Htc one x iPhone 4s e kafa tutarsa (web browser ve oyun testi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
İphone fanları tarafından yapılmış bi test kesinlikle

Uruloki

Uruloki

Üye
yalnız tegra 3 grafiklerine sahip olan oyunlarda htc one x her zaman önde olucaktır düşünün güncelleme sonrası shadowgun da takılma olazken havada toz tanelerinin uçması ve yerdeki su birikintilerinin dalgalanısşı gölge oyunları bile çok caziplerştiriyor tegra 3 ü he tegra 3 ün neyi eksik yazılım konusunda geri kalıyor he şöyle bir olay var tegra 3 ün gpu 12 çekirdekli 4 ü piksel 4ü gölge 4 fizik motoru ee bunu hangi SoC yapabiliyor daha önce dedim win 8 de görmek istiyorum hepsini çok çekirdek yönetimi nasıl olur anlaşılır o zaman

Elektr0

Elektr0

Üye
Apple ve android ben bir tutamıyorum hani ikiside mobil işletim sistemi telefonları akıllı yapmaktalar ama ya iOs için iphone var ve başkada cihaz yok şimdi zaetn bunun kötü olması olamaz kötü olursa satamaz...android'te one X de var galaxy S3 te optimus LTE2 de var ve varda var varda var androidi bu telefonlara en iyi stabil çekilde oturtan samsung.. HTC one x geldiginde performansını gördük ...her firma gücü kadar bu işi yapabilmete hani galaxy S3 ile one X karşılaştırması yapılırda Applelınyanına bu iki android gelince işler karışıyor sistemler farklılaşıyor ... yani apple bir yanda diger android kullanan markalar bir yanda...( ne yazdım bee:aha: )

Lenneth

Üye
720 x 1280 cozunurlukle gelen Android telefonlarin cogu performansta zayif kaldi.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
500 tllik fiyat farkı 1 saniyelik hız farkı ? başka diyeceği olan ?

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
500 tllik fiyat farkı 1 saniyelik hız farkı ? başka diyeceği olan ?
teknolojide gücü fiyat değil performans belirler moskovada aynı fiyat bu iki cihaz .

---------- Eklendi @ 13:24:11 ---------- Yazıldı @ 13:23:45 ----------

720 x 1280 cozunurlukle gelen Android telefonlarin cogu performansta zayif kaldi.
bence androidle alakalı bu konu

---------- Eklendi @ 13:24:51 ---------- Yazıldı @ 13:24:11 ----------

İphone fanları tarafından yapılmış bi test kesinlikle
sizde deneyebilirsiniz inanmıyorsanız :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
papakudioflu

papakudioflu

Admin

Nexus ornegi var onumuzde islemci yorulmasindan dolayi uzun kullanimlarda goruntu kalitesi de dusuyor.

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
one x aceleye gelmiş bir model olduğu heryerde konuşuluyor zaten.telefon cıkar çıkmaz sorunlarla ve yeterli performans alamadığı gerekçesiyle güncelleme geldi zaten bu guncelleme sonrası performansında baya artış oldu.1080p cekımındekı hatalarda buna dahil.yani 4+1 çekirdekli bir telefonda sırf yazılımsal nedenlerden performans düşüklükleride olabiliyor.kaldıki htc one x 28mm işlemci teknolojisini kullanmayarak gözümden düşmüş bir telefon fakat u t,p videolara pek inanmıyorum.güncelleme öncesimi çekilip çekilmediğide belli değil.kaldıki her iki telefonun birbirlerine nazaran üstün yönleri var.
iki telefondada oyun açılıyor 4s daha iyi performans versede(htc n,n güncellemesi tahminimce yüklenmeden çekilmiş bu video)ben one x te oynamayı one x te internet deneyimini tercih ederim.ufacık ekranda oyun oynamak ile büyük bir ekrenda oynamak arasında dağlar kadar fark var.
umarım iphone 5 büyük bir ekran ile gelir bu olumsuz tarafını halleder.
bu boyut olayı değişiyor kişiden kişiye ama piyasada her ne kadar teknoloji seven insanlar büyük istesede apple her zaman az yer kaplayan estetik ince cihazlar üretiyor bu yüzden bence öbür türlü cebinde tabak taşıyor gibi gidiyorsun yolda.

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
niye cevap vermek zorunda hissediyonuzki sanki biriniz aplle biriniz htc sahibisiniz biri internette hizli biri açılırken hızlı birinin cpu su iyi birinin gpusu birinin ekranı iyi birinin kasası sağlam kullanan adamın fikrini böyle videolar değiştirmez bu videoları yapan adamlarda boş adamlar iphone kullanacak adam birşeyi başarısız diye başka tel almaz yada htc alacak adamı kimse iphone aldıramaz oda süper oda süper ama en iyi telefon ney diye iPhone den siriyi açın sorun oda size lumai 900 diyecektir :D ötesi varma bana cevap verin bakalım

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
mesela diyorlarki flash yüzünden geç açıyor e iphonenun flash detekli puffin browseri nerdeyse safariden daha hızlı açıyor :)))

Dostum yalnız puffin sayfaları cloud server'ı üzerinden açıyor opera gibi. Sayfaları doğrudan yüklemiyor. Daha hızlı olması normal.

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
niye cevap vermek zorunda hissediyonuzki sanki biriniz aplle biriniz htc sahibisiniz biri internette hizli biri açılırken hızlı birinin cpu su iyi birinin gpusu birinin ekranı iyi birinin kasası sağlam kullanan adamın fikrini böyle videolar değiştirmez bu videoları yapan adamlarda boş adamlar iphone kullanacak adam birşeyi başarısız diye başka tel almaz yada htc alacak adamı kimse iphone aldıramaz oda süper oda süper ama en iyi telefon ney diye iPhone den siriyi açın sorun oda size lumai 900 diyecektir :D ötesi varma bana cevap verin bakalım
fasa fiso :)) siri nokianın saçma egolarını yazdığı sayfalarından bulup bize aktarıyor bunu siri söylemiyorki :)
siri kadar başarılı bir asistan varmı bilemiyorum diğer cihazlarda kontroledin aşşağıdaki video sağlam
;

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ben birşey demiyorum ayfon diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt