Telefona CFW Çıkarmanın Zorlukları [Gir Sende Öğren :D]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bi kaç tane daha yazsaydin keşke süper yorumlar :d:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir ara Kabız Civciv'in konusuna biri şöyle yazmıştı:

:vur:duvar2:

:kop:

---------- Eklendi @ 21:44:00 ---------- Yazıldı @ 21:42:24 ----------

o değilde birisi de c6-00 telefonuna atmaya çalışmıştı cfwyi olmamıştı sordu neden olmuyo diye anlatana kadar canım çıkmıştı :kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hiç sorma ya :kop2:

Bir üye de, N97 klavyesi birkaç sayfada sorunlu diye konuşulunca "500 sayfadır N97 hatalarını okumaktan bıktım" dedi. Bütün üyeler ona öyle cevaplar yazdı ki, bu kişi bir daha konuya cevap bile yazamadı :d:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hiç sorma ya :kop2:

Bir üye de, N97 klavyesi birkaç sayfada sorunlu diye konuşulunca "500 sayfadır N97 hatalarını okumaktan bıktım" dedi. Bütün üyeler ona öyle cevaplar yazdı ki, bu kişi bir daha konuya cevap bile yazamadı :d:

yazık yaa :kop:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:zuhaha:
her gelen 1 yorum yazsa sabaha kadar komedi :kop2:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Allah sabır versin kardeş :) bende ilyas abinin sitelerinden netleri alıp tıkina kadar resimli anlatım yapıyorum yinede kuramıyorlar :):)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi bize CFW çıkaracanız dediniz dediniz ne oldu şimdi :D S60v5'e bile yapmamışınız :zuhaha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İki adet yorum daha eklendi :kop2:

- 3 gün gece gündüz N97 klavye sorunlarıyla uğraşıyoruz. Konuda cevaplar havada uçuşuyor. En sonunda çözüm bulunuyor. Üyenin yorumu: 'Allah razı olsun. Yanlız klavyede sorun var onuda düzeltirseniz sevinirim.' :aha:

- CFW'nin çıkış tarihi konuda yazıyor. Hatta en son bir önceki mesajda başka bir üyeye ne zaman çıkacağını yazmışım. Bir üyenin cevabı: 'sp2 nezaman cikar bilgi vere bilirmisin' :kop2:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
allah yardim etsin sana :dry: :s

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bir telefona CFW hazırlarken karşılaştığımız zorlukları ve üyelerin yorumlarını yazalım. Gülme krizi geçireceğiz :ehe

- Bir telefona CFW yapıyorum. Herşey mükemmel Telefon taş gibi açılıyor her fonksiyonu sorunsuz. CFW'yi upload yapıyorsun, üyeden gelen cevap: 'Abi Telefon yönetimine girilmiyor'. Bir bakıyorum: 'Ana! Gerçekten girmiyor, nasıl gözümden kaçmış. Gelde baştan başla' :ehe

- CFW konusu açmışım her türlü rehberliği yapmışım. CFW yüklemek isteyen biri istediği herşeyi bulabilir ve rahatlıkla yükleyebilir. Gelen bir yorum: 'Abi JAF'la nasıl atıcaz bu CFW'yi?' :d:

- CFW konusunda 5800'ın linki büyük harflerle yazıyor. Üyenin yorumu: 'Herşey çok güzel tebrik ederim, 5800 içinde çalışma yapar mısın?' :kop:

- CFW konusunda flashlama ile ilgili herşeyi açıklamışım. Üyenin yorumu: 'Abi çok yazı var herşey çok karışık. Bilgisayarıma teamviewer ile bağlanıp yapar mısın?' :D

- 3 gün gece gündüz N97 klavye sorunlarıyla uğraşıyoruz. Konuda cevaplar havada uçuşuyor. En sonunda çözüm bulunuyor. Üyenin yorumu: 'Allah razı olsun. Yanlız klavyede sorun var onuda düzeltirseniz sevinirim.' :aha:

- CFW'nin çıkış tarihi konuda yazıyor. Hatta en son bir önceki mesajda başka bir üyeye ne zaman çıkacağını yazmışım. Bir üyenin cevabı: 'sp2 nezaman cikar bilgi vere bilirmisin' :kop2:

En sinir edici yorum:

- Sen kendini yazılımcı mı sanıyorsun?

:kop2:
cfw paylaşmamamın bi nedenide bu :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bilen bilir geçende biri Anchor Cfwyi yükledi ve nasıl olduysa belle cfw oldu :kop2:
not: cfwde belle navibar yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt