Telefon Tavsiyesi bu nokia ne yapmaya çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben c6-01'imle mutluyum radyoda bir şarkı duyuyorum yabancı shazama dinletip youtube downloaderden mp3 olarak indiriyorum cd yapıp arabada dinliyorum resim çekiyorum faceye atıyorum sosyal ağlardan müzik dinliyorum özel resimlerimi programla saklıyorum hd film indirip geceleri kulaklık takıp izliyorum tw normalde bile izlemiyorum ama o da yapılabiliyor birkaç oyun var onlarla canım sıkıldıkça idare ediyorum ev ekranlarımda geziyorum not widgetim sayesinde hiç birşeyi unutmuyorum mesaj konuşma falan bunları her telefon yapıyor zaten söylememe gerek yok :) opera ile sitelere giriyorum takılıyorum öyle hee oyun eksiği var symbianda biraz kasmada var ama arayüzü bence androide göre güzel birazda oyun olsaydı daha iyi olurdu tabi tutup heryerde oyun oynamıyorum ama bazen öyle canı sıkılıyorki insanın yapacak birşey bulamıyor oyun oldumu iyi oluyor :)

mesut1979

Üye
simdi soyle bir gozatiyorum da nokia n8 icin programlara

fotograf ve video uygulamalari rakipsiz.
facebook vb sosyal aglar icin uygulamalar var.
ofis uygulamalari da var:
excel, word, paint, pdf, power point var.
radyo fm var..
dlna var.
otg var.
ftp server var.
City lens diye bir uygulama var, haritayla butunlesik, hastane mi, okul mu, mcdonals mi, otel mi ne ararsan sana aninda gosteriyor.
Nokia pulse diye bir uygulama var, grup olusturuyorsun, resim cekiyorsun grubunda paylasiyorsun anan baban nerde bu cocuk diye telas yapmiyor cunku resimlerde gps ile yer tespiti butunlesik geliyor.

Car mode var: araba kullanirken telefon kullanmayi inanilmaz kolaylastiran bir kullanici arayuzu var.

Nokia maps 2.0 versiyonu zaten mukemmel bir sekilde hem detayli hem de cok verimli calisiyor.

Nokia Drop var, bilgisayarda surf yaparken link, resim vb seyleri aninda telefona aktarabiliyorsunuz wifi uzerinden.

Nokia Play to var, yine wifi uzerinden DLNA uyumlu bilgisayar programlari ya da TV'lerde telefon icerigindeki medyalari oynatmaniza imkan veriyor.

Qik var, canli kamera yayini yapiyorsunuz wifi uzerinden.

ePrint var, telefondaki resimleri, evraklari HP printerlar ile basmanizi sagliyor.

Dictionary var, 80 dilden 3 tanesini ayni anda yukleyerek 3 dilde karsilastirma yapabileceginiz sozluk yuklu geliyor.

Msg reader var, gelen mesajlari okuyor size.

Photo editor var, photoshop mubarek...

Files, X-plore dosya ve klasorlere bilgisayarinizdaki gibi erismenizi sagliyor. Silme, kopyalama, tasima vs islemlerini cok kolay yapiyorsunuz.

Dukto var bilgisayar ve telefon arasinda wifi ile dosya transferi yapiyorsunuz. Lan uzerinden oldugu icin onlarca bilgisayara baglanabilirsiniz hatta...

Currency converter var, dunya uzerindeki butun paralari gercek zamanli birbirine ceviriyor, finans ile ilgiliyseniz super kolaylik...

Recorder var Nokia 808 cikana kadar, bir telefonun kaydedebilecegi en net ve puruzsuz ses kaydini yapmanizi sagliyor.

Color detect var, kamerayi tuttugunuz cismin renk tonlerini rgb olarak veriyor size. renklerle isi olan tasarimcilar icin vs cok kullanisli..

Zip ve rar var. bildigin sikistiriyor...

SymDVR var, kamera isigini yakmadan arka planda HD cekim yapmanizi sagliyor, bildiginiz gizli kamera uygulamasi...

Screen snap var, telefondaki ekran goruntusunu almaya yariyor..

Web var, her ne kadar Flash videolari oynatmasa da flash destekledigi icin bir cok internet uygulamasini calistiriyor, internet uzerinden alisveris bile yapabiliyorsunuz...

Video editor var, resimlerle ve videolarinizla yeni ozgun videolar hazirlamaniza imkan veriyor.

Sahsen o cikmiyor bu cikmiyor diye isyan eden arkadaslarin neyin cikmasini istediklerini, bir telefonla ne yapmak isteyip de yapamadiklarini anlamiyorum.

