Htc one x iPhone 4s e kafa tutarsa (web browser ve oyun testi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
Htc one x iPhone 4s e kafa tutarsa (web browser ve oyun testi )
bu iki cihaz incelemelerine göz atarken 4çekirdekli htc nin iphone4s e kafa tutamadığına şahit oldum paylaşmak istedim bu cihaz 4 çekirdekle böyle performans veriyorsa ben iphone5 i merak ediyorum, heralde şuan android olarak samsung galaxys3 var en iyi performans veren göreceğiz.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence en iyisi elde test etmek. çünkü bu adamların htc'de 2g ağını seçmediğini, iphoneda 3g ağını seçtiğini felan bilemeyiz. htc daha iyi demiyorum. ama ben böyle testlere inanmıyorum fazla.

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
bence en iyisi elde test etmek. çünkü bu adamların htc'de 2g ağını seçmediğini, iphoneda 3g ağını seçtiğini felan bilemeyiz. htc daha iyi demiyorum. ama ben böyle testlere inanmıyorum fazla.
iki cihazda wireless e bağlı testlerde aynı noktaya bağlanıyorlar videoda gözüküyor

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Benim X6'nın rehberdeki kinetik kaydırması ikisindende hızlı :P:

Şaka bir yana 4S birazda olsa önde :)

cast_never

cast_never

Üye
iphone 1 numara ya :D eziyoo resmen .

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
4 çekirdek nerde kaldı :ehe

---------- Eklendi @ 14:08:25 ---------- Yazıldı @ 14:08:08 ----------

iPhone htcnin çekirdeklerini çitlemiş :d:

cast_never

cast_never

Üye
cok guzel bir paylasim olmus ellerine saglık :)

• Beğen
Tepkiler: franzliszt
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
iPhone 5'in 4 çekirdekli grafik işlemcisini ve ona gelecek oyunları bekliyorum ben.:eller:

• Beğen
Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
bunun gibi htc nin üstün odlugu videolarda vardır :D

trafsız görüş için elde test lazım :D

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN| ve 61semih
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama neden bilmiyorum Htc tarayıcıda Samsung kadar iyi performans tutturamadı.Samsung o konuda gerçekten muhteşem.Bazı yerlerde 4s'nin S2'ye yetişemediğini bile gördüm.Ama ne olursa olsun,tüm zamanların en performanslı cihazları bile şu iPhone tam manasıyla ezemedi.Gerçekten muhteşem.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu gibi testlerde girdikleri sitelerin flash site olup olmaması da önemlidir herhalde.

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
bunun gibi htc nin üstün odlugu videolarda vardır :D

trafsız görüş için elde test lazım :D
ben moskovada denedim gerçekten sonuç aynı hatta browserda yakın uzak yaparken küçük takılmalar oluşuyor çok enteresan ya cihaz aceleye gelmiş yada yazılımsal,mesela diyorlarki flash yüzünden geç açıyor e iphonenun flash detekli puffin browseri nerdeyse safariden daha hızlı açıyor :)))

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben moskovada denedim gerçekten sonuç aynı hatta browserda yakın uzak yaparken küçük takılmalar oluşuyor çok enteresan ya cihaz aceleye gelmiş yada yazılımsal,mesela diyorlarki flash yüzünden geç açıyor e iphonenun flash detekli puffin browseri nerdeyse safariden daha hızlı açıyor :)))

Ben de o mantığı anlamadım zaten.Flash galiba objeleri açtığı için yavaşlatır diyorlar.

61semih

61semih

Üye
one x aceleye gelmiş bir model olduğu heryerde konuşuluyor zaten.telefon cıkar çıkmaz sorunlarla ve yeterli performans alamadığı gerekçesiyle güncelleme geldi zaten bu guncelleme sonrası performansında baya artış oldu.1080p cekımındekı hatalarda buna dahil.yani 4+1 çekirdekli bir telefonda sırf yazılımsal nedenlerden performans düşüklükleride olabiliyor.kaldıki htc one x 28mm işlemci teknolojisini kullanmayarak gözümden düşmüş bir telefon fakat u t,p videolara pek inanmıyorum.güncelleme öncesimi çekilip çekilmediğide belli değil.kaldıki her iki telefonun birbirlerine nazaran üstün yönleri var.
iki telefondada oyun açılıyor 4s daha iyi performans versede(htc n,n güncellemesi tahminimce yüklenmeden çekilmiş bu video)ben one x te oynamayı one x te internet deneyimini tercih ederim.ufacık ekranda oyun oynamak ile büyük bir ekrenda oynamak arasında dağlar kadar fark var.
umarım iphone 5 büyük bir ekran ile gelir bu olumsuz tarafını halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt