Laptop-PC karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Laptop-PC karşılaştırma
Arkadaşalar daha önceki konumda bir laptop arıyordum.Çoğu kişi yardım etti.Sağolsunlar var olsunlar :D

Düşündüm, taşındım bir laptop buldum.Laptop iyi ve güçlü bir laptop.Fiyatıda uygun ama böyle BF3 gibi oyunları yüksek ayarda oynamanın zor olduğu söyleniyor.Zaten 1700 t lik bir laptop.Çok şey bekleyem ama istediğim oyunu masaüstü bilgisayarım yüksek seviyede oynatıyor.Bilgisayarımın teknik detaylarını vercem.Ve istediğim laptop bu oyunu istediğim seviyede çalıştırır mı diye merak ediyorum.

Bilgisayarım:
i5-2320 CPU @3.00GHz
NVIDIA GeForce GTX285
8 GB ram var
W7 64 kullanıyorum

Monitör:
Samsung SyncMaster T260HD

Oynamak istediğim oyunun linkine de vereyim.Orada alt tarafta sistem gereksinimleri yazıyor.

Ve ya önerebileceğiniz ve 1700 t civarında bir laptop varsa önerebilirsiniz.

Bu arada diğer konuyu silmesi için moderatör'e mesaj attım.Umarım siler de konu fazlalığı olmaz.Teşekkürler

Polymath

Polymath

Üye

Kardeşim Oyunları o laptopla High ayarlarda oynayabilirsin ama ultra ayarlarda oynatmaz. Tabi bu Laptopun ekranı hd çözünürlüğü yüksek. Oyüzden High ayarlardada oynamayabilirsin ama Mediumu garanti ederim :)) Sana bir önceki konuda bahsedilen packard bell den iyi. DEdiğim gibi laptopdan çok şey bekleme o fiyata. Medium ayarlarda hiç bir oyunda sıkıntı yaşamazsın. Keşke 1 sene önce karşıma gelseydinde önerseydim şuan bendeki laptobu :) battlefieldi3 ü ultrada oynatıyor :) 1660 tl ye almıştım hp 6020st. :) Bir çok kişiye aldırmıştım ozaman

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Laptobu daha almadım.Ama kafamda bu var.
Senin dediğin laptoba bakıyorum.Sen şu dediğim oyuna bir b
ak.Bu MSI yüksek seviyede çalıstırır mı
?

- - - Eklendi - - -

Senin dediğin laptopta iyiymiş.

Polymath

Polymath

Üye
Laptobu daha almadım.Ama kafamda bu var.
Senin dediğin laptoba bakıyorum.Sen şu dediğim oyuna bir b
ak.Bu MSI yüksek seviyede çalıstırır mı
?

- - - Eklendi - - -

Senin dediğin laptopta iyiymiş.

Dediğin Oyunun Sistem gereksinimlerine baktım. Büyük ihtimal yüksek seviyede çalıştırır. Ama o oyunu daha önce görmedim açıkcası.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
6020st nin ekran kartı 6770M ile GT635 aşagı yukarı aynı performansı veren kartlar... ancak..
MSI notebookun ekran çözunurlugu yüksek oldugu için aynı performansı vermez...

ultra ayar istiyorsan GT650M ekran kartlı bir model bul

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Hemen bakıyorum.Bu arada Blacklight'ı bilmemen nornal.Perfect World Entertrainmet tarafından Zombie Inc. ye yaptırılmış bir MMOFPS bir oyun.Ücretsiz ve inanılmaz grafiklere sahip.DX11 destekli bir oyun.Zaten betası yeni bitti.Closed ve open beta oyuncusuyum.Oynarsan çok seversin.

- - - Eklendi - - -

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html aslında bu iyi gibi.Biraz bütçeyi aşarsam alınır.
Mobilden zor oluyor.

- - - Eklendi - - -

Lumiere sen de baksana biraz.Ben düzgün bir şey bulamadım

Polymath

Polymath

Üye
Hemen bakıyorum.Bu arada Blacklight'ı bilmemen nornal.Perfect World Entertrainmet tarafından Zombie Inc. ye yaptırılmış bir MMOFPS bir oyun.Ücretsiz ve inanılmaz grafiklere sahip.DX11 destekli bir oyun.Zaten betası yeni bitti.Closed ve open beta oyuncusuyum.Oynarsan çok seversin.

