Rpm Edition v4 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
pesimist5 kardeşim ben bu cfwyi kurdum çıktığında internet bağlantı sorunu çıktı.onun haricinde bi sıkıntı çıkmadı.rpm v5te anna ikonlu ve pure font kullanırsan dahaa iyi olur derim....

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

x-scarface

x-scarface

Üye
Beyler , ben bu cfwyi kaldırmak istesem nasıl kaldırabilirim ? Acil yardım etsenizz ????

kaldırma diye bisey yok orjinal yazılıma dönebilirsin veya baska bi cfw flaslarsın :oke: da hayırdır bi sıkıntı mı oldu dostum?

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Beyler , ben bu cfwyi kaldırmak istesem nasıl kaldırabilirim ? Acil yardım etsenizz ????

Başka bir cfw veya ofw yüklemen gerekiyor.

pesimist5 kardeşim ben bu cfwyi kurdum çıktığında internet bağlantı sorunu çıktı.onun haricinde bi sıkıntı çıkmadı.rpm v5te anna ikonlu ve pure font kullanırsan dahaa iyi olur derim....

İnternete Bağlanamadı Sanırım? Tam Anlayamadım ama Hiç Böyle Bir Sorun Başıma Gelmemişti. Evde de Sürekli Telefondan İnternete Bağlanırım. Hard Format Atmışmıydın Flaştan Sonra.

Bu Yazı Tipini Kullanmamın Sebebi; Ev Ekranında Seçenekler Yazısının Sorun Çıkartmıyor Olması. Kimi Yazı Tiplerinde Seçenek... Gibi Gözüküyor Buda Bana Sıkıntı Veriyor :) (O Yazı Tipini Denemeye Fırsatım Olursa Deneyeceğim.)

N8 İkon Kullanmamın Sebebi; Yeni Bir Uygulama, Oyun vs... Yükleyince Simgesinin Sırıtmıyor Olması. Anna İkon Olunca O İkonlar N8 İkon Tarzında Köşeli Olduğu için Sırıtıyor, Kötü Duruyor. Şuan Ben v5'i Kullanıyorum. Neredeyse 2 Hafta Oldu ama Biraz Daha Bekleyeceğim Sanırım. Çünkü Hiçbir Sorunla Karşılaşmadığım Zaman Çeşitliliği Arttırmayı Düşünüyorum.

kadir3455

Üye
burada kaç tane ev ekranı var bide sağa sola kaydırınca başka ev ekranı geliyor mu en alt foto da öyle bir ss varda
sadece flash dosyalarını indirince kurulum olur mu bide Rpm Edition v4 - Extrayazan ya görüntü de farklı ss ler var bunlar aynı mı Rpm Edition v4 (Menü Düzeni 3x4) bu dosyayı da indirmek gerekiyor mu ?

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güzel ve şık duruyor cfw eve gidince internet cafeden indirip telefona flash atacağım hemen :)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
burada kaç tane ev ekranı var bide sağa sola kaydırınca başka ev ekranı geliyor mu en alt foto da öyle bir ss varda
sadece flash dosyalarını indirince kurulum olur mu bide Rpm Edition v4 - Extrayazan ya görüntü de farklı ss ler var bunlar aynı mı Rpm Edition v4 (Menü Düzeni 3x4) bu dosyayı da indirmek gerekiyor mu ?

Flash Dosyalarını ve Menü Düzenini İndirmelisin. Flash Dosyalarının içinde Rofs2.v02 Yok. Görüntü vs. Fark Yok. Farkları Belirttim Zaten Onların Dışında Hiçbir Fark Yok.

Güzel ve şık duruyor cfw eve gidince internet cafeden indirip telefona flash atacağım hemen :)

Teşekkür Ederim. Umarım Beğenirsiniz.

Rpm Edition v5'ide Yakında Ekleyeceğim Kısmet Olursa...

---------- Eklendi @ 14:47:11 ---------- Yazıldı @ 14:45:29 ----------

yok kardeşim o fontta da seçenek.. cıkıyor ama qülücükler vs sorunsuz.

