Sony Ericsson xperia arc s android 2.3.4 işletim sistemi sorunu (bakın)

Sponsorlu Bağlantılar

erkut121

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericsson xperia arc s android 2.3.4 işletim sistemi sorunu (bakın)
Arkadaşlar android 4.0.4 'u kullanıyordum şahsen 2.3.4'e göre daha kullanışsız geldi tabi bu telefon için.. Geriye yükledim 2.3.4'ü.. Fakat şu en son görevler bölümü canımı sıkmaya başladı. Yahu bu arkaplanda açık olan uygulamalar mı şimdi ? Eğer öyleyse en son görevler bölümünde program dolu.. Hani şu home (ev/orta) tuşa bastığımızda çıkan şeylerden bahsediyorum.. Bir aydınlatırsanız sevinirim..

Invoke

Invoke

Üye
Aynen öyle, kapatamıyorsunuz gıcık oluyorsunuz değil mi?
killapp filan gibi adını tam hatırlamasam da böyle programlar vardı ama tavsiye etmem neden? onu kapatırken de enerji harcıyor üstelik arka planda çalışan her haltı kapatıyorlar mesela google bilmem neyi kapattı e bu sonra geri açılıyor otomatik geri açılırken yine sistemi zorluyor, gereksiz programlar bence. Maalasef ayarlara girip, uygulamayı durdur diyeceksin başka yolu yok.

Ya da garantin var mı? Arc S zaten kalmamıştır.
Bootloaderı aç. CWM kur. Custom rom yükle. GB için: Atomic GB rom >> Arc S İçin idealdir.
Ya da >> jb romları kurabillirsiniz, hem icsden daha performanslı hem gbden daha güzel arayüzlü hem daha kullanışlı olur, iyidir hoştur bence :D

- - - Eklendi - - -

jb romu sorarsanız ben pac kullanıyorum da arc s var mı bilmiyorum, ya da cynagoen filan bakın. Xdadan araştıracaksınız deneyeceksiniz en iyisini kuracaksınız...

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Arc S için bir sürü rom denemiş biri olarak CyanogenMod 10.1 JB 4.2.2 tavsiye ediyorum

Üst Alt