Samsung pişmanliktir !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung pişmanliktir !
samsung almayin pismanliktir telefonu satarken iyiler servisde vicdansizlar nedeni servisleri benim samsung wave 4 5 kere servisi gitti ve birinde camini catlattilar yapmayin degişim istiyorum ddim bana degişim olmiyicani musteri hizmetlerini aramami sölediler ve aradim bana oradki bayanda ben e-mailinizi aldim gönderdim ddi bende peki ddim bana ne dönen oldu nede arayan bi baktim telefonunu camini yapmişlar bende almadim tekrar aradim müşteri hizmetlerini ve bana servisle irtabata gecin dediler ve servisde inatla degişim yapmayi reddeti bende telefonsuzdum aldim mecbur kalarak sonra aradim ve bana hakkiniz yok artik dediler yani cakkalik yaptilar hakkim varken ilgilenmediler daha sonra usbden götürdüm 2.defa yaptilar ayrica faturadada demiş usbi arizasindan tekrar gelirse garanti dişi yapilacaktir diye yani benim garanti hakkimida yedilerve sol alt kosesini vurmuşlar gene degişim istedim gene kimse ilgilenmedi gene almadim ugraştim musteri hizmetleri bana e-mail attini söledi ama gene dönen olmadi yani hiçbir sekilde hakkinizi savunamazsiniz s3 mus falan bosuna mesela iphonde tamir sansi yok ariza oldugunda direk degişim yapiyolar ( samsung tüketicinin hakkini yiyor gidin telefonculara bile sorun arastirin )

• Beğen
Tepkiler: captain20

Metin MF

Metin MF

Üye
katılıyorum.

Eykul

Eykul

Üye
Sen su an telefon markasindan degil ama "genel satis sartlarindan" sikayetcisin... Samsung telefonlari kotuleme soylemek gerekirse onlarda iyi telefonlar sorun dedigim gibi genek satis sartlarinda ve sen onlari kabul ettigin taktirde orada yazanlarin disina gidemezsin... Ha son birsey Turkiyede oldugunu unutma :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Senin dediğin servisi eğer adam gibi bir garanti servisi olsaydı tek seferde hallederlerdi

yeauw

yeauw

Üye
ya servis fln bilmiyomda samsung telin ya içi yada dışı bozuk oluyor sorunsuz samsung görmedm ben :D ha karşı düşüncede arkadaşlar olablir ama ben görmedm ya içi bozuk oluyor yada dışı sağlam samsung görmedm açıkcası

Eykul

Eykul

Üye
Hic birseyin omurluk garantisi yok elbette birsey cikiyor... Arkadaslar iki konu var ayni sorun icin!?

yeauw

yeauw

Üye
tabi ömürlük olmyacak insan yapımı :D ama günlükde olmasın arkadaşım :)

yeauw

yeauw

Üye
ya samsung la geçmişim ii deil oyzden :D madem azabna dayanmış sözm yok :D

Febris

Febris

Üye
Suan telefon ne durumda? Kullanabiliyorsan sorun yapmamalısın aynı sorunlar birdaha karşına çıktığında gerekli yerlere başvur.

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Samsung dandık vardı bende S3353 sattım nokıa alicam

yeauw

yeauw

Üye
Suan telefon ne durumda? Kullanabiliyorsan sorun yapmamalısın aynı sorunlar birdaha karşına çıktığında gerekli yerlere başvur.
evet aynen katılıyorum sessiz kalınca onlar tpeye çkıyor :)

Eykul

Eykul

Üye
Eykul tarafindan onaylanmis ve test edilmisdir: melese samsung u sayisini hatirlamadigim kadar yere dusurdum kanit disi dokuluyor... Hatta onceki telefonum u suya atmistim :D ama o samsung muydu emin olamadim...

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
gerekli yerlere başvurursam uzun sürer sadece ben burda sizinde başınıza gelmesin diye sölüyorum ve bana teknık servisdeki adam BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ BEN KIRARIM YAPARIM DEDİ ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
aslında samsung sağlam ve güçlü bir firma kaliteli ürünleri var yok değil elektronik ürünlerde biraz da şans lazım sağlam ürünlerde harbiden sağlam çıkıyor , dandik çıktımı da çıyor işte ne yaparsınız neyse ben samsung yetkililerinden biri olsaydın bu Türkiye de ki bir çok yetkili servisi işten atardım çoğu beş para etmez sorumsuz kişiler ve acemi adamlar dolu nerden bulmuşlar bu kadar beceriksiz ve sorumsuz teknik servisi bilmiyorum ama samsung firmasını rezil etmekten başka bir işe yaramıyorlar tek amaçları sizin gibi insanların işini yapmayıp allem edip kallep sorunları yarım yamalak çözerek yıl sonunda ciroları cepe atmasını çok iyi biliyorlar .

faruk12

Üye
katılıyorum doğru düzgün destekleri yok + telefonlara güncelleştirme çıkartmıyorlar..

taka78

Üye
samsang (korelilerin okuyuşu) gerçekten güzel bir firma kore malı ama TÜRKİYE DEKİ bastıra bastıra tekrar sülüom TÜRKİYE DEKİ yetkili servis gerçektende hiç ii deil ama ürünlerine bişiii diemeiz

hacjker

Üye
yok yav kanka. Senin başına olumsuz bir sebep gelmiş diye hepsini suçluyamazsın ki. Bence samsung mükemmeldir.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
yok aqa ailecek samsunga gectik bir senedir pişman olan yok

semihlampir

Üye
iphonede direk degisim yapildigini ilk kez duyuyorum burasi turkiye not change o dedigin usa'da oluyor benim iphone gitti tamirbile olmadan servisten geldi,nokia deme bana unutamam pdf bile acmada zorlanir sayfada gezemezsin intetnete girersin acik uygulamalari kapayin der kafani taslara vurursun blackberry "bis"der uyuz olursun zaten dogru durust yazilimi yok geriye htc kaldi ondada adamla dalga gecer gibi ozellik ozurlu telleri ucuk fiyatlari satmaya ugrasir paranla rezil olursun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...