Rpm Edition v5 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
evet güncellemiştim ondan galiba neyse artık boyle kullanacagız :) ayıca mesajlara sabırla cevap verdiğin için cok teşekkurler senin yerinde olsam forumu terkederdim galiba :)

Ben Teşekkür Ederim. Müzik Çalar'ın Nokia Tarafından Yayınlanan Sürümünde O Sorun Var Zaten. Yazılımlar için Mod Düzenleyenler, Bu Dosyaları Hazırlayanlar Bunu Düzeltmiş Güncel Sürüm İçerisinde. Bizde Yazılımı Düzenlerken Ekliyoruz ama Tabi Güncelleme Yapınca Gidiyor :)

Yardımcı Olmak Vazifemiz Burada :)

hoşuna gitmediyse font creatorla 2 dk da değiştirebilirsin dostum :oke:

birde nokianın orjinal yazılım ımzaları o dosyalarda olabilir hani :hmmm signature vs ordan tahmin ettim :D

-> Şuan Pek Anlamıyorum O İşten :) Şu Polislikti, Lys idi vs. Bir Geçsin Kısmetse. Onlara Vakit Ayırmaya Çalışırım .

- Olabilir. Ben Ne Desem Boş Hiç Bilgim Yok Bu Dosyalar Hakkında. Her Seferinde Klasörde Boş Boş Duruyor Gibi :)

ugur7

ugur7

Üye
Mediabara 3.e Accel switch 4.Btswitch attım fakat 2.sıradaki galeri açılmadı ??

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Mediabara 3.e Accel switch 4.Btswitch attım fakat 2.sıradaki galeri açılmadı ??

Uyguladığın Modda Bir Sorun Olabilir, Kesin Bir şey Söylemem Mümkün Değil. Çünkü Sen Modu Uyguladıktan Sonra Olmuş. :hmmm Başka Bir Mod Bulup Denedin mi?

Ayrıca;

x-scarface'nin Gönderdiği Uygulamasını Konuya Ekledim.

- Yalnız İçinde ki Görüntü Modunu Uygulayın Diğeri Pek Hoşunuza Gitmeyebilir. :)

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Kardeşim Qt uygulumasının linkini atarmısın. (senin telde yüklü olanı) ben 2 3 tane Qt denedim de hiç biri çalışmadı benim telde

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Qt uygulumasının linkini atarmısın. (senin telde yüklü olanı) ben 2 3 tane Qt denedim de hiç biri çalışmadı benim telde

Bu Sorunsuz Yüklenecektir.

mamix74

mamix74

Üye
bence mükemmel bi çalışma olmuş dün görünce hemen yükledim çıkmasını bekliyodum yalnız bi sorum olucak bu htc saatinde şehir nasıl seçiliyo yani şuan nerenin durumunu gösteriyo bide daha öncede sormuştum facebook widget çalışmıyo nedendir acaba çözümü varmı

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
bence mükemmel bi çalışma olmuş dün görünce hemen yükledim çıkmasını bekliyodum yalnız bi sorum olucak bu htc saatinde şehir nasıl seçiliyo yani şuan nerenin durumunu gösteriyo bide daha öncede sormuştum facebook widget çalışmıyo nedendir acaba çözümü varmı

Teşekkür Ederim. Beğendiğinize Sevindim.

- Ev Ekranına Eklenmiyor mu? Eğer Sorun Buysa; Bende Yükledim Çalışıyor Ev Ekranına Ekleniyor.

muxo

muxo

Üye
samet dostum sen nasıl bir adamsın :) yine muhteşem bir sey yaratmışsin:) suan bu yorumu Rpm Edition v4den yazıyorum. V5 in çıktığıni görmek beni çok mutlu etti.:) v1 çıktığından beri yalnız senin cfwleri kullanıyorum. Bu işte bence kral bir adamsın. :) pc basına geçer geçmez v5 e terfi edeceğim. Ve süper görünüyor. Üstelik v4 ektra eklentilerini v5e de eklemissin. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Eline sağlık:) yükler yüklemez izlenimlerimi yazacağım.

• Beğen
mamix74

mamix74

Üye
senin yüklediğini paylaşabilirmisin bendeki bağlantı hatası veriyor

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
samet dostum sen nasıl bir adamsın :) yine muhteşem bir sey yaratmışsin:) suan bu yorumu Rpm Edition v4den yazıyorum. V5 in çıktığıni görmek beni çok mutlu etti.:) v1 çıktığından beri yalnız senin cfwleri kullanıyorum. Bu işte bence kral bir adamsın. :) pc basına geçer geçmez v5 e terfi edeceğim. Ve süper görünüyor. Üstelik v4 ektra eklentilerini v5e de eklemissin. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Eline sağlık:) yükler yüklemez izlenimlerimi yazacağım.

Beğendiğine Sevindim. Ben Teşekkür Ederim. :)

senin yüklediğini paylaşabilirmisin bendeki bağlantı hatası veriyor

Şuan Programların Olduğu Bilgisayar'da Değilim. Geçince Mesajı Düzenleyip Ö.M Yollarım. :)

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
pesimist yakında bir güncelleme var mı yolda?

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
onu kastetmedim yeni bir türü gelebilır mi.mesela anna,n9 ve n8 ikonlu bunu kastettim veya menüye göre

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
onu kastetmedim yeni bir türü gelebilır mi.mesela anna,n9 ve n8 ikonlu bunu kastettim veya menüye göre

kardeş onu sende yapabilirsin basit işlemler nfe kullanmayı öğren rahat edersin istediğini ekler çıkartırsın :oke:

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
pesimist yakında bir güncelleme var mı yolda?

sorun varmı ki güncelleme olsun :hmmm

kardeş onu sende yapabilirsin basit işlemler nfe kullanmayı öğren rahat edersin istediğini ekler çıkartırsın :oke:

Anna İkon için Çalışacağım ama Menü Düzeni Olarak Belki Daha Sonra. Çünkü Anna İkonla Beraber [3 Çeşit N8 İkonlu (Şuan Olan) + 3 Çeşit Anna İkonlu] 6 Çeşit Oluyor. 6 Çeşide de Menü Düzeni Uygulamak Kolay Belki ama Yüklemesi Biraz Zaman Alır. Bu Yüzden Daha Sonraya Kalır. Anna İkonu da Kullanmamamın Sebebini Daha Öncede Belirtmiştim. Yeni Programlar Yükleyince Simgesi N8 Tarzı Olduğu için Çirkin Bir Görüntü Ortaya Çıkartıyor. Gerçi Anna İkonu da Pek Sevmiyorum Aslında :D Ancak Şimdi 3. Parti Uygulama İkonlarını Eklemeye Çalışacağım Yapabilirsem Yakın Zamanda Eklerim. (ki Lys'ye Bir şey Kalmadı Öncelik O Kusura Bakmayın :( )

-> "x-scarface" Yine Yardımcı Olduğun için Tekrar Teşekkür Ederim. :)

x-scarface

x-scarface

Üye
dostum önemli değil senin sınavlar varmış madem az kaldı uğrama buralara bir müddet sonra bomba gibi dönersin :oke:

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
kafama takılan bi şeyi daha soracam.c6-01 belledeki belle bara benzer ve %100 simgeli belle bar var mı.bazı belle yazılımlarda bi yerde yine seçenekler yazısı çıkıyor

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
kafama takılan bi şeyi daha soracam.c6-01 belledeki belle bara benzer ve %100 simgeli belle bar var mı.bazı belle yazılımlarda bi yerde yine seçenekler yazısı çıkıyor

Bildiğim Kadarıyla Yok.

Üst Alt