johnm
Üye
Satılık Huawei İdeos x5 - Nokia C6-01 Ve C7-00 Takaslı
İLETİŞİM 0545 315 0772
Fiyat : 500 Tl, Eğer Fiyata Pahalı Diyenler 70 Lira Daha Fazla Verip Hatta Kontrant İmzalayıp Turkcellden Fahiş Fiyata Alabilir, Ben Öyle Yaptım Ama Telefon Merakım Saolsun Şimdi c7 Kullanmak İstiyorum.
Arkadaşlar 1.5 Hafta önce turkcellden aldığım kvk garantili ideos x5 imi satıyorum
sebebim ise telefon merakım eğer forumda araştırın
nokia 5800,ipod touch 4,htc touch 2,c5-03 kullandım son telefonum huawei ideos x5
android çok güzel bir işletim sistemi telefon zaten çok güzel malzeme kalitesi kamerası herşeyi mükemmel asphalt 6 dan kendimi alamıyorum zaten ama satma sebebim
nokia c7 kullanmak istemem
Takas Sadece c6-01 ve c7-00 ile olur
Cihazdan Fotoğraflar
Yarın güzel bir makineyle Arkasını Önünü Fotoğraf Çekicem,
Telefonda Hiç Çizik Yoktur, Ne Arkada Ne Ön Camda Çizik Bulunmamaktadır..
Akşam 9 Civarı İş Yerinde Çektiğim Fotoğraf
(flashlı çekim)
Fiyat : 500 Tl, Eğer Fiyata Pahalı Diyenler 70 Lira Daha Fazla Verip Hatta Kontrant İmzalayıp Turkcellden Fahiş Fiyata Alabilir, Ben Öyle Yaptım Ama Telefon Merakım Saolsun Şimdi c7 Kullanmak İstiyorum.
Arkadaşlar 1.5 Hafta önce turkcellden aldığım kvk garantili ideos x5 imi satıyorum
sebebim ise telefon merakım eğer forumda araştırın
nokia 5800,ipod touch 4,htc touch 2,c5-03 kullandım son telefonum huawei ideos x5
android çok güzel bir işletim sistemi telefon zaten çok güzel malzeme kalitesi kamerası herşeyi mükemmel asphalt 6 dan kendimi alamıyorum zaten ama satma sebebim
nokia c7 kullanmak istemem
Takas Sadece c6-01 ve c7-00 ile olur
Cihazdan Fotoğraflar
Yarın güzel bir makineyle Arkasını Önünü Fotoğraf Çekicem,
Telefonda Hiç Çizik Yoktur, Ne Arkada Ne Ön Camda Çizik Bulunmamaktadır..
Akşam 9 Civarı İş Yerinde Çektiğim Fotoğraf
(flashlı çekim)