(Çözüldü=Android 2.3.4'e Geri Döndüm) Telefon Ağırlaştı, Sorunu Bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

mancukya

Üye
bence sony 4.04 çıkaracağına o zaman 2.3.6 gibi sürüm çıkarsaydı çok az daha fazla görsellikli katsaydı yüz tanıma koysaydı yeterdi

Android 4 en önemli özelligi GPU grafik hizlandirma yani sadece Ram ve islemci yerine ram, islemci ve grafik hizlandirma tel performansinda batarya yansimadan hiz kazaniyorsun. Sanirim bilmedigin icin böyle yazdin.
titanium bedava program yedek alipta sistemde wipe cache vs vs yapmak cokmu zor ?
Telde oyun vsvs varsa 10 dakika pcnize atin sonra gene ayni bölüme atarsiniz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Android 4 en önemli özelligi GPU grafik hizlandirma yani sadece Ram ve islemci yerine ram, islemci ve grafik hizlandirma tel performansinda batarya yansimadan hiz kazaniyorsun. Sanirim bilmedigin icin böyle yazdin.
titanium bedava program yedek alipta sistemde wipe cache vs vs yapmak cokmu zor ?
Telde oyun vsvs varsa 10 dakika pcnize atin sonra gene ayni bölüme atarsiniz

Bana şimdi yeni ICS'yi düzgün kullanabilmek için yapacaklarımı söyleyebilir misin? Ben şöyle tahmin ediyorum:

- Titanium Backup programını indirip kuracağım ve içerisinden wipe cache, file vs. tüm silme işlemlerini yapacağım.
- Telefona Sony Companion aracılığıyla yeni yazılımı yeniden flaşlayacağım.

Bu kadar mı?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Bana şimdi yeni ICS'yi düzgün kullanabilmek için yapacaklarımı söyleyebilir misin? Ben şöyle tahmin ediyorum:

- Titanium Backup programını indirip kuracağım ve içerisinden wipe cache, file vs. tüm silme işlemlerini yapacağım.
- Telefona Sony Companion aracılığıyla yeni yazılımı yeniden flaşlayacağım.

Bu kadar mı?
Zaten diyen herkes bunları diyor ardını getirmiyor.:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
konuyu dağıtmayın. :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flashtool programı çalıştı, şimdi eski sürüme dönüyorum.

Flashtool programını kullanabilmek için Denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerinden dili İngilizce (Amerikan) yapmalıymışız. Bu kadar basit yani :bann:

Ben topla m20 saat uğraştım bunun için :bann:

hotlock

hotlock

Üye
recovery mod dan wipe cache faln yapman lazımdı rom kurduktan sonra onu yapmadın sanırım ?

PriZm

PriZm

Üye

Flashtool programını kullanabilmek için Denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerinden dili İngilizce (Amerikan) yapmalıymışız. Bu kadar basit yani :bann:

:ehe:d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Sinir Bozucu Ayrıntılar :(

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Estağfirullar, kendimi geliştiriyorum sadece :) Acı tecrübeler yaşıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Cihanî Sultan
Türe