Eğer ücretsizse güzel oyuna benziyor. :D Bakacağım ona. COunter tarzı mı servera mı bağlanıyoruz ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
en ucuzu zaten senin yazdıgın sanırsam....
ultra istiyorsan dediğim gibi GT650...
medium-high ayar için gt635 te yeterli :)

• Beğen
Tepkiler: Superfan
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Saol lumiere.Hem tavsiye için hemde eski konuyu sildiğin için. Polymath bak şimdi counter gibi dersen darılırım.Dene.4 gb..DX11 destekli MMOFPS diyorum.Oyunda payment var ama şöyle..ZEN var.Ama oyunun %80'i ücretsiz.İnternetten videolara bak.30 level e kadar var.Silahlar tamamen düzenlmeyle ayarlanıyor.Öyle sınıf felan yok.Sırtına tactical gear denilen parça ile bazı özelliklere sahip oluyorsun.Savaşlardan GP kazanıyorsun.Silahlar zırh felan her şeyi onla alıyorsun Silahlar süreli oluyor.Ama yüksek GP miktarıyla sınırsız alınıyor.

- - - Eklendi - - -

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html ya ne olcak? 200daha fazla veririm.Hem bu daha ucuzlar..

Polymath

Polymath

Üye
Saol lumiere.Hem tavsiye için hemde eski konuyu sildiğin için. Polymath bak şimdi counter gibi dersen darılırım.Dene.4 gb..DX11 destekli MMOFPS diyorum.Oyunda payment var ama şöyle..ZEN var.Ama oyunun %80'i ücretsiz.İnternetten videolara bak.30 level e kadar var.Silahlar tamamen düzenlmeyle ayarlanıyor.Öyle sınıf felan yok.Sırtına tactical gear denilen parça ile bazı özelliklere sahip oluyorsun.Savaşlardan GP kazanıyorsun.Silahlar zırh felan her şeyi onla alıyorsun Silahlar süreli oluyor.Ama yüksek GP miktarıyla sınırsız alınıyor.

Anladım dostum. Counter gibi derken oyun tarzı olarak bahsettim. Bu tarz Pointblack tarzı oluyor sanırım ? Deneyeceğim Memlekete gidince masaüstü pc de. Laptopda zevk almıyorum oyun oynayıncaaa :)

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Bu ilk laptop senin hp 6020st den daha iyi görünüyor.Bir sitede karşılaştırayım :D

Birde şunu söyliyeyim.Benin PC de sorunsuz oynanıyor.Yani donanimsa yakın.Blacklight hd high oynarım ya.

Polymath

Polymath

Üye
Bu ilk laptop senin hp 6020st den daha iyi görünüyor.Bir sitede karşılaştırayım :D

Birde şunu söyliyeyim.Benin PC de sorunsuz oynanıyor.Yani donanimsa yakın.Blacklight hd high oynarım ya.

Nasıl yani Msı mı 6020st den iyi ? :) Eğer onu dıyorsan 6020st em Corei7 2630qm işlemcisi var :) 6770m Ekran kartını araştırırsan 635mden iyi çoğu oyunda

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
ama ekran çöz. kaliteyi düşürecektir.

Polymath

Polymath

Üye
ama ekran çöz. kaliteyi düşürecektir.

Olsun farketmez hangi çözünürlükte olursa olsun o pc den ve ekran kartından iyi performans verir :) Benim laptopumm herkesininkini döver kısacaa taaam mıııı ? :zuhaha:

Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi

Olsun farketmez hangi çözünürlükte olursa olsun o pc den ve ekran kartından iyi performans verir :) Benim laptopumm herkesininkini döver kısacaa taaam mıııı ? :zuhaha:

Belki ilk gösterdiğimi geçer ama ikinciyi geçemez :D Taş gibi ekran kartı var.Taş gibi gösterir. :kop:

- - - Eklendi - - -

Neyse şaka bir yana Battlefield 3 1366x768 çözünürlükte medium-high ayarlarda oynanabilir diyor.Aslında beklediğim 1080p çözünürlükte medium'du.635M için de aynı şekilde söylüyor.Tıkandım valla :D

Polymath

Polymath

Üye

Belki ilk gösterdiğimi geçer ama ikinciyi geçemez :D Taş gibi ekran kartı var.Taş gibi gösterir. :kop:

- - - Eklendi - - -

Neyse şaka bir yana Battlefield 3 1366x768 çözünürlükte medium-high ayarlarda oynanabilir diyor.Aslında beklediğim 1080p çözünürlükte medium'du.635M için de aynı şekilde söylüyor.Tıkandım valla :D

Mediumdaki fps değerlerine baktın mı ? Hangi kartları karşılaştırdıysan. Sen 635m Msı al artık. Merak etme pişman olmazsın. O fiyata başka bundan iyisi yok. Bende baktım. Güzel pc

• Beğen
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
2.100 t ye MSI GE60 düşünüyorum.O olmazsa MSI 802XTR yeter.300 TL gibi fark var.Birinde GT635, diğerinde GT650..

Polymath

Polymath

Üye
2.100 t ye MSI GE60 düşünüyorum.O olmazsa MSI 802XTR yeter.300 TL gibi fark var.Birinde GT635, diğerinde GT650..

gt650 daha iyi kart tabiki. Eğer öyle imkanın varsa 2100 tl ye gelenı al :)

• Beğen
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Ttt

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Superfan ve Polymath
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt