ozan2020
Üye
Samsung pişmanliktir !
samsung almayin pismanliktir telefonu satarken iyiler servisde vicdansizlar nedeni servisleri benim samsung wave 4 5 kere servisi gitti ve birinde camini catlattilar yapmayin degişim istiyorum ddim bana degişim olmiyicani musteri hizmetlerini aramami sölediler ve aradim bana oradki bayanda ben e-mailinizi aldim gönderdim ddi bende peki ddim bana ne dönen oldu nede arayan bi baktim telefonunu camini yapmişlar bende almadim tekrar aradim müşteri hizmetlerini ve bana servisle irtabata gecin dediler ve servisde inatla degişim yapmayi reddeti bende telefonsuzdum aldim mecbur kalarak sonra aradim ve bana hakkiniz yok artik dediler yani cakkalik yaptilar hakkim varken ilgilenmediler daha sonra usbden götürdüm 2.defa yaptilar ayrica faturadada demiş usbi arizasindan tekrar gelirse garanti dişi yapilacaktir diye yani benim garanti hakkimida yedilerve sol alt kosesini vurmuşlar gene degişim istedim gene kimse ilgilenmedi gene almadim ugraştim musteri hizmetleri bana e-mail attini söledi ama gene dönen olmadi yani hiçbir sekilde hakkinizi savunamazsiniz s3 mus falan bosuna mesela iphonde tamir sansi yok ariza oldugunda direk degişim yapiyolar ( samsung tüketicinin hakkini yiyor gidin telefonculara bile sorun arastirin )

ha karşı düşüncede arkadaşlar olablir ama ben görmedm ya içi bozuk oluyor yada dışı sağlam samsung görmedm açıkcası