

AHMED...

AHMED...

Üye
bu ay benim de hızım düşmedi 1gb fazladan kullandım sonra tekrar yavaşladi

gscangs

gscangs

Üye
arkadaşlar yeni hat açtırdım bu kampanyayı kullanıyorum 350 dk 15 sms 60 mb internet kullandım 35,5 fatura geldi normalmi sizce yoksa çokmu gelmiş

addicteddd

addicteddd

Üye
arkadaşlar yeni hat açtırdım bu kampanyayı kullanıyorum 350 dk 15 sms 60 mb internet kullandım 35,5 fatura geldi normalmi sizce yoksa çokmu gelmiş

Yeni hat vergileri eklenince normal görünüyor. Numara taşıma yapsaydın 31,50 gelirdi.

sametalbayrak

sametalbayrak

Üye
Bende kullanıyorum bu tarifeyi genel olarak memnunum , ama şöyle bir durum var avea neti pc de kullanmak istediğimde ping yüksek olduğu için online pes 12 oynamıyor düşüyor

ortaölama 4 mb göruyor ama tt netin 1 mbitine bile denk gelmiyor fazla bir perfermans belemeyin .

The Patriot

The Patriot

Üye
    Konu Sahibi
Beyler güncel fatura sorgulama doğru bilgi vermiyor sakın aldanmayın, fatura kesilmden önce sorgulama yaptım 50,5 tl borç gösterdi fatura 36 tl geldi. :)

hidayet02

hidayet02

Üye
9333'ü Arayın

ogretmenn

Üye
ben özellikle internet için öğrenmek istiyorum. 3g modemle bilgisayardan kullanıldığında 2 gb dan sonra internette sadece gezinmek için verdiği hız yeterli oluyor mu?

yesrip2

yesrip2

Üye
bana da her ay 34.75 geliyor neden acaba???

tamerarslan

tamerarslan

Üye
güncel fatura sorgulaması yapıyorsan o yüzden geliyordur

Üst Alt