nokia 500 -- c6-01 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 -- c6-01 yardım
arkadaşlar iki telefon arasında kararsız kaldım.öncelikle ekran algılama hassaslığını merak ediyorum?
-500 tft c6-01 amoled ekran.dokunmatik hassaslığı olarak bunlar aynı mıdır?
-500 ün dokunmatik hassaslığı x6 kıvamında mıdır? yani 5800 gibi kötü mü onu merak ediyorum 5800 dokunuyon birde bastırmak gerekiyor.
-500 1ghz işlemci var carla güncellemesi geldiğinde 500 kırpılmadan alabilir mi? c6-01 güncellemeyi kırpılarak alacağını duymuştum.
şimdiden teşekkür ederim..

atakan25

atakan25

Üye
carla gelmeyecek bu telefonlara 500 1 ghz olabilir ama hızında memnun olan pek görmedim ben ben her türlü c6-01 derim

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
bu iki telefonada carla gelmeyeceği kesn mi? kırpılarak gelecek felan yazıyorda internet habelerinde?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu iki telefonada carla gelmeyeceği kesn mi? kırpılarak gelecek felan yazıyorda internet habelerinde?

c601 fiyatına 2.nesıl 603 alabilirsin carla'yı kesın alacaklar lıstesınde 1ghz işlemci mevcut

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Engin abi en doğrusunu söyledi 603 al kardeşim

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
2.el alıcam ben telefon.603 ikinci eli c6-01 den pahalı.kıyaslarsak c6-01 daha kibar ve özellikleri daha iyi işlemci hariç..
nokia 500 300 tl buldum
nokia c6-01 400 tl
nokia 603 ise 400 tl ortalama.
arada 100 tl var 500 carla güncellemesi alacaksa 500 almak daha cazip geliyor bana ama dokunmatik hassaslığı nasıl bilmiyorum işte?
c6 ile 603 kıyaslarsak fiyatları aynı ama c6 özellikleri daha iyi işlemci hariç.c6 carla alabiliyo olsa düşünülecek pek birşey yok aslında..

slant1111

slant1111

Üye
500 de oyun falan oynayamazsn kaldrmaz.603 al :oke:

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynayan birisi değilim telefonda o yonden sorun yok yani

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
500 de gpu yok hd oyunlar oynayamazsın. İçlerinde fp2 ve carlayı birtek 603 alacak

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
birde bu ilana bakabilir misiniz ne kadar güvenilir acaba?

slant1111

slant1111

Üye
Neden ısrarla c6-01 diyorsun ki? Güncelleme almayacak

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
o zaman carla güncellemesini düşünerek alırsam 603
kamera flash ozelliklerine göre alırsam c6-01
carlasız ve flashsız kamerası orta düşünürsek 500 almalyım :D baya karıştı :d

yaren_dede

yaren_dede

Üye
c601 al hem kibar hem kullanışlı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sahibinden.com a pek güvenilmez satıcılar üç kağıtçılık yapabiliyor.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Sahibinden.com a pek güvenilmez satıcılar üç kağıtçılık yapabiliyor.
ben sahibibden çok tel alıp sattım ama bu ilanda bir gariplik var çok ucuz.. çalıntımıdır acaba anlayamadım.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bişey diyemem.. Telefonda neye ihtiyacın olduğunu en iyi sen bilirsin.. Kamera diyosan c6,oyun performans güncelleme vs istersen 603

soyluozcan

Üye
C6-01 daha şık. 603 daha performanslı. C6-01in kamerasıyla 603ün arasında fark var ama uçurumda yoktur diye tahmin ediyorum 603te ondan aşağı kalmaz. Ben C6-01 tercih ettim ve şu an memnunum. Tercih senin.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Ben c6-01 kullanıcısıyım.Lakin Carla güncellemesi hakkında pek bir malumatım yok. Eğer c6-01'e güncelleme gelmeyeceği kesinse 603 almanı tavsiye ederim.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.. C6 ya daha sıcak bakıyorum. Daha kibar duruyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt