OttomaN TigeR
Üye
Kalitesinden şüphem yok Yunus, lakin görsel ve işlevsel olarak bir sonraki model her açıdan daha iyi oluyor... Sonra aldığım cihaz için acele ettiğim düşünüyorum...
nokia peş peşe çıkarsa bile kalitesiz olmaz be abi![]()
Kalitesinden şüphem yok Yunus, lakin görsel ve işlevsel olarak bir sonraki model her açıdan daha iyi oluyor... Sonra aldığım cihaz için acele ettiğim düşünüyorum...
nokia peş peşe çıkarsa bile kalitesiz olmaz be abi![]()
doğrusun abi ne diyemKalitesinden şüphem yok Yunus, lakin görsel ve işlevsel olarak bir sonraki model her açıdan daha iyi oluyor... Sonra aldığım cihaz için acele ettiğim düşünüyorum...

Bi gelemedi gavurun ..... abimsen sordun mu telefoncuna?
sınavlar daha bitmedimi usta
Yok abim be daha gidemedim sınavlarım yoğun . Ama haftaya soracağım büyük ihtimal

Yok abim be daha gidemedim sınavlarım yoğun . Ama haftaya soracağım büyük ihtimal

sınavlar daha bitmedimi usta![]()

sağolasın abim fiyat öğrendiğinde bana burdan ya da faceten bir dönüver![]()

yok ya 2 haftaya sığıştırmışlar sınavları 1 haziranda bitiyor Allah'ın izniyle
---------- Eklendi @ 17:04:34 ---------- Yazıldı @ 17:04:10 ----------
Fiyat işi olur mu bilmiyorum çünkü önce cihazı bilmesi lazım![]()

duymayan kalmasın ciğerim bilmeyenlere öğret sen![]()

Artık o ne derse yuh derim![]()
bizde satışı olmadığından belki bilmiyordur çok tkakip etmiyorsa

Yok ya bir ara sordum o ne dedi , yeni telefon dedim . İnşallah yazın çalışırsam çok şey öğreticem Bekir abime![]()

inşallah ciğerim şimdiden hayırlı işler![]()

Savol abi![]()
kardeşim 
Benim için en iyi markalar...
Televizyon = Samsung/LG
Müzik seti = Sony
Buz dolabı = Bosch
Çamaşır Mk= Siemens
Bulaşık Mak= Arçelik
Müzik Çalar= İpod
Araç/taşıt = Opel
Gsm'de = Nokia tabiki.
Benim için en iyi markalar...
Televizyon = SAMSUNG
Müzik seti = Logitech
Buz dolabı = SAMSUNG
Çamaşır Mk= SAMSUNG
Bulaşık Mak= SAMSUNG
Müzik Çalar= İpod touch
Araç/taşıt = Nissan
Tablet PC = Apple İpad
Gsm'de = SAMSUNG
vee en önemlisi Dozer'de SAMSUNG .dsffdgfgdhfgfgh
Samsung Dozer... 
Is makinelerinde hitachi ve caterpillarin yaninda samsungun adini soylemek bile abesle istigaldir.![]()

o işin esprisi zatenIs makinelerinde hitachi ve caterpillarin yaninda samsungun adini soylemek bile abesle istigaldir.![]()
samsung dozer üretimini bitirdi diye biliyorum.gerçi niye üretti onuda bılmıyorum 
o işin esprisi zatensamsung dozer üretimini bitirdi diye biliyorum.gerçi niye üretti onuda bılmıyorum
![]()