nokia lumia900 güneş ışıgında bir numara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia lumia900 güneş ışıgında bir numara
Nokia‘nın kazananlar listesinde birinci sırada olan Nokia Lumia 900, yeni bir yarışı daha birinci sırada bitirdi.Yapılan ekran kalite ve dış ortam testlerinde en iyi ekrana sahip akıllı telefon Nokia Lumia 900 seçildi.Testi gerçekleştiren DipsplayMate, parlak ışıkta ve farklı ışık seviyelerinde ekrandan alınan farklı ekran görüntüleri kullandı. Ardından bunları “Master Photo Grid” kullanarak direkt olarak kıyaslamaya soktu. Daha açıkça söylemek gerekirse:
4 tablet ve 5 akıllı telefonu yarım bir küre kullanarak her yönden, güçlü bir ışık kaynağı ile önce karanlıktan (0 lux) direkt olmayan güneş ışığına (40.000 lux) ve en son olarak da direkt güneş ışığına (100.000 lux) maruz bıraktık.
Sonuç olarak Nokia Lumia 900 ve Samsung Galaxy S listenin en üstünde yer alırken, onları takip eden cihaz ikinci sırada iPhone 4S oldu. Nokia Lumia 900′ün en az yansıma yapan ekrana sahip olduğunu da özellikle sonuçlara ekleyen DisplayMate, bu cihazın parlak ekrana sahip olup ta bu kadar az yansıma oranına sahip olmasına da şaşırdıklarını söylediler.

(90)Samsung Galaxy S (80)iPhone 4 (77)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yakışır aslanımaaa :) 701 i koysalardı 701 de dereceye girerdi sanırım abi :)

Türe

Türe

Üye
Clear black amoled cok kaliteli bir ekran . İnternette galaxy nexusla karsilastirmasina baktim lumia 900 bariz cok daha kaliteli bir goruntu sunuyor cozunurlugu daha dusuk olmasina ragmen

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4.3" ekrana daha yüksek çözünürlük koysalardı daha güzel olurdu.. Ah ulan Eloph

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
süleyman nexus un bir bir lumia900 karşılaştırması vardı burada seyrettin mi bilmiyorum ama nexus görüntü kalitesi işlemci yorulmasına baglı olarak düşüyormuş gördügümde şaşırdım hatta

theposies

theposies

Üye
adamar yapıyor ya

Türe

Türe

Üye
süleyman nexus un bir bir lumia900 karşılaştırması vardı burada seyrettin mi bilmiyorum ama nexus görüntü kalitesi işlemci yorulmasına baglı olarak düşüyormuş gördügümde şaşırdım hatta

Nexusun islemcisi berbat zaten . Tarayici performansinda da yerlerde . Page to zoom hareketi yaparken flas atlamalari yapiyor nexus , ama lumia da boyle bisey yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pixel koyalım dedik olmadı reis :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
amerikada bir sitede lumia900 kullanıcı yorumu okumuştum bir haftadır kullanıyorum androidi her gün resetlemekten bıkmıştım 8. gün hala kapatmadım lumiayı harika birşey bu diyordu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şiir gibi konuşmuş adam ya hay canını yediğim :ehe

Türe

Türe

Üye
Acaba hangi androidi kullaniyordu :hmmm ben s2 yi resetlemeden 1 hafta kullaniyordum :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kesin htc evodur süleyman :d:

Türe

Türe

Üye
Haha :d: o kalasi diyorsun sen can :d: olabilir bilemeyecegim :islik

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yada t11 dir :d: :kop2:

Türe

Türe

Üye
T20 de olabilir :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sesli güldüm hakkaten :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Aman gokcen abi dikkat :ehe

birşey denedim ki Suleyman:) merak ettim ne koydunuz diye. :ehe

---------- Eklendi @ 23:28:52 ---------- Yazıldı @ 23:27:35 ----------

8. Gün mü vay harika cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt