Nokia 6260 - Teknik Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 6260 - Teknik Yardım !
Arkadaşlar Nokia C6-01'imi Satıp Samsung Galaxy SII Alana Kadar 2005 Model Nokia 6260 Kullanıyordum Fakat 1 Hafta Önce Cihazda Bir Problem Belirdi Ekran Bembeyaz Oluyor Ama Cihazı Sallayınca Düzeliyor ve Bu Beyazlaşma Olayı Normal Menüde Dolaşırken Meydana Geliyor ve Ekran Hariç Hiçbirşeyi Etkilemiyor Sizce Ne Yapmalıyım ? Şimdilik İdare Ediyorum Galaxy SII Alacağım Diye Ama Bu Cihaz Gün Geçtikçe Daha Kötü Oluyor...

Cihazın Filmini 1 Yıl Önce Yeni Değiştirmiştim 60 TL Para Bayılmıştım Yaptırdığım Yerdeki Adam Bana Film Zedelenmiştir Dedi...

backwater

backwater

Üye
cep toptancılarından filmi çok ucuza alıp sende takabilirsin benim n80 im vardı filmi bozulmuştu yaptırmak 30 tl idi ama ben toptancıdan filmi 7 tl ye aldım kendim taktıydım

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
cep toptancılarından filmi çok ucuza alıp sende takabilirsin benim n80 im vardı filmi bozulmuştu yaptırmak 30 tl idi ama ben toptancıdan filmi 7 tl ye aldım kendim taktıydım

Filmi yeni değiştirmiştim ama ?

backwater

backwater

Üye
o zaman 60 tl ye de telefon bulursun piyasada yaptırmak istemiyorsan idarelik bi telefon al

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 60 tl ye de telefon bulursun piyasada yaptırmak istemiyorsan idarelik bi telefon al

Evet zaten öyle düşündüm ama hani belki sorun başka birşeydendir dedim,neyse Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt