Samsung Galaxy S3 vs iPhone 4S vs HTC One X vs Xperia S Kamera Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 vs iPhone 4S vs HTC One X vs Xperia S Kamera Testi
1. Durağan Hayat

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

2. Görüntü Derinliği

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

3. Düşük ışık seviyeleri

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

4. Flaşlı Çekim

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

5. Kapalı mekanlar

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

6. Dış mekanlar

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

7. Yakın çekim

Samsung Galaxy S3

iPhone 4S

HTC One X

Sony Xperia S

Sonuç
Renk olarak iPhone 4S hepsinden üstün olsa da karşılaştırmada tam bir kazanan olduğunu söylemek zor. HTC One X, Samsung Galaxy S3 ve iPhone 4S değişik durumlarda birbirlerine üstünlük sağlamış. One X geniş çekimlerde, iPhone yakın çekimlerde, Galaxy S3 ise flaş ve derinlik açısından başarılı. Xperia S ise malesef bekleneni veremiyor ancak fiyatı de bu üç cihazdan daha düşük.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bence iPhone çok daha başarılı diğerlerinden.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

klongs

klongs

Üye
xperia S in kamerası çok kötüymüş

doctorrr

doctorrr

Üye
aynen xperia s çok vasat en sağlam çekimleri iphone 4s yapmış gibi :hmmm

tempestshine

tempestshine

Üye
xperia s çıktığında n8'in tahtı sallanıyor bla bla .. diye konuşanlar vardı.alın çok öğündüğünüz xperia s'in 12.1 megapikselliklik uyduruk kamerası ...

• Beğen
Tepkiler: Türe
covar

covar

Üye
yeminle benim s8600 wave 3 üm bunlarla yarışır hepsi ile hemde aksini iddaa eden varmı :? yarışamaz diye

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
S3 :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
kesinlikle paylaşım yorumuna katılıyorum iphone4s çok güçlü kameraya sahip hem kullandığım için biliyorum hemde iphone4 deki kamerayı değiştiricez demişlerdi lens olarakda değiştirdiler sonuç süper , bunun dışında samsung vasatlığına devam ederken htc yi başarılı buldum birde sony xperia s in kamerası daha çok gece için güzel çünkü exmor

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s bir tek flaşlı çekimde diğerlerinden kötü gibi ama geriye kalanlarda hepsinden iyi bence. one x ise zoomlamadan bakınca iyi gibi duruyor ancak 100% zoomda görüntünün aslında o kadar da iyi olmadığı ortaya çıkıyor. xperia s içinse ne desem bilemedim. hepsinden kötü exmor lensi öve öve bitiremeyenler şimdi ne diyecek çok merak ediyorum. galaxy s3 ise bence iphone'a yakın sonuçlar verdi ama bazı görüntüler sanki sisli gibi diğer cihazlarda bu yoktu.

ancak hala bir n8 değiller.

Türe

Türe

Üye
4s ile SIII demirbaş :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Onu bunu geçtim de o Xperia S in kamerası ne öyle yaw tam bir fiyasko :hmmm

Türe

Türe

Üye
iPhone 4 ile 4S'in tek kötü çekimleri flaşta oluyor onun dışında ayna gibi :oke:

covar

covar

Üye
arkadaşlar wave 3 aldım gece cekimleri kötü flaşlı iken ama diğer herşeyi mükemmel helede makro modunda yakın resimleri cekmek cok zevkli ve süper her modda cekim yapıyor gece ışık arkası mum ışığı bi sürü kullanan bilir merak eden varsa yakın cekim foto koyabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt