Telefon Tavsiyesi bu nokia ne yapmaya çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Polymath

Polymath

Üye
Abartamayın şimdi oyun olsa kötü mu olur? Biri demiş ben oyun sevmem. Biri demiş oyun insani asosyal yapar. Ne alaka arkadaşlar. Android alipta oyun oynayanların hepsi asosyal mi? Şahsen bol oyun olsaydı bizde de boş zamanlarımda oyun oynardım. Ha isteyen oynamayabilirde. Siz aman oyun olmasın ne olacak yeter diyorsunuz. Oyun çok olsunda siz yine oynamayın. 603 kullanıyorum hayvan gibi donanımi var ama oynayacak oyun yok. Bunada birşey demiyorum çünkü ucuz etin yahnisi bu kadar olur.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve TheMadness

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu tarz konular da sıktı. İstemeyen kullanmaz alın benim Bir Android tablet benimki mesela Galaxy SII'deki donanımın hemen hemen aynısı Mali-400 GPU çift çekirdek falan Android 4.0.3 ve 320 tl'ye aldım güncelleme de geliyor destek tam. 250 tl'ye de HD oyun çalıştıran dolu Android 4.0'lı tablet var hem tv'ye de HDMI ile bağlayabilirsiniz ya da zaten tablet ekranları 7 inch gibi büyük boyutlarda oluyor rahat rahat oynayın oyununuzu programlarınızı kurun kullanın biraz stratejik davranın, ben pek de oyun aramıyorum artık 603'ümden baya memnunum duruşu yeter...

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Abartamayın şimdi oyun olsa kötü mu olur? Biri demiş ben oyun sevmem. Biri demiş oyun insani asosyal yapar. Ne alaka arkadaşlar. Android alipta oyun oynayanların hepsi asosyal mi? Şahsen bol oyun olsaydı bizde de boş zamanlarımda oyun oynardım. Ha isteyen oynamayabilirde. Siz aman oyun olmasın ne olacak yeter diyorsunuz. Oyun çok olsunda siz yine oynamayın. 603 kullanıyorum hayvan gibi donanımi var ama oynayacak oyun yok. Bunada birşey demiyorum çünkü ucuz etin yahnisi bu kadar olur.

+1 :oke:

Bi pes 12 olsa fenamı olurdu sanki

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
wp yi biraz araştırdım kullanımı falan güzel görünüyor tasarımda fena degil.
Zaten sağlamlık açısından laf söyleyemem nokia ya
ve androidli cihazların nedense şarz daha çabuk b.tiyor ben c7 cok kullanmam ragmen 1 gün rahat gidiyor.

Andrid 1 gün zor dayanıyor
Androidde berbat bence
bi ios ve wp kaldı insallah onlarıda kullanırım karar veririm

- - - Eklendi - - -

arıyorum arıyorum asphalt 6 yok 5 var o yok bu android ne b...tan birşeydir aynk uygulamada 50 tane koymuşlar dışardan farklı görülüyorimdirnce nerdeyse aynı

Dimi3

Dimi3

Üye
bin kusur lira verip 2.3 guncellemesini anca kisa sure once alan hatta pisman olan ve ics destegi sozu alip hala bir umut diyen android kullanicilari, neredeyse iki bin lira verip neye verdiklerini bilmeyen ios kullanicilari ve hala ne kullandiklarini cozmeye calisan wp kullabicilari ve son olarak 1. Nesile israrla tam destek bekleyen, 2. Nesiller ne zaman patlar diye merak eden nokia kullanicilari

Kisaca bu isin sonu yok ve teknoloji acimasiz ya parana kiyip devamli modell degistirip takipte olacaksin ,ayak uyduracaksin yada kosene cekileceksin : ) benim nacizane dusuncelerim bunlar tabiki..

Kesinlikle katılıyorum :good:

farukbekl

farukbekl

Üye
[ENGİN];4819196' Alıntı:
ihtiyaç ve beklentilerinize göre cihaz araştırıp almazsanız sonu herzaman hüsran olacaktır.

sen memnunmusun peki c6-01 inden..

