(Çözüldü=Android 2.3.4'e Geri Döndüm) Telefon Ağırlaştı, Sorunu Bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen öyle hünkarım 1Gb ram var 500mb ı android harcıyo ne anladım o işten ben

Yanlış, 512 MB ram var ve 130 MB sistem harcıyor. Şuan telefonumda 293 MB boş ram var. 80 MB'ta kamera, video gibi işlemlere ayrılmış durumda. Nerde bütün sistemi tüketiyor mantığı?

Symbianize

Symbianize

Üye
Tamam haklısın her os kullanıcısına göre kullanışlıdır

PriZm

PriZm

Üye

Yanlış, 512 MB ram var ve 130 MB sistem harcıyor. Şuan telefonumda 293 MB boş ram var. 80 MB'ta kamera, video gibi işlemlere ayrılmış durumda. Nerde bütün sistemi tüketiyor mantığı?
hayır onu geçtim,tüketse dahi sistem ağırlaşmıyor,hantallaşmıyor.çünkü androidde lmk (low memory killer) var.düşük ram olduğunda en son açılan programları kapatıyor zaten.yine yetmiyorsa ben gibi swap sistemi kurarlar olur biter.

Symbianize

Symbianize

Üye

Bütün sistemi tüketse kullanamazsın sizce bu değerler çokmu iyi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bütün sistemi tüketse kullanamazsın sizce bu değerler çokmu iyi

RAM nerelerde lazım olur sence? Ben maxicep'i masaüstü görünümüyle rahatlıkla gezebiliyorum. Özellikle Android 4'e geçince maxicep sörfü oldukça hızlandı. Bir ara videosunu çektiğim sörfteki takılmalar bile artık olmuyor.

Demekki RAM yetiyor.

PriZm

PriZm

Üye
en sonunda bende video çekecem.:dry:-.-

SHS

SHS

Üye
sorun çözülmüş:islik

hotlock

hotlock

Üye
Arkadaşa yüklenmeyin fazla :) Android diğer sistemlere göre çok daha fazla ram tüketir ama iyi yanı ram yetmeme olayında gereksiz uygulamları kendisi sonlandırıyor.

- - - Eklendi - - -

bumu donanım düşmanı? symbian ve Ios a göre daha fazla ram tüketebilir ama abartıyorsunuz.

cyanogen moood :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun devam ediyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Menmet haricinde kim Orjinal rom kullanıyor bir söylesene :D

- - - Eklendi - - -

sen dediğim gibi,recovery bölümüne girip data wipe,data cache,ve clean dalvik cache yaptınmı? istersen özelden sorabilirsin.

Yaptım. Herşeyi yaptım. Araştırmalarım sonucu ICS 4.0.4 Xperia Pro'da bu hataların olduğunu tespit ettim. Yani sorun sadece bende yokmuş.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
klongs

klongs

Üye
sony xperia pro için güncelleme verir belki

hotlock

hotlock

Üye
110 kullanıyorda kalan ramın hepsi boş değlki. Mesela bnde 768 ram var 620 üzerinden 300-350 boş kalıyor.

Üst Alt