Nokia N8 Kısa Mesaj Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Kısa Mesaj Sorunu
Sa arkadaşlar nokia N8 kullanıyorum belle yüklü 2-3 gündür telefonumda mesaj sorunu var artık iyice sogudum nokia dan ne oyunları düzgün olur ned euygulamaları sms yazıyorum gönder e basıyorum mesaj düzenleyici zaten acık diyor göndermiyor bidaha basıyorum gönderiyor ama boş mesaj atıyor bi msj göndermek için 3-4 kere aynı mesaj ı yazıyorum artık bıktım yokmu bunun bi çözümü mesaj ayarlarınla falan hiç oynamadım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir

serecans

serecans

Üye
bellede mesaj sorunu var heralde daha öncede böyle sorunlar görmüştüm

mining-

Üye
hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir
ben hafıza kartını çıkarıp kullandım ama sonuç yine aynı.sorun devam ediyo.nokiadan ve akıllı olduğunu düşündüğüm akılsız telefonundan soğumak üzereyim

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi vurucam artık şu telefonu yere kullanacak başka telefonum yok elimde iyice sogudum nokia dan hergün yeni bi sorun

_ardaa

_ardaa

Üye
Kusura bakmayın ama kullanamıyorsanız kırın daha iyi, öyle konular açıyorsunuz ki cevap bulmak imkansız gibi, doktoru telefonla arayıp hastayım çözüm bul demekle aynı sizin bu yaptığınız.

Bende de N8 var sorun yaşamıyorum, siz de sorun yaşıyorsanız iyice anlatın ki çözüm bulunsun, 2 gündür mesaj atmıyormuş bu kadarlık bilgiyle kimse yardım edemez, telefonun da kaç mesaj var toplamda(gelen giden) kaç uygulama yüklü hafıza kartı var mı? varsa class ne markası ne telefon hackli mi orjinal yazılım mı yüklü yoksa cfw mi en son ne zaman format attınız gibi detaylı bilgi verinde konuya bakanlar yardımcı olabilsin, öyle her sorunda da Nokia kötü pis demek yerine daha detaylı bilgiler verirseniz sorununuz çözülür.

mining-

Üye
Kusura bakmayın ama kullanamıyorsanız kırın daha iyi, öyle konular açıyorsunuz ki cevap bulmak imkansız gibi, doktoru telefonla arayıp hastayım çözüm bul demekle aynı sizin bu yaptığınız.

Bende de N8 var sorun yaşamıyorum, siz de sorun yaşıyorsanız iyice anlatın ki çözüm bulunsun, 2 gündür mesaj atmıyormuş bu kadarlık bilgiyle kimse yardım edemez, telefonun da kaç mesaj var toplamda(gelen giden) kaç uygulama yüklü hafıza kartı var mı? varsa class ne markası ne telefon hackli mi orjinal yazılım mı yüklü yoksa cfw mi en son ne zaman format attınız gibi detaylı bilgi verinde konuya bakanlar yardımcı olabilsin, öyle her sorunda da Nokia kötü pis demek yerine daha detaylı bilgiler verirseniz sorununuz çözülür.
bu mesaj sorunuyla ilgili daha önce bi kaç konu açtım.aynı sorun olduğu için daha fazla Konu açmak istemedim.arkadaşlarda sağolsunlar ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar.telefonum nokia 603.uygulama olarak sadece stopapp ve mobilecleaner yüklü.orjinal yazılım kullanıyorum hackli değil.daha önce format atmadım.hafıza kartım kingston 4gb.yani Telefon iki uygulama dışında ilk aldığım gün nasılsa hala öyle.bu mesaj sorunuyla ilgili varsa bi çözümün senide dinlemek isterim kardeşim..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
f secure varmi

dücane

dücane

Üye
Hocam senin bu olay 2 gün önce basladiysa, su son 2-3 gün icinde telefonuna hangi yeni uygulamalari yükledin, onlardan da kaynaklaniyor olabilir...

mining-

Üye
[ENGİN];4672987' Alıntı:

o uygulama yok

---------- Eklendi @ 23:57:32 ---------- Yazıldı @ 23:56:27 ----------

Hocam senin bu olay 2 gün önce basladiysa, su son 2-3 gün icinde telefonuna hangi yeni uygulamalari yükledin, onlardan da kaynaklaniyor olabilir...