Del Rey

Del Rey

Üye
Android tabletim var. Ne yükledim biliyor musun? Asphalt 6 HD, Cut The Rope, Angry Birds, Six Guns, Blood and Glory. Bunun dışında başka bir oyun oynamıyorum, çünkü oynanacak gibi değiller. Tabi, aralarında PES gibi çok güzel olanlar da var. Yine de Android oyunları çok daha güzel, evet.

Artık Android ve Symbian alınmaz. Alınacaksa Windows Phone ve iOS 6 alınır. Nedeni mi? Nokia daha önce hiç yapmadığı kadar fazla uğraşıyor geliştiricilerle, dayatıyor. Yakında birçok uygulama geliyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Android tabletim var. Ne yükledim biliyor musun? Asphalt 6 HD, Cut The Rope, Angry Birds, Six Guns, Blood and Glory. Bunun dışında başka bir oyun oynamıyorum, çünkü oynanacak gibi değiller. Tabi, aralarında PES gibi çok güzel olanlar da var. Yine de Android oyunları çok daha güzel, evet.

Artık Android ve Symbian alınmaz. Alınacaksa Windows Phone ve iOS 6 alınır. Nedeni mi? Nokia daha önce hiç yapmadığı kadar fazla uğraşıyor geliştiricilerle, dayatıyor. Yakında birçok uygulama geliyor.
Eh bi zahmet yapsın artık, geç bile kaldı...:oke:

Del Rey

Del Rey

Üye

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
androide geçmen en akıllısı

PixelWolf

Üye
uygulamalar iyiki ne bekliyonuz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm ?

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
ölsem abdroid almam symbian kullanırım daha iyi

• Beğen
Tepkiler: NonaZayi
TheMadness

TheMadness

Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar symbian belle uygulama ve oyun falan çıkmayacak sanırım artık sabrım tükendi çünkü.

Özellikle 1 nesilleri iyice bıraktı bize güncellemede gelmeyecek galiba biraz öyle görülüyır gelsede uyduruk güncellemer olucaktır.

Bu nokia neden geliştiremiyor neden geliştirmiyor bu işletim sistemini?

Ve bu yeni lumialar nasıl iyilermi uygulama oyun acısından?
Almayı düşünüyorum ama bir yanndanda korkuyorum gene sonu hüsran olucak diye nokia almaya korkar oldum.

2 gün önce kardeşime android telefon aldık abi kıskandım resmen market dolu oyun uygulamada bol her gün nerdeyse geliyor canlı duvar lar falan süper birşey

arkaşlar
ANDROIDMİ WP7Mİ IOSMU HANGİSİNİ ALSAM DANA İYİ OLUR HANGİSİ DANA İYİ?

Daha fazla bekleme bence. Ben de tükendim Androide geçtim. Güncelleme gelir mi gelmez mi orasını bilemem ama desteği %90 kestiler.

- - - Eklendi - - -

ölsem abdroid almam symbian kullanırım daha iyi

neden?

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

Violonist

Üye
bin kusur lira verip 2.3 guncellemesini anca kisa sure once alan hatta pisman olan ve ics destegi sozu alip hala bir umut diyen android kullanicilari, neredeyse iki bin lira verip neye verdiklerini bilmeyen ios kullanicilari ve hala ne kullandiklarini cozmeye calisan wp kullabicilari ve son olarak 1. Nesile israrla tam destek bekleyen, 2. Nesiller ne zaman patlar diye merak eden nokia kullanicilari

Kisaca bu isin sonu yok ve teknoloji acimasiz ya parana kiyip devamli modell degistirip takipte olacaksin ,ayak uyduracaksin yada kosene cekileceksin : ) benim nacizane dusuncelerim bunlar tabiki..

olay budur

ozggurr

ozggurr

Üye
simdi soyle bir gozatiyorum da nokia n8 icin programlara

fotograf ve video uygulamalari rakipsiz.
facebook vb sosyal aglar icin uygulamalar var.
ofis uygulamalari da var:
excel, word, paint, pdf, power point var.
radyo fm var..
dlna var.
otg var.
ftp server var.
City lens diye bir uygulama var, haritayla butunlesik, hastane mi, okul mu, mcdonals mi, otel mi ne ararsan sana aninda gosteriyor.
Nokia pulse diye bir uygulama var, grup olusturuyorsun, resim cekiyorsun grubunda paylasiyorsun anan baban nerde bu cocuk diye telas yapmiyor cunku resimlerde gps ile yer tespiti butunlesik geliyor.

