Beyler , ben bu cfwyi kaldırmak istesem nasıl kaldırabilirim ? Acil yardım etsenizz ????
da hayırdır bi sıkıntı mı oldu dostum?Beyler , ben bu cfwyi kaldırmak istesem nasıl kaldırabilirim ? Acil yardım etsenizz ????
pesimist5 kardeşim ben bu cfwyi kurdum çıktığında internet bağlantı sorunu çıktı.onun haricinde bi sıkıntı çıkmadı.rpm v5te anna ikonlu ve pure font kullanırsan dahaa iyi olur derim....
(O Yazı Tipini Denemeye Fırsatım Olursa Deneyeceğim.)(O Yazı Tipini Denemeye Fırsatım Olursa Deneyeceğim.)
burada kaç tane ev ekranı var bide sağa sola kaydırınca başka ev ekranı geliyor mu

burada kaç tane ev ekranı var bide sağa sola kaydırınca başka ev ekranı geliyor mu en alt foto da öyle bir ss varda
sadece flash dosyalarını indirince kurulum olur mu bide Rpm Edition v4 - Extrayazan ya görüntü de farklı ss ler var bunlar aynı mı Rpm Edition v4 (Menü Düzeni 3x4) bu dosyayı da indirmek gerekiyor mu ?
Güzel ve şık duruyor cfw eve gidince internet cafeden indirip telefona flash atacağım hemen![]()
yok kardeşim o fontta da seçenek.. cıkıyor ama qülücükler vs sorunsuz.

v5'te öyle bir sorun yok. Sorun Tuş Kilidinden Kaynaklanıyordu. Ya C6 Tuş Kilidine Geçecektim Yada Farklı Bir Tuş Kilidi Ekleyecektim. Bende Zaten C5-03 Tuş Kilidi Bildirimleri Göstermediği için Değiştirmeyi Düşünüyordum. Şuan Yeni ve Bildirimleri Gösteren Bir C5-03 Tuş Kilidi Mevcut. O Sorunu da Çok Test Ettim, Her Arama Sorunsuz.![]()
senin cfw hatasızdı ama ben bastan yarattım diyebilirim
font, effectler,belle topbar,tema vs k.bakma 
kardesim cok doqru ben bildirimli modladım hata yoksenin cfw hatasızdı ama ben bastan yarattım diyebilirim
font, effectler,belle topbar,tema vs k.bakma
![]()

doqru bende yok diye bılıyorum. en büyük sorunu alttan menü yazısı vs qörünüyordu onuda hallettm simdi sorunsuz diyebilirm yakında tam anlamyla mod hali cıkar inş![]()

mail for exchange email in içinde geliyor. 5800 a sonradan eklendi ama c6 nın içinde dahili olduğu için mailden ayrı değil. ben de mail okumak için değil ama rehber ve takvim senkronizasyonunu yapmak için çok rahat. hem de bunu gmail hesabınızla yapıyor. ayrıca mail göndermekte gayet basit özellikle dosya göndereceğiniz zaman. kesinlikle herkese mail for exchange kullanmayı öneriyorum. bütün rehberiniz gmail hesabınıza yedekleniyor.Rpm Edition v5'te Olacak 4x4 Menü Modu. Mail For Exchange'yi Nokia Suite Yardımıyla Güncellemelerden Seçerek Yükleyebilirsin... Zaten Hiçbir Cfw'de Yüklü Olarak Gelmez ki o. Yani Ben Görmedim.
![]()
Şu belle topbar 2.1 türkçe ve avkon dosyasıni verir misiniz ?
rpm edition v5te neler olacak?herhalde bu konunun altında mı açıklayacaksın?
hala bulamadıysan upload edeyim?
Rpm Edition v5'te Yapılan Düzenlemeler:
Performansa Dayalı Düzenlemeler:
Telefon Açılışında Çalışan Bazı Gereksiz Uygulamalar Kapatıldı.
İşlem Kaydı, Ajanda ve Saat Uygulamalarının Arka Planda Açık Kalması Engellendi.
Performansa Yönelik Bazı Değişiklikler Yapıldı. (Gördüğüm En Yüksek Ram Seviyesi: 69 MB)
Görsel Düzenlemeler:
Varsayılan Duvar Kağıdı Değiştirildi.
Sistemsel Düzenlemeler:
İşlemci Hızı 602 MHz Çıkarıldı.
Ekran Dönüş Hızı Arttırıldı.
Tuş Kilidi Tema Efekti Kaldırıldı.
Yeni Zil Sesleri Eklendi. ("Lumia Serisi ve 808 Pureview Modeli" Zil Sesleri İçerisinden Seçtim.)
Mesaj Yazarken Ekranda Görünen "Mesaj:" Yazısı Kaldırıldı.
"Ovi Suite" Bağlantı Modunun Adı "Pc Suite" Olarak Değiştirildi.
Galerinin "E: Images\Backgrounds" Klasörünü Taraması Engellendi.
"Video & Tv" Menüsüne "YouTube" Eklendi. (YouTube Simgesi Menüden Gizlendi.)
"Müzik Çalar" Menüsüne "TT Pod" Eklendi. (TT Pod Simgesi Menüden Gizlendi.)
Düzeltilen Sorunlar:
Tuş Kilidi Bildirimleri (Cevapsız Arama, Gelen Mesaj vs.) Göstermiyordu, Düzeltildi.
Dosya Yöneticisinden Bazı Dosyalar Gönderilemiyordu, Düzeltildi.
Kaldırılan Uygulamalar:
Ses Komutları Kaldırıldı.
Zip Manager Kaldırıldı.
Dönüştürücü Kaldırıldı.
Eklenen Uygulamalar:
YouTube v2.4