Yok telefonu aldığım günden beri bu sorun var.önceleri bazen oluyodu şimdi sık sık oluyo

_ardaa

_ardaa

Üye
Sana birkaç öneri denemediysen dene sonucunu yaz, denediysen de denedim de başka çözüm buluruz.

Hafıza kartını birkaç gün yada 1 gün boyunca takma öyle dene, sonra fp1 güncellemesini yüklemediysen telefonunu fp1'e güncelle.
Bir de kaç mesaj var telefonun da gelen giden toplam olarak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o uygulama yok

---------- Eklendi @ 23:57:32 ---------- Yazıldı @ 23:56:27 ----------

Yok telefonu aldığım günden beri bu sorun var.önceleri bazen oluyodu şimdi sık sık oluyo

mobile security

mining-

Üye
Sana birkaç öneri denemediysen dene sonucunu yaz, denediysen de denedim de başka çözüm buluruz.

Hafıza kartını birkaç gün yada 1 gün boyunca takma öyle dene, sonra fp1 güncellemesini yüklemediysen telefonunu fp1'e güncelle.
Bir de kaç mesaj var telefonun da gelen giden toplam olarak
hafıza kartını bi kaç gün takmadan deneyeyim.bi kaç saat takmadım sorun yine aynıydı bu sefer uzun süre takmayayım bide.Telefonu fp1e güncelledim.zaten ondan sonra dahada arttı.mesaj sorununu yaşadığım zamanlarda gelen kutusunda 50 ile 150 mesaj filan oluyo genelde.giden kutusuda aynı şekilde 50 ile 150 mesaj arası

---------- Eklendi @ 00:06:19 ---------- Yazıldı @ 00:05:22 ----------

[ENGİN];4673015' Alıntı:

mobile securityde yok

_ardaa

_ardaa

Üye
Çok fazla mesaj yokmuş, uygulama yöneticisinde kaç uygulama var ve hangileri bunları da yazarsan belki bir çözüme biraz daha yaklaşabiliriz.

mining-

Üye
Çok fazla mesaj yokmuş, uygulama yöneticisinde kaç uygulama var ve hangileri bunları da yazarsan belki bir çözüme biraz daha yaklaşabiliriz.

mesaj çok tutmuyorum siliyorum sürekli.maksimum 300 mesaja ulaşmıştır yani en fazla.şimdi uygulamalara bakıp yazıyorum

---------- Eklendi @ 00:29:54 ---------- Yazıldı @ 00:10:32 ----------

Adobe Reader LE,AppStop,CWRT Core,Free UnRAR,MobileCleaner,Nokia Smart Installer ADM,Nokia Store Installer,Open Licenser,Ovi,Ovi Notifications Support,Ovi Store,PhotoEditorAIWPlugin,PhotoEditorMemoryPlugin,Poken,PokenMobile,Psiloc World Traveler,Psiloc World Traveler Watchdog,QuickOffice,Social Install Helper,Sosyal Yükleyici1, SSOUI,SSOUsernameWidget,TimeZone-Database,VideoEditorAIWPlugin,VideoEditorOOMplugin,Wrt service Providers,Youtube,sözlük,angry birds,fruit ninja.BU UYGULAMALAR YÜKLÜ

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendın yüklemiş olduğun uygulamaları bir kaldır bence

mining-

Üye
[ENGİN];4673164' Alıntı:
kendın yüklemiş olduğun uygulamaları bir kaldır bence

Üç uygulama yükledim zaten.freeunrar,mobilecleaner ve stopapp.bunları kaldırıyorum şimdi

mining-

Üye
[ENGİN];4673262' Alıntı:

birde adm ne onu anlamadım ben

nokia smart Installer adm yazıyo bende bilmiyorum ne olduğunu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
poken nerden geldi? Bence sen suiteden yazılımı tekrar yükle.. 701 kullanıyorum böyle bi sorunuum yok

Üst Alt