Car mode var: araba kullanirken telefon kullanmayi inanilmaz kolaylastiran bir kullanici arayuzu var.

Nokia maps 2.0 versiyonu zaten mukemmel bir sekilde hem detayli hem de cok verimli calisiyor.

Nokia Drop var, bilgisayarda surf yaparken link, resim vb seyleri aninda telefona aktarabiliyorsunuz wifi uzerinden.

Nokia Play to var, yine wifi uzerinden DLNA uyumlu bilgisayar programlari ya da TV'lerde telefon icerigindeki medyalari oynatmaniza imkan veriyor.

Qik var, canli kamera yayini yapiyorsunuz wifi uzerinden.

ePrint var, telefondaki resimleri, evraklari HP printerlar ile basmanizi sagliyor.

Dictionary var, 80 dilden 3 tanesini ayni anda yukleyerek 3 dilde karsilastirma yapabileceginiz sozluk yuklu geliyor.

Msg reader var, gelen mesajlari okuyor size.

Photo editor var, photoshop mubarek...

Files, X-plore dosya ve klasorlere bilgisayarinizdaki gibi erismenizi sagliyor. Silme, kopyalama, tasima vs islemlerini cok kolay yapiyorsunuz.

Dukto var bilgisayar ve telefon arasinda wifi ile dosya transferi yapiyorsunuz. Lan uzerinden oldugu icin onlarca bilgisayara baglanabilirsiniz hatta...

Currency converter var, dunya uzerindeki butun paralari gercek zamanli birbirine ceviriyor, finans ile ilgiliyseniz super kolaylik...

Recorder var Nokia 808 cikana kadar, bir telefonun kaydedebilecegi en net ve puruzsuz ses kaydini yapmanizi sagliyor.

Color detect var, kamerayi tuttugunuz cismin renk tonlerini rgb olarak veriyor size. renklerle isi olan tasarimcilar icin vs cok kullanisli..

Zip ve rar var. bildigin sikistiriyor...

SymDVR var, kamera isigini yakmadan arka planda HD cekim yapmanizi sagliyor, bildiginiz gizli kamera uygulamasi...

Screen snap var, telefondaki ekran goruntusunu almaya yariyor..

Web var, her ne kadar Flash videolari oynatmasa da flash destekledigi icin bir cok internet uygulamasini calistiriyor, internet uzerinden alisveris bile yapabiliyorsunuz...

Video editor var, resimlerle ve videolarinizla yeni ozgun videolar hazirlamaniza imkan veriyor.

Sahsen o cikmiyor bu cikmiyor diye isyan eden arkadaslarin neyin cikmasini istediklerini, bir telefonla ne yapmak isteyip de yapamadiklarini anlamiyorum.

HD oyun meraklilarini hic anlamiyorum zaten, arkadas telefonda oyun oynamak istersen kesinlikle sarjin takili olmasi lazim biryerlerde, cep telefonunun surekli sarj durumunda olmasi zaten amacina ters bir durum.

oyna oyna en fazla iki saat araliksiz oyun oynarsin sonra?

• Beğen
Tepkiler: fLuke!, iatis ve pRime.
NonaZayi

NonaZayi

Üye
benimde kardeşim android aldı. ilk 7-8 gün iyidi oyunlar bulduk yükledik oynadık vs. sonra sıkmaya başladı hep çocuk oyunları dolu.. symbian için forumda birton oyun var gayette iyi. her zaman dmeişimdir bu kadar oyun hastasıysanız psp alın. telefon iletişim aracıdır konuşulur msjlaşılır tv ye usbye pcye bağlanır. budur yani telefon.

Üst Alt