Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
beyler bu CFW ne demek
Custom Firmware, yani telefonların ayarlarıyla oynanmış işletim sistemi.
beyler bu CFW ne demek
S60v5 içinde yapar mısın?

bi kaç tane daha yazsaydin keşke süper yorumlar![]()

C6-01'ime kavuşunca bende başlarım bu CFW işlerine![]()

daha telefonu eline almadan cfw atmayı düşünüyorsun
hele bir telefonu kullan, sıkıl![]()

Bir ara Kabız Civciv'in konusuna biri şöyle yazmıştı:
![]()

Hiç sorma ya
Bir üye de, N97 klavyesi birkaç sayfada sorunlu diye konuşulunca "500 sayfadır N97 hatalarını okumaktan bıktım" dedi. Bütün üyeler ona öyle cevaplar yazdı ki, bu kişi bir daha konuya cevap bile yazamadı![]()

Abi bize CFW çıkaracanız dediniz dediniz ne oldu şimdiS60v5'e bile yapmamışınız
![]()

Custom Firmware, yani telefonların ayarlarıyla oynanmış işletim sistemi.

ben dalgasına yazmıştım onu![]()

- 3 gün gece gündüz N97 klavye sorunlarıyla uğraşıyoruz. Konuda cevaplar havada uçuşuyor. En sonunda çözüm bulunuyor. Üyenin yorumu: 'Allah razı olsun. Yanlız klavyede sorun var onuda düzeltirseniz sevinirim.'
- CFW'nin çıkış tarihi konuda yazıyor. Hatta en son bir önceki mesajda başka bir üyeye ne zaman çıkacağını yazmışım. Bir üyenin cevabı: 'sp2 nezaman cikar bilgi vere bilirmisin'![]()
cfw paylaşmamamın bi nedenide buBir telefona CFW hazırlarken karşılaştığımız zorlukları ve üyelerin yorumlarını yazalım. Gülme krizi geçireceğiz
- Bir telefona CFW yapıyorum. Herşey mükemmel Telefon taş gibi açılıyor her fonksiyonu sorunsuz. CFW'yi upload yapıyorsun, üyeden gelen cevap: 'Abi Telefon yönetimine girilmiyor'. Bir bakıyorum: 'Ana! Gerçekten girmiyor, nasıl gözümden kaçmış. Gelde baştan başla'
- CFW konusu açmışım her türlü rehberliği yapmışım. CFW yüklemek isteyen biri istediği herşeyi bulabilir ve rahatlıkla yükleyebilir. Gelen bir yorum: 'Abi JAF'la nasıl atıcaz bu CFW'yi?'
- CFW konusunda 5800'ın linki büyük harflerle yazıyor. Üyenin yorumu: 'Herşey çok güzel tebrik ederim, 5800 içinde çalışma yapar mısın?'
- CFW konusunda flashlama ile ilgili herşeyi açıklamışım. Üyenin yorumu: 'Abi çok yazı var herşey çok karışık. Bilgisayarıma teamviewer ile bağlanıp yapar mısın?'
- 3 gün gece gündüz N97 klavye sorunlarıyla uğraşıyoruz. Konuda cevaplar havada uçuşuyor. En sonunda çözüm bulunuyor. Üyenin yorumu: 'Allah razı olsun. Yanlız klavyede sorun var onuda düzeltirseniz sevinirim.'
- CFW'nin çıkış tarihi konuda yazıyor. Hatta en son bir önceki mesajda başka bir üyeye ne zaman çıkacağını yazmışım. Bir üyenin cevabı: 'sp2 nezaman cikar bilgi vere bilirmisin'
En sinir edici yorum:
- Sen kendini yazılımcı mı sanıyorsun?
![]()

nasıl yanibilen bilir geçende biri Anchor Cfwyi yükledi ve nasıl olduysa belle cfw oldu
not: cfwde belle navibar yok![]()