Rpm Edition v4 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

pssaq

Üye
kardeşim ben yeniyimde nasıl yapılacağını detaylı anlatı versen

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

ugur7

ugur7

Üye
Dosya yöneticisi den dosya gönderme modunu paylaşırmısın?

• Beğen

aq7777

Üye
pesimistt5 kardesm hani su EXTRA CFW v4 bölümünde paylstıgın resimdeki müzik çalar ın linkini de paylassana ya :D

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Rofs2'ye Mod
Uygulaman
Gerekecek. Olur,
Uygulamayı
Biliyorum Dersen Ben Mod Yüklerim Siteye.
ben sadece 5800 xm sis gibi program yüklemeyi birde jaf ile cfw kurmayı biliyorum yukarıda anlattığına yabancıyım nasıl yapılacak bilmiyorum. nasıl yapılacağı hakkında bilgi verirmisin.

Sadece Rofs2'nin İçerisine Mod Uygulayarak Değiştirebilirsin O Menüleri. Boş Bir Vaktimde Ben Cfw'yi Düzenleyip Yükleyebilirim. :oke:

çok güzel bi cfw olmuş işin aslı pek anlamıyorum bu işlerden mod vs ancak emek harcandığı uğraşıldığı belli o yüzden gerçekten emeğinize sağlık. ancak modla ilgili bi iki sıkıntım var muhakkak takdir edilmekten öte geri dönüşte almak isteyeceğiniz varsayımıyla onları belirtmek istedim. öncelikle ses en sondayken aşırı cızırtı yapıyor kendi orjinal yazılımında böyle cızırtılı gelmiyor ses mp3 dinleme esnasındaki durumu bilmiorum genelde kulaklık kullandığım için ancak gelen arama esnasında gerçekten rahatsız edici bi boyutta oluyor sesi kısarak onu aştım gibi ancak yine de hafif cızırtı devam ediyor esas sorun gelen arama esnasında bi an çalan zil sesi kesiliyor 2 saniye sonra devam ediyor. sanki cihaz aşırı yüklenmiş kasılıyormuş gibi buna bir çözüm getirilir umarım. bir de kendi adıma bir ricam olucak ben bu 5800ın siyahını kullanıyorum muxo nun eklediği resimlerde kullandığı tema gerçekten çok güzel ancak kırmızı o temanın siyahını bulamadım bir türlü bilen link verebilecek olan varsa gerçekten çok güzel olur. paylaşım ve verilen uğraş için tekrar teşekkür ederim.

Dediğin Sorunları Not Aldım. Müzik Çalar'da Pek Cızırtılı Çıkıyormuş Gibi Gelmedi Sesler ama Arama Geldiği Zaman Zil Sesi Bir An Kesiliyor Buna Bende Şahit Oldum. Herhalde Bu Sorun Olmayan Kimse Yoktur. Temayı Araştıracağım Bulabilirsem Bağlantıyı Eklerim. Sorunları Bildirdiğin ve Yardımcı Olduğun için Teşekkür Ederim. :)

sana qerekli proqram NFE (nokia firmware editör) nasıl kullanılır nedir ne deqildir, işe bunu araştırmayla başlayabılırsın dostum :oke:

İlgilendiğin için Teşekkür Ederim. :)

- Sayfa 5'te Bu Tür Konuların Bağlantısını Farklı Bir Kullanıcının İsteği Üzerine Koymuştum. Eğer Uğraşıp Öğrenmek İstersen O Bağlantılardan Başlayabilirsin. :)

kardeşim ben yeniyimde nasıl yapılacağını detaylı anlatı versen

Forumda Bu Tür Konular Çokça Mevcut. Biraz Araştırabilirsen Hemen Bulursun. Biraz Ayrıntılı Anlatmak Gerekiyor. Ben Yardımcı Olmak İsterdim ama Gerçekten Vakit Ayıramıyorum Pek Fazla.

Dosya yöneticisi den dosya gönderme modunu paylaşırmısın?

Şuan Dosya Yöneticisinden Dosya Gönderilemiyor mu?

