Superfan
Üye
Laptop-PC karşılaştırma
Arkadaşalar daha önceki konumda bir laptop arıyordum.Çoğu kişi yardım etti.Sağolsunlar var olsunlar 
Düşündüm, taşındım bir laptop buldum.Laptop iyi ve güçlü bir laptop.Fiyatıda uygun ama böyle BF3 gibi oyunları yüksek ayarda oynamanın zor olduğu söyleniyor.Zaten 1700 t lik bir laptop.Çok şey bekleyem ama istediğim oyunu masaüstü bilgisayarım yüksek seviyede oynatıyor.Bilgisayarımın teknik detaylarını vercem.Ve istediğim laptop bu oyunu istediğim seviyede çalıştırır mı diye merak ediyorum.
Bilgisayarım:
i5-2320 CPU @3.00GHz
NVIDIA GeForce GTX285
8 GB ram var
W7 64 kullanıyorum
Monitör:
Samsung SyncMaster T260HD
Oynamak istediğim oyunun linkine de vereyim.Orada alt tarafta sistem gereksinimleri yazıyor.
Ve ya önerebileceğiniz ve 1700 t civarında bir laptop varsa önerebilirsiniz.
Bu arada diğer konuyu silmesi için moderatör'e mesaj attım.Umarım siler de konu fazlalığı olmaz.Teşekkürler

Düşündüm, taşındım bir laptop buldum.Laptop iyi ve güçlü bir laptop.Fiyatıda uygun ama böyle BF3 gibi oyunları yüksek ayarda oynamanın zor olduğu söyleniyor.Zaten 1700 t lik bir laptop.Çok şey bekleyem ama istediğim oyunu masaüstü bilgisayarım yüksek seviyede oynatıyor.Bilgisayarımın teknik detaylarını vercem.Ve istediğim laptop bu oyunu istediğim seviyede çalıştırır mı diye merak ediyorum.
Bilgisayarım:
i5-2320 CPU @3.00GHz
NVIDIA GeForce GTX285
8 GB ram var
W7 64 kullanıyorum
Monitör:
Samsung SyncMaster T260HD
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oynamak istediğim oyunun linkine de vereyim.Orada alt tarafta sistem gereksinimleri yazıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ve ya önerebileceğiniz ve 1700 t civarında bir laptop varsa önerebilirsiniz.
Bu arada diğer konuyu silmesi için moderatör'e mesaj attım.Umarım siler de konu fazlalığı olmaz.Teşekkürler
) Sana bir önceki konuda bahsedilen packard bell den iyi. DEdiğim gibi laptopdan çok şey bekleme o fiyata. Medium ayarlarda hiç bir oyunda sıkıntı yaşamazsın. Keşke 1 sene önce karşıma gelseydinde önerseydim şuan bendeki laptobu