Teşekkür Ederim. Gülücükler Bu Yazı Tipinde de Sorunsuz. :)

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
kardeşim cfw i ilk kullandığımda aramaları kabul ederken hicbir sorun yoktu simdi biri ararken açma tusuna bastıgımda telefon sapıtıyor ve titreyip duruyor :D v5 te sunun caresine bakarsan sevinirim(hatta cfw i tekrar flashladım ve baska bi cfw atıp bunu tekrar flashladım yine aynı sorun)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
v5'te öyle bir sorun yok. Sorun Tuş Kilidinden Kaynaklanıyordu. Ya C6 Tuş Kilidine Geçecektim Yada Farklı Bir Tuş Kilidi Ekleyecektim. Bende Zaten C5-03 Tuş Kilidi Bildirimleri Göstermediği için Değiştirmeyi Düşünüyordum. Şuan Yeni ve Bildirimleri Gösteren Bir C5-03 Tuş Kilidi Mevcut. O Sorunu da Çok Test Ettim, Her Arama Sorunsuz. :)

x-scarface

x-scarface

Üye
v5'te öyle bir sorun yok. Sorun Tuş Kilidinden Kaynaklanıyordu. Ya C6 Tuş Kilidine Geçecektim Yada Farklı Bir Tuş Kilidi Ekleyecektim. Bende Zaten C5-03 Tuş Kilidi Bildirimleri Göstermediği için Değiştirmeyi Düşünüyordum. Şuan Yeni ve Bildirimleri Gösteren Bir C5-03 Tuş Kilidi Mevcut. O Sorunu da Çok Test Ettim, Her Arama Sorunsuz. :)

kardesim cok doqru ben bildirimli modladım hata yok :oke: senin cfw hatasızdı ama ben bastan yarattım diyebilirim :) font, effectler,belle topbar,tema vs k.bakma :)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi

kardesim cok doqru ben bildirimli modladım hata yok :oke: senin cfw hatasızdı ama ben bastan yarattım diyebilirim :) font, effectler,belle topbar,tema vs k.bakma :)

Ne kusuru canım. :)

Belle Top Bar Olayını Kullanmayı Düşündüm ama Cfw'ye Direk Olarak Ekleyebileceğimiz Bir Modu Yok Sanırım. Programı Cfw'yi Yükledikten Sonra Yüklemeleri Gerekiyor. Yani Direk Cfw'ye Eklenebilse Süper Olur. :)

x-scarface

x-scarface

Üye
doqru bende yok diye bılıyorum. en büyük sorunu alttan menü yazısı vs qörünüyordu onuda hallettm simdi sorunsuz diyebilirm yakında tam anlamyla mod hali cıkar inş :)

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
doqru bende yok diye bılıyorum. en büyük sorunu alttan menü yazısı vs qörünüyordu onuda hallettm simdi sorunsuz diyebilirm yakında tam anlamyla mod hali cıkar inş :)

İnş. Çıkar :)

eyupa

Üye
Rpm Edition v5'te Olacak 4x4 Menü Modu. Mail For Exchange'yi Nokia Suite Yardımıyla Güncellemelerden Seçerek Yükleyebilirsin... Zaten Hiçbir Cfw'de Yüklü Olarak Gelmez ki o. Yani Ben Görmedim. :)
:)
mail for exchange email in içinde geliyor. 5800 a sonradan eklendi ama c6 nın içinde dahili olduğu için mailden ayrı değil. ben de mail okumak için değil ama rehber ve takvim senkronizasyonunu yapmak için çok rahat. hem de bunu gmail hesabınızla yapıyor. ayrıca mail göndermekte gayet basit özellikle dosya göndereceğiniz zaman. kesinlikle herkese mail for exchange kullanmayı öneriyorum. bütün rehberiniz gmail hesabınıza yedekleniyor.

@jkraykt menü düzenini rom da değiştirmek beni aşar.

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
rpm edition v5te neler olacak?herhalde bu konunun altında mı açıklayacaksın?

• Beğen
Mert045

Mert045

Üye
Şu belle topbar 2.1 türkçe ve avkon dosyasıni verir misiniz ?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
rpm edition v5te neler olacak?herhalde bu konunun altında mı açıklayacaksın?

Rpm Edition v5'te Yapılan Düzenlemeler:

Performansa Dayalı Düzenlemeler:

Telefon Açılışında Çalışan Bazı Gereksiz Uygulamalar Kapatıldı.
İşlem Kaydı, Ajanda ve Saat Uygulamalarının Arka Planda Açık Kalması Engellendi.
Performansa Yönelik Bazı Değişiklikler Yapıldı. (Gördüğüm En Yüksek Ram Seviyesi: 69 MB)

Görsel Düzenlemeler:

Varsayılan Duvar Kağıdı Değiştirildi.