D.N: Dosyayı Rambo_FT'nin Mod Arşivi İçerisinden Aldım.

pesimistt5 kardesm hani su EXTRA CFW v4 bölümünde paylstıgın resimdeki müzik çalar ın linkini de paylassana ya :D

Mert045

Mert045

Üye
Keşke 4x4 ve navibar olsa tadından yenmez. Ben v3 kurdum biraz önce

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Keşke 4x4 ve navibar olsa tadından yenmez. Ben v3 kurdum biraz önce

Bir Kaç Gün Daha Bekleyeceğim Yeni Bir Sorun Çıkarsa Diye. Sonra LYS Çalışmalarına Biraz Ara Verip Cfw Düzenlemeye Başlayacağım. Diğerlerinde Olduğu Gibi Çoklu Seçenekler Olacak Kısmetse. Aslında Ben Pek Telefonu Kullanan Bir Kişi Olmadığım için Kıyıda Köşede Kalmış Sorunları Tespit Edemiyorum. Sağolsun Kullanıcılar Çok Yardımcı Oluyor Bu Konuda. Yeniden Yardımcı Olan Herkese Teşekkür Ederim. :)

_cem

Üye
facebooku ana sayfada göstermek istiyorum bende ama nasıl yapacağımı bulamadım içerik ekle seçeneğinde de facebook yok. facebook için Rpm Edition v4 - Extra fyımı yüklemem gerekiyor acaba.

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
facebooku ana sayfada göstermek istiyorum bende ama nasıl yapacağımı bulamadım içerik ekle seçeneğinde de facebook yok. facebook için Rpm Edition v4 - Extra fyımı yüklemem gerekiyor acaba.

Hayır. Tek yapmanız gereken Widget Destekli bir Facebook uygulaması yüklemek.

_cem

Üye
teşekkür ederim yardımın için ayrıca cfw süper

• Beğen
Russline

Russline

Üye
cfw yi çok beğendim.ama bir türlü atamıyorum.forumdada aradım bulamadım.resimli anlatım varmı bi yardım edin.telefonum 5800 red .

şimdiden teşekkürler

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu videodan öğrendim açıkçası. İşine yarar umarım...

eyupa

Üye
hangi fontu kullanıyorsunuz acaba gerçekten çok okunaklı duruyor.
bunun dikeyde 4X4 yatayda 6X2 olanı yapmayı düşünüyor musunuz? mail programını sonradan ekleyebilir miyiz? çünkü mail for exchange bhenim için olmazsa olmaz.
kolay gelsin.

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
bunun dikeyde 4X4 yatayda 6X2 olanı yapmayı düşünüyor musunuz? mail programını sonradan ekleyebilir miyiz? çünkü mail for exchange bhenim için olmazsa olmaz.
kolay gelsin.

1. font djraz fontu
2. menü düzenini sende yapabilirsin biliyorum dersen forumda mevcut istediqin menü düzeninin grid dosyasını rofsa göm flaşla yada anlamam o işten dersen menü grid switcher adlı proqramı indir kolayca yap :oke:
3. ben şahsen hiç mail kullanmadım ama eqer cfwde yoksa .sis olarak elinde varsa yükle yüklenmez ise alternatif prolar bulabilirsin veya rofsla mod oynaman qerekir

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
kolay gelsin.

Rpm Edition v5'te Olacak 4x4 Menü Modu. Mail For Exchange'yi Nokia Suite Yardımıyla Güncellemelerden Seçerek Yükleyebilirsin... Zaten Hiçbir Cfw'de Yüklü Olarak Gelmez ki o. Yani Ben Görmedim. :)

1. font djraz fontu
2. menü düzenini sende yapabilirsin biliyorum dersen forumda mevcut istediqin menü düzeninin grid dosyasını rofsa göm flaşla yada anlamam o işten dersen menü grid switcher adlı proqramı indir kolayca yap :oke:
3. ben şahsen hiç mail kullanmadım ama eqer cfwde yoksa .sis olarak elinde varsa yükle yüklenmez ise alternatif prolar bulabilirsin veya rofsla mod oynaman qerekir

Baya Detaylı Yardımcı Olmuşsun, Çok Teşekkür Ederim. :)

D.N: Rpm Edition v5'te Bitti Aslında ama Belle Modlusu için Uğraşıyorum Sağ Tuşa Rehber Alınan Modu Düzeltemedim Daha Bakalım :)

seyduna27

seyduna27

Üye
kardeş eline emeğine sağlık çok güzel bi fw olmuş :good: Rpm Edition v4 - Extra ' da kullandığın facebook programı nın linkini atarmısın

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline emeğine sağlık çok güzel bi fw olmuş :good: Rpm Edition v4 - Extra ' da kullandığın facebook programı nın linkini atarmısın

Teşekkür Ederim. :)

Buyur;

aq7777

Üye
Beyler , ben bu cfwyi kaldırmak istesem nasıl kaldırabilirim ? Acil yardım etsenizz ????

Üst Alt