HD oyun meraklilarini hic anlamiyorum zaten, arkadas telefonda oyun oynamak istersen kesinlikle sarjin takili olmasi lazim biryerlerde, cep telefonunun surekli sarj durumunda olmasi zaten amacina ters bir durum.

oyna oyna en fazla iki saat araliksiz oyun oynarsin sonra?

arkadas bu saydigin programlarinin cogunu 7 sene evvel ben nokia 6680 e yükledim yenilik birsey degil birde bazilari kalitesiz ,daha dogru düzgün barcode scannee ve gazete programlari bile yok gözünüzü seveyim artik symbiani savunup durmayin göz var nizam var android ve ios aldi basini gidiyor biz daha hala 7 sene evvelki kullandigim programlarla yetiniyoruz.

Polymath

Polymath

Üye
Samsung 40 milyon telefon satmış Nokia 10 milyon :aha: Diğer markaları saymıyorum bile. Halen neyi savunuyorsunuz. Bizde symbiancıyız ama bitti artık devri. Nokia bitirdi. Wp de hiç umdukları gibi gitmiyor. Yok lumia 900 en iyi telefonmuş. Hikaye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm hikaye mi?

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
emreli01

emreli01

Üye
Samsung 40 milyon telefon satmış Nokia 10 milyon :aha: Diğer markaları saymıyorum bile. Halen neyi savunuyorsunuz. Bizde symbiancıyız ama bitti artık devri. Nokia bitirdi. Wp de hiç umdukları gibi gitmiyor. Yok lumia 900 en iyi telefonmuş. Hikaye
aynen lumia hikaye ya neyi var telefonun dış görünümüne birşey demiyorum fakat yazılımı windowsmudur nedir beş para etmez
Anna bile ondan daha güzel bence tabi zevk meselesi ve ayriyeten nokia internette dolaşma açısında güzel bi cihazını göremedim galaxsi s3 ün net dolaşımını gördüm gerçekten mükemmel

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadas bu saydigin programlarinin cogunu 7 sene evvel ben nokia 6680 e yükledim yenilik birsey degil birde bazilari kalitesiz ,daha dogru düzgün barcode scannee ve gazete programlari bile yok gözünüzü seveyim artik symbiani savunup durmayin göz var nizam var android ve ios aldi basini gidiyor biz daha hala 7 sene evvelki kullandigim programlarla yetiniyoruz.

symbianı savunmayın derken kendin androidi savunmuşsun ne alaka?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

beklentilerine göre cihaz almış olsaydınız şimdi pişman olmazdınız.buyrun androidli ve ios'lu cihaz alınız.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];4823096' Alıntı:

beklentilerine göre cihaz almış olsaydınız şimdi pişman olmazdınız.buyrun androidli ve ios'lu cihaz alınız.
Nerdeler abi... :gun1:

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
wp cok güzelmiş androidden daha kaliteli bence android kullandınmu demeyin 3 gündür kullanıyorum güzel degil

doctorrr

doctorrr

Üye
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
öve öve bitiremedikleri androidi aldım simdi elimde patladı uygulamaymıs es para etmez okadar övdükerki bende birşey zannedip açdım wp açıcam dün kuzenime karne hediyes. Olarak almışlar 2 3 saat onu kurcaladım wp nin daha iyi oldugunu anladım androide göre bi ios kaldı denemedigim onu da denicem insallah

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar Symbian bu sene sonunda rafa kalkıyor.
WP8 vs Android savaşı başlamak üzere.
Ben de Symbian'ı bırakıp WP8 veya Android'e geçmeyi düşünüyorum.

Ancak öncelik olarak Nokia olsun istiyorum.
4-5 ay içerisinde WP8 ile birlikte ona uygun üst donanımlı Nokia'lar çıkacak.
Lumia 800 ve 900 güzel telefonlar ama donanım yönünden mevcut telefonların gerisinde kaldılar.
Tek çekirdekli Lumia 800 ve 900'ler Türkiye'ye gelene kadar Çift çekirdek ve Dört çekirdekli telefonlar aldı yürüdü.
O yüzden WP'ye geçecekseniz WP8'in ve doğrudan WP8'li çıkacak üst düzey Nokia modellerinin çıkmasını bekleyin.
Symbian'a 4-5 ay daha katlanalım derim ben.
Sonra da almışken bütçe imkanlarının elverdiği ölçüde, WP8'li yepyeni ve ileri donanımlı bir Nokia alalım.
Sözün özü: Şimdilik Symbian'la yola devam...
:oke:

Not: Windows Phone 8 Apollo (WP8) sisteminin 20 Haziran'da tanıtılması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: iatis
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
kesin yeni wp li cigazlar ne zaman çıkıcak

mcalisir

Üye
androidi üç beş kuruşluk cihazlarda kullanırsanız TABIKI hoşunuza gitmez ama artı bin tl bütçe varsa bi androidli telefonun yapabileceklerini görürsünüz

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

Üst Alt