Sistemsel Düzenlemeler:

İşlemci Hızı 602 MHz Çıkarıldı.
Ekran Dönüş Hızı Arttırıldı.
Tuş Kilidi Tema Efekti Kaldırıldı.
Yeni Zil Sesleri Eklendi. ("Lumia Serisi ve 808 Pureview Modeli" Zil Sesleri İçerisinden Seçtim.)
Mesaj Yazarken Ekranda Görünen "Mesaj:" Yazısı Kaldırıldı.
"Ovi Suite" Bağlantı Modunun Adı "Pc Suite" Olarak Değiştirildi.
Galerinin "E: Images\Backgrounds" Klasörünü Taraması Engellendi.
"Video & Tv" Menüsüne "YouTube" Eklendi. (YouTube Simgesi Menüden Gizlendi.)
"Müzik Çalar" Menüsüne "TT Pod" Eklendi. (TT Pod Simgesi Menüden Gizlendi.)

Düzeltilen Sorunlar:

Tuş Kilidi Bildirimleri (Cevapsız Arama, Gelen Mesaj vs.) Göstermiyordu, Düzeltildi.
Dosya Yöneticisinden Bazı Dosyalar Gönderilemiyordu, Düzeltildi.

Kaldırılan Uygulamalar:

Ses Komutları Kaldırıldı.
Zip Manager Kaldırıldı.
Dönüştürücü Kaldırıldı.

Eklenen Uygulamalar:

YouTube v2.4

Şuanda Kullandığım Sürümde Yapılan Düzenlemeler Bunlar. Ancak Sizin Cfw'de Görmek İstediğiniz Bazı Şeyler Varsa Lütfen Belirtin. Mümkünse Cfw'ye Ekleriz.

Mert045

Mert045

Üye

hala bulamadıysan upload edeyim?

iyi olur.

---------- Eklendi @ 07:21:57 ---------- Yazıldı @ 07:20:31 ----------

Rpm Edition v5'te Yapılan Düzenlemeler:

Performansa Dayalı Düzenlemeler:

Telefon Açılışında Çalışan Bazı Gereksiz Uygulamalar Kapatıldı.
İşlem Kaydı, Ajanda ve Saat Uygulamalarının Arka Planda Açık Kalması Engellendi.
Performansa Yönelik Bazı Değişiklikler Yapıldı. (Gördüğüm En Yüksek Ram Seviyesi: 69 MB)

Görsel Düzenlemeler:

Varsayılan Duvar Kağıdı Değiştirildi.

Sistemsel Düzenlemeler:

İşlemci Hızı 602 MHz Çıkarıldı.
Ekran Dönüş Hızı Arttırıldı.
Tuş Kilidi Tema Efekti Kaldırıldı.
Yeni Zil Sesleri Eklendi. ("Lumia Serisi ve 808 Pureview Modeli" Zil Sesleri İçerisinden Seçtim.)
Mesaj Yazarken Ekranda Görünen "Mesaj:" Yazısı Kaldırıldı.
"Ovi Suite" Bağlantı Modunun Adı "Pc Suite" Olarak Değiştirildi.
Galerinin "E: Images\Backgrounds" Klasörünü Taraması Engellendi.
"Video & Tv" Menüsüne "YouTube" Eklendi. (YouTube Simgesi Menüden Gizlendi.)
"Müzik Çalar" Menüsüne "TT Pod" Eklendi. (TT Pod Simgesi Menüden Gizlendi.)

Düzeltilen Sorunlar:

Tuş Kilidi Bildirimleri (Cevapsız Arama, Gelen Mesaj vs.) Göstermiyordu, Düzeltildi.
Dosya Yöneticisinden Bazı Dosyalar Gönderilemiyordu, Düzeltildi.

Kaldırılan Uygulamalar:

Ses Komutları Kaldırıldı.
Zip Manager Kaldırıldı.
Dönüştürücü Kaldırıldı.

Eklenen Uygulamalar:

YouTube v2.4

Şuanda Kullandığım Sürümde Yapılan Düzenlemeler Bunlar. Ancak Sizin Cfw'de Görmek İstediğiniz Bazı Şeyler Varsa Lütfen Belirtin. Mümkünse Cfw'ye Ekleriz.

belle bar

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
nokia pure font..

• Beğen

